icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
29. jún 2013

@titkovamiriam u nás sa to volá josta 😉

danielaj
29. jún 2013

ja som dnes varila cukinovo-zemiakovú omáčku s kôprom, tiež prvé cukiny zo záhrady, dukátové buchtičky, pečené buchty plenené nutelou, višńový koláčik pod snehovo-orechovou čapicou, navarila som 20 pohárikov višňového džemu a mám dosť 😝

luciaq
30. jún 2013

dobre ranko. my dnes slepacia pnovou olievka s pismenkami a plnena hovadzia pecienka,varene yemiaky s pertzlenovou vnatou a salat z cinskej kapusty http://lesk.cas.sk/clanok/85189/plnena-hovadzia...

lucikatn
30. jún 2013

včera som navarila "vechťovku"- dnes dojeme a kuracie prsia so slaninkou a ryžou + čerešňová bublanina

anos18
30. jún 2013

Ja som vcera varila granadir a ragu a kedze som dnes sama, tak jedno z tychto dvoch si vyberiem na obed 🙂

eva7780
30. jún 2013

dnes nevarim,,dojedame 😵

georgia333
30. jún 2013

my dnes varíme zapečené baklažaný s mozarellou a mletým mäsom v paradajkovej šťave, polievka hubová

vivusika
30. jún 2013

plnené pečené kurča, zemiakova kaša, zeleninový šalát, polievka rezancová slepačia od včera 🙂

lululka555
30. jún 2013

ahojte 🙂
dnes vyvar so zeleninou a slizikmi , zapekane kuracie prsia so syrom a slahackovou smotanou 😝 ,kukuricova basmati ryza a kolacik struhany tvarohovy 😝 🙂

akika722
30. jún 2013

@kaciatkoke hned prihodim recept 😉

daniela09
30. jún 2013

u nás dnes vývar z kostí, a holubky- plnená kapusta, zákusok ausburské rezy, a ako bonus rezy vtáčie mlieko, urobené ako torta a vylepšené čokoládou

fattamorgana
30. jún 2013

ahojte, u nás dnes kalerábová polievka, maďarský guláš zo včera a dezert nerobím, dojeme jahody. nejak extra nevyváram, poobede ak nebude pršať, pôjdeme na diviačí guláš, tak už len aby nepršalo

gelinka75
30. jún 2013

dnes vyvar so zeleninou a slizikmi, vyprazane kuracie prsia, nove zemiaky s vnatkou, zeleny salat a urobila som pudingovy kolacik

lian35
30. jún 2013

Ahojte.Dnes slepačia polievka ,vyprážané kuracie stehienka+ryža a hlavkový šalát.

hobit
30. jún 2013

@daniela09 mozem poprosit recept na tie rezy vtacie mlieko?

ivetka1981
30. jún 2013

@daniela09 aj ja poprosím receptík na tie rezy

ivetka1981
30. jún 2013

hovädzia polievočka a hov.varené v paradajkovej omáčke so zemiačkami 😉

natal12
30. jún 2013

Ahojte žienky, my dnes máme morčaciu polievku zo slížami a zeleninkou, a druhé je kuracie rezne zapečené zo šunkou,syrom a broskynou a k tomu zemiaková kaša 🙂 a dezert bude marhulový koláčik podla @sweetlemon

lienka2
30. jún 2013

@ivetka1981 ako robis tu paradajkovu omacku? juuj ked som uvidela tu fotku hned by som si dala, len kto by mi to tu doma jedol ☹

lienka2
30. jún 2013

vcera sme mali krupkovu polievku, vyprazany syr a zemiacky, dnes zemiakova polievka, halusky s bryndzou a ako dezert jahodovo-ceresnova bublanina 🙂

lienka2
30. jún 2013

baby ked robievate vyprazany syr, ako to robit aby mi ten syr nevytiekol? je finta v druhu syra alebo niecom inom?

ivetka1981
30. jún 2013

@lienka2 úplne obyčajne,ako paradajkovú polievku..na oleji spením múku,ked chytí mierne hnedú farbu,pridám parad.pretlak s vodou v pomere 1:2,pridám 2 bobk.listy, cca 10 bobuliek nového korenia,cibulku, v kt.napichám cca 2-3 klinčeky,osolím,dám 2PL cukru a varím kým cibulka nie je mäkká..hotovooo 😵

veroninna1
30. jún 2013

Zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, farfalle s omackou z mleteho masa, pecena horcicovo-cibulova krkovicka, ryza, dezert malinovy kolac. Zajtra aspon nemusim varit.

tinuskaha
30. jún 2013
natal12
30. jún 2013

@lienka2 ja ho obalujem dva krat 🙂 a nevytečie mi

ivetah
30. jún 2013

tak dnes cibulova polievka a spenatova musaka s ryzou 🙂
vcera bola fazulkova polievka s krupicovymi knedlickami a spiralky s brokolicovo-syrovou omackou

modrofuzik11
30. jún 2013

milujeme rezancovu polievku. taka nasa nedelna klasika...🙂

zuziq
30. jún 2013

dnes grilovane kusky z bravcoveho kare s roznym korenim a k tomu grilovana zeleninka ( baklazan,cukina,cibula,paprika,rajciny) mnam

georgia333
30. jún 2013

@lienka2 ja kupujem iba 45% ten nevytečie, ak chceš sa uistiť tak ho obaľ dvakrát, masť musí byť veľmi horúca

januschka10
30. jún 2013

Z tohto pomodora asi salat nebude.