icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mamkabeika
1. júl 2013

@titkovamiriam 🙂 je to super polievka v horúčave, aby som sa nemusela potiť pri sporáku 🙂

titkovamiriam
1. júl 2013

@gelinka75 tak my sme to kupili ako černice,aj to tak rastie ,ťaha sa to po konštrukcii ale ked to zacalo dozrievat do maxi veľkosti a hlavne do bordovej farby hned mi bolo jasne že klasika černica to nieje ale chuť ma ako maliny z lesa aj tak vonaju-to ako sa to vola neviem,Marek to vola maliny ako palec 😀 😀 😀 😀

titkovamiriam
1. júl 2013

@mamkabeika ja tak robim gazpacho ale tam idu aj uhorky 😀

gelinka75
1. júl 2013

@titkovamiriam aj my sme to dostali ako maliny, ale nie su to maliny..asi nejaky krizenec a presne to vyzera ako ty mas na tanieri..a taha sa to ako dive..asi to o chvilu budeme vysekavat..chcela som maliny a mam taketo cudo, ale daju sa jest 😀

titkovamiriam
1. júl 2013

@gelinka75 tak nam v tom zahradnictve spravili aj ine kusky-kupovali sme biele egrese-oba su červene a zo štyroch ribezli bol jeden čierny 😠

mamkabeika
1. júl 2013

@titkovamiriam ešte som zabudla, dávam ešte do tej polievky avokádový olej. Ak olivový, pridám ešte cesnak a bazalku. Samozrejme trochu soli.

titkovamiriam
1. júl 2013

a dovarene,ked mi rolada vychladne odfotim aj na tanieri 🙂

womankc
1. júl 2013

@titkovamiriam je to malinootružina aj ja ich mám ale nemám až také megane ako ty , ja ju mám pod názvom Tayberry kúpenú

womankc
1. júl 2013

@gelinka75 malinoostružina Tayberry

minnie30
1. júl 2013

@danielaj po týchto neskutočne super koláčikoch by som bola za ten týždeň ako gulička 😀 mňam

miruska73
1. júl 2013

ahojte babule vikend u nas bez varenia kazdy jedol co si nasiel v sobotu rano sme vyliezli na chalupu a na obed sme uy isli domou zvracanie preslo na nasu malicku hroza tobola 🙄 🙄 uz som sa bala ze pojdeme do spitala.....a kedze vcera sa pridala teplota tak som nic pri nej neurobila ledva so stihla spravit aspon varene zemiaky kedze nik nemal chut jest no a dnes som upiekla trosku krkovicky s novymi zemiakmi bude aj na zajtra a potom neviem idem vas pocitat co fajnove ste tu navarili napiekli....

miruska73
1. júl 2013

@danielaj 😀 😀 😀 😀 😀 aky je problem vratit ten krasny cas 😀 😀 😀 😀

miruska73
1. júl 2013

@danielaj mnaaaaaamky 😵 😵 😵 😵 😵 😵

gelinka75
1. júl 2013

@womankc diky, hned si o tom googlujem 😝

smuhyta
1. júl 2013

@danielaj aj ja by som poprosila recept na termix a nepeceny kolack,,,nech to para tlaci no co nedam si,,taku dobrotu 😀

lucikatn
1. júl 2013

Skúška nového pomocníka na donutky 😀

katy2
1. júl 2013

@lucikatn receptik mozeme poprosit? vyzeraju prudko jedle 🙂 pomocnika mas z Lidla? 😉

rastulka
1. júl 2013

@trudka4 Ahoj,prepač,ale par dni som tu nebola ,tu je recept na sl.muffiny http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5644 🙂

natal12
1. júl 2013

My dnes dojedame zo vcera,na veceru si urobim krupicovu kasu kedze som sama doma 🙂 mnaaam.

bubo1104
1. júl 2013

krúpicová polievka , tarhoňa + sekaná + fazuľkový prívarok . Fazuľku máme zo záhradky , už nám dozrieva aj hrášok , takže je to veľká výhoda .

akika722
1. júl 2013

včera:špagety so syrom
dnes: zemiaky+vysmažany karfiol+uhorkový šalát

zarabono
1. júl 2013

Dnes sosovicova polievka,druhe od vcera,zajtra cosi z cukiny,ale neviem co

lucikatn
1. júl 2013

@katy2 pomocníka mámz Lidla a vyzerá to tak že bude používaný často 😀 robila som podľa receptu v príručke - na cca 50 ks: 260g hl.múky, 130g cukru, 1 vanilk.cukor, 150 ml mlieka, 100 ml šľahačky, 3 vajcia, 3 PL oleja, 1 prášok do pečiva. Hotové som ich omočila v pomarančovej poleve (šťava z pomaranča zmiešaná s prášk. cukrom) a posypala farebnou ryžou.

boubelka0021
1. júl 2013

@lucikatn aj ja som si dnes kupila stroj tak vyskusam ten tvoj recept...

nikak23
1. júl 2013

Ja som dneska na veceru dala obsah chladnicky na stol,maly si dal melon,kukuricu a marhule,za 2hodky na to to zaklincoval acidkom s rozkom,zatial brusko ok🙂ja som mala rukolovo_ladovy salat_paradajka_uhorka salat s jogurtom,teraz dopekam fasirku,koprovka a knedla,maly ide s nasimi zajtra do zahrady,tak to tam mama ohreje.

trudka4
1. júl 2013

@rastulka děkuju mockrát

lussy23
1. júl 2013

@titkovamiriam mňam to musí byť chutné🙂

fattamorgana
1. júl 2013

@danielaj Danka, prosím ťa, ten termix sa ako robí?

danielaj
1. júl 2013

@lululka555 Mnám 😉
@smuhyta ďakujem pekne 😉
@natal12 čo chladnicčka dala, na spodok plechu piškóty, poliala som ovocnou šťavou, na to jahodocý puding, jahody a zostala mi stuhnutá želatína, nakrájala som ju na kocky a tiež posypala, zase vrstva piškót, na to tvaroh vymiešaný s kzslou smotanou+ cukor, jahody, piškóty a šľahačka, na vrch ovocie 😉
@ivetka1981 yebra rezy mám myslím v albume, ale teraz som nerobila plnku, ale len marhuľovú nutelu som natrela a na to citrónovú polevu a džem? višne odkôstkujem, dám variť, pridám cukor, ja robím tak, že aby mi zostali celé kúskz višní v džeme a Gelfix nakoniec a do pohárov, do novín a do deky, nechať vychladnúť 😉
@nikita308 ďakujem nepečený koláčik - viď vyššie a termix podľa tohto, je úžasný, spomenula som si na detstvo, naozaj rovnaká chuť 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18086
@januschka10 joj ďakujem, no práveže nestíham, z práce chodím o pol piatej , takže to sú len také rýchlovkz, už to nie je čo bývalo, ke´d som bola doma 😒
@titkovamiriam ďakujem Mirka, to si ja hovorím na tvoje fotky 😉

danielaj
1. júl 2013

@minnie30 ďakujem pekne 😉
@titkovamiriam
@gelinka75 aj ja ich mám, je to malinoostružina Tayberry 😉
@miruska73 no problém by ani nebol, ale stačilo 😀
@smuhyta kuk príspevok vyššie, sú tam recepty, nič zložité, koláčik, čo chladnička dala 😉
@fattamorgana kuk vyššie, výborný je, odporúčam 😉