Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes bryndzové halušky
Ja dnes kuraci perkelt s haluskami. Poobede uvarim ragu, dam do poharikov a mame co z chladnicky vyberat cely tyzden.
Dnes dojedačky špenátové, máme doma už priateľovu dcéru tak jej cestovina s grankom 😀, zajtra vysmážané cuketové kolieska a maličkému spravím cukinu nad parou 🙂
Prajem vám pekný víkend a ja idem zasa pracovať 🙂
žienky ja zacinam varit až teraz,na ranajky som robila párkove srdiečka tak sme napratali,postavila som kuraciu polievku a v zahradke mi vyrastla prva cukina tak ju naplnim a zapečiem-obed za 20 min 🙂 ,suseda mi dala plný košicek jošty že nech si spravím kolačik a než som sa spamatala Marek s Michalom ju skoro celu zjedli tak kolačik nebude 😀
Hovädzí vývar, nové zemiaky, mäso na prírodno s volským okom, zeleninový šalát 🙂
Dnes: zemiaková polievka, pečené karé s farebným korením, ryža
cesnacka a zemlovka 🙂
Dnes Pudingos, palacinky a zapecena cuketa. Zajtra vichyssoise polievka a nasa a cina takU co robime doma s ryzou...
ahojte, ja zacinam este len varit ..aj my dnes plnene cuketove lodicky @titkovamiriam 🙂 a varene zamiaky 😉 polievka zeleninova zo vcera 🙂 a varena cukrova kukuricaaaaa 😝
vcera bryndzove halusky,dnes obed u svokry,kotlikovy gulas z diviny 😝
dnes kuraci vyvar aby bolo co pre deti na obed a teraz sme mali grilovane kuracie stehienka a klobasku s uhorkovym salatom 😉
dnes brokolicova kremova polievka so syrom,a dojedacky zo vcera zapekane zemiaky,vecer grilovacka,pooberala som maliny,pojdu do mrazaka a idem urobit malinovu bublaninu 😉
@titkovamiriam čo je to jošta?
slepý gulas a pecene buchty s lekvarom 🙂
@akika722 prosím ťa, ako robíš tú cuketovú pizzu?
ahojte tak ja som dnes nevarila lebo som od rana v robote a budem do noci, ale na zatjra mám taký plán že vývar, kuracie prsia zapečene s broskyňou, šunkou a syrom a s ryžou a krtkov tort chcem vyskúšať 😀 😅
fazuľová polievka , zemiaková kaša + syrové fašírky + uhorky ( domáce ) . Upiekla som tvarohové hrebene s kysnutého cesta , dala ich tu jedna kočka zo strany 2426 a sú fajnovučké . Sú mäkkučké , voňajú vanilkou a citrónovou kôrou , nevieme sa ich dojesť , fakt sú perfektné .
dnes dojedačka zeleninovej polievky s mladej zeleninky, dojedačka zajaca na kyslo a robila som žemľovku lebo chceli aj niečo sladké a piekla som cesnakové trojuholníky.
zajtra slížiková polievka z morčacích krkov, farárske rezne, ryža.
@lussy23 kríženec egrešu a čierneho ríbezlu 🙂
dnes spagetti z mletym maskom 🙂
dnes som mala volny den bez varenia 😀 objednavali sme pizzu :D zajtra sa chystam na francuzske zemiaky a uhorkovy salat
@betuska22 velmi jednoducho ,kúpila som mrazené listkove cesto u nas majú presne vyvalkane na gulatý plech,vložila som ho na plech,popichala vidličkou a vyšlahala som 2vajcia,2lyzice múky 3d mlieka,soľ,ml.korenie všetko spolu som dokopy vyšlahala opražila som najemno nakrajanú slaninku a pridala som uvarenú brokolicu,ktorú som kvôli dcerke posekala na kúsky.vsetko spolu som vyliala na cesto posypala syrom a dala piect a hotovo.
My sme dnes nevarili, mali sme od vcera, cestoviny s tvarohom a oskvarkami 🙂 Zajtra bude kolozvarska kapusta a babovka 🙂
dnes dojedačky a detom som upiekla pizzu ,cele poobede zavaranie malin a ríbezli 🙂 🙂 na zajtra kuracia polievka ,cesnakove kurča zemiaky anejaky šalatik a čo hlavne ríbezlovy koláčik peknu nedelu prajem 🙂 🙂

My hodujeme 🙂 takze silny vyvar zo sliepky, kacica s pomarancami a medom, knedla, kapusta, srncie ragu, mufiny a sacherova torta 🙂