icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

4divokakocka
27. jún 2013

@ tak po dlhej dobe hlasim sa aj ja : vcera 123 palacinki a dnes vyprazany karfiol, zamiakova kasa a zeleninovy salat.

4divokakocka
27. jún 2013

poprosim nejaky recept na piskotovy kolac s jablkami. diky

graceful9
27. jún 2013

@smuhyta ale keď som robila na plyne doma kým som bývalá tak boli fajn, žiadne umelecké dielo ale boli jedlé...taká dvojplatnicka s trubou...ale cestoviny varim pol hodinu tak posud sama 😀

katkas1
27. jún 2013

kuracie stehna s ryzou a kompotom a zajtra francuzke zemiaky 🙂

anavila
27. jún 2013

@lululka555 mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

danielaj
27. jún 2013

u nás dneskmínová polievka s rozšľahaným vajíčkom a haluškami, pečené podkovičky z kapra, pečené nové yemiaky, rajčinovo-uhorkový šalát, zavarila som 14 pohárov odkôstkovaných višní vo vlastnej šťave bez cukru, zamrazila posledné jahody, naoberala misu malín - žltých aj červených, niečo sme pojedli, niečo som zamrazila a zajta pokračujem vo višńovaní, ešte je na strome strášne veľa višní, aj ke´d polovica je nahnitá - takže musíme riadne vyberť - to blbé počasie, ani poriadne ešte nedozreli a už sú nanič 😒

mataklinec
28. jún 2013

Dobré ránko, my dnes budeme obedovat bravčové masko na smotane s cestovinou, a cesnakovú polievku s opečenou žemličkou. Poobede upečiem ešte buchty s nutelou a dzemom...

lencyca
28. jún 2013

dobre ranko 🙂 vcera sme mali cesnekovu polievku s haluskami,domace dukatove buchticky s vanilkovym pudindom,robila som kolacik "Mravenisko".dnes bude vyprazane rybie file,zemiaky a zeleninovy salat 😉

andula30
28. jún 2013

@lencyca ten kolacik skusim aj ja 😉 my dnes cuketuhttp://www.mamincinyrecepty.cz/cuketa/cuketa-v-... 😉

maculik
28. jún 2013

Dobre ranko,
my dnes zeleninkova polievka (len drobne zemiaciky, postruhana mrkva, kalerab a ako zavarka do toho quinoa), mm mi spravil vcera zltu cestovinovu omacku (mrkva, zlta paprika, zlte rajcinky, zlta cukina, dochutene bylinkami), a detom spravim bravcove masko so smotanou a cestovinou, len musim najst recept na nejake dobre. Lebo oni z tej omacky velmi nespapaju.
@mataklinec teraz citam, ze aj ty ides robit bravcove na smotane, ako robievas, prosimta?

no a v noci vyrazame na Sk, tak spravim tu fasirku v trube a palacinky, nech nemusime jest na pumpach 🙂

daniz
28. jún 2013

My dnes po vysvedčení ideme ku vodnému dielu na pizzzu a na večeru nejaká mňamka na želanie mojich školákov 🙂

firstbaby
28. jún 2013

U nas dnes zeleninova polievka s cestovinou a halusky s tvarohom a kyslym mliekom 🙂

ekka
28. jún 2013

poprosím radu ako treba robiť kôprovú omáčku, ide tam kyslá smotana alebo smotana na šľahanie ?? 😒

lululka555
28. jún 2013

@ekka ahoj u nas sa dava bud slahackova smotana,alebo mlieko 😉

libka1
28. jún 2013

morcacie na cesnaku, knedla, dusena kapusta

@ekka ja davam slahackovu, kysla sa mi tam nehodi

lululka555
28. jún 2013

ahojte 😉 dnes varim zeleninovu polievku s mrvenickou a zostali zo vcera ciste halusky ,tak dnes budu vajickove s kyslou uhorkou 🙂

michaelamilan
28. jún 2013

Ahojte,, ja dnes budem robiť rascovú polievku a špenút s haluškami a vareným vajíčkom@ekka ja dávam smotanu.......
A konečne finishujeme s detskou izbičkou.......dnes dáme tapety, možno zajtra, položíme podlahu a ďalšia izba je konečne z krku!!!!! V nedeľu si ideme na 2 týždne pre priateľove deti, tak bude doma veselo 😀 Pekný víkend kočky

mataklinec
28. jún 2013

@maculik robievam rovnako ako hovadziu sviečkovú, len s tým rozdielom že je to bravčové masko ....Ale príprava je rovnaká,čo sa týka korenín, zeleninky.. 😉

womankc
28. jún 2013

@ekka smotana na šľahanie , ja robím tak , že si urobím bledú zápražku , potom ju zalejem teplou vodou, alebo vývarom z mäska a pekne miešam , keby sa ti urobili hrudky tak to ponorným alebo mixérom rozmixujem a dochutím soľou, cukrom nakoniec pridám tú smotanu a premiešam ochutná nasekám kôpor a úplne nakoniec dochutím octoma alebo citrónovu šťavou a hotovo

womankc
28. jún 2013

@ekka ale napríklad svokra dávala do tekvicového prívarku kyslú smotanu a bolo to fakt dobré

fomarik
28. jún 2013

pirohy ( polotovar z Lidla...priznávam, nebudem sa chváliť cudzím, perím) a gofry

fomarik
28. jún 2013

foto zo včera...vyprážaný syr...trochu mi prihorel 😖 ...krpatá práve trónila na šerblíku a bolo treba utrieť....ved viete čo.

akika722
28. jún 2013

Ahojte,u nas za posledné dni bolo:
Cuketový nákyp+nové zemiaky
Cestoviny+mäsko na smotane /zaklad omačky ako na sviečkovu-deti sa nevedeli ojesť 😝 /
špagety
dnes jaternice +zemiaky
po obede guľáš party
a zajtra bude cuketova pizza

eva7780
28. jún 2013

sampiony na smotane s cestovinou 🙂

eva7780
28. jún 2013

@akika722 mozem ta poprosit o recept na cuketovy nakyp?

zuziq
28. jún 2013

dnes lahsia verzia bryndzovych halusiek zo sojovej/lupinovej/psenicnej muky a bryndza zmiesana s jogurtom a nizkotucnym tavrohom 😵

akika722
28. jún 2013

@eva7780 nahrubo nastruhať cukety,tvrdy syr,šunku /dietnu salanu/,pridať cesnak -ja pretlačim aj celu hlavku 😅 ,trošku soli,čierne korenie,muka+trošičku kypriaceho prašku /muky davam tak 3PL/ trošku struhanky,4žltky,olej -tiež od oka davam,jemne polejem a všetko spolu zmiešam..nakoniec pridam sneh z bielkov,premiešam a dam na vymasteny a struhankou vysypany plech..
pečiem na cca 200° 45-50min

tilenka
28. jún 2013

...dnes u nás rozvoniava...šošovicová polievočka a zapekaná brokolica , to je mňamka 😉

jankalac
28. jún 2013

my dnes polievka z lupaneho hrachu, zemiakove placky, a kolac - presivana deka 😉