icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniela09
30. jún 2013

@hobit

@ivetka1981 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48119 , len som robila z polovičnej dávky, do tortovej formy. Korpus som potrela višňovým džemom, ale v recepte nie je. Zákusok je výborný

graceful9
30. jún 2013

Dnes sme sa boli kúpať, tak sme jedli tam a na večeru som si “uvarila“ hrianky s cesnakom. má to niekoľko výhod: budem zdravá, večer si môžem ísť kľudne ľahnúť a dieťa sa mi v noci nebude škrabať do postele 😀 😝

danielaj
30. jún 2013

ahojte, dnes som varila klasika músový vývar so zeleninou a sližikmi, kapusta, domáca knedľ a pečené bravčové mäso, chrenovú omáčku z domáceho chenu zo záhradkt, knedľu a dusené bravčové karé na plátky a stihla som ešte zavari´t aj 10 ďalších pohárov višní, a boli sme na Rozprávkovom lese, tam mali deti gofry a iné sladkosti, pridávam konenčne fotky z predchádzajúceho týždňa 😉 nepečená tvarohovo-smotanová torta s jahodami, nepečený pudongovo-smotanový koláčik s jahodami a kiwi, čerešňové halušky, zebra rezy s citrónovou polevou pre dcéru do školy na koncoročnú párty, starý dobrý čokoládový termix z našich detských liet, pečené buchty s nutelou, dukátové buchtičky, višńové rezy pod snehovou čapicou s orechami a 19 pohárikov višňového džemu 😉

lululka555
30. jún 2013

@danielaj mnam, vsetko vyzera velmi dobre 😝

danielaj
30. jún 2013

@lululka555 och, ďakujem, no už to nie je to, čo bývalo 😀 už nestíham tak šantiť v kuchyni, ako keď som bola doma, ach tá práca, čo by som dala za to, keby som mohla vrátiť ten čas na materskej ☹

lululka555
30. jún 2013

aj ja pridavam forky z dnesneho varenia 😉 - kuracie prsia zapecene so syrom a smotanou a uvarila som k nim nakoniec nove zemiaky , bola aj varena kukuricka - ako prvy dezert a druhy vecerny dezert bol struhany tvarohovy kolacik 😝

natal12
30. jún 2013

@danielaj prosim ta ako si robila ten nepceny pudingovy kolacik s kiwi ?

smuhyta
1. júl 2013

@danielaj byvat u vas,,ja by som mala 100kg 😀 ,,vsetko lubim a ako to dobre vyzera mñammmmmmmmmmmm

ivetka1981
1. júl 2013

@danielaj ako robíš ten džemík s višní??a tiež poprosím recept na tie zebra rezy...mooc dakujem

womankc
1. júl 2013

@januschka10 ixixixixixixiixii tu je dobré hehehehehh

womankc
1. júl 2013

ahojte , ja som po víkende riadne unavená 🙂 . Keďže sme boli na "dolniakoch" na pretekoch oba dni,domácnosť je v stave ako som ju v piatok opustila heheheh. v sobotu sme varili guláš o kamarátov v Nitre a v včera som robila paradajkovú polievočku akože na dnes , ale skoro ju celú zjedli a druhé som robila marhuľové knedle
Á keďže som bola v úrodnom kraji doniesla som si kopisko čerešní a marhulí , takže som zavárala, mala som nočnú xixixixi
rozvarila som aj džemík čerešňový a marhuľkový a dnes ešte trošku zavárania a niečo aj do mraziačika a urobila som detičkám marhuľovú dreň 😅

smuhyta
1. júl 2013

vcera boli zemiacky (papatas a la pobre) s cibulkou a slaninkou a vyprazany rezeñ,to sa doje dnes na obed a na veceru salatik zeleninovy pre manzela 😀 a pre mña biely jogurt

nikita308
1. júl 2013

@danielaj No nádhera... stravovať sa tak u teba, nemám problém s priberaním... 😉 aj ja by som poprosila recept na ten nepečený koláčik a termix... ďakujem... 🙂

petrisorka
1. júl 2013

Kolozvarska kapusta zo vcera - vyborna 🙂

raza
1. júl 2013

hŕstková polievka a palacinky s pribináčikom, ale ešte som ani nezačla, tááák sa mi nechce.. 😝

marlenka75
1. júl 2013

Jablková žemlovka s pudingom a čokoládovou polevou 🙂

januschka10
1. júl 2013

@danielaj uzasne..nechapem kedy to stihas. ja keby som mala toto vsetko urobit, tak ma asi odvezu na psychinu.

graceful9
1. júl 2013

Kuracie prsia s omáčkou a ryžou

daniz
1. júl 2013

u nás v sobotu cesnačka + opečený chlebík, restovaná pečeň v zemiakovej placke
v nedeľu polievka zo soboty a pečené kurča na masle + ryža , hlávkový šalát a robila som nepečenú jahodovú tortu z pochúťkovej smotany.Dnes uvidíme

titkovamiriam
1. júl 2013

kedze sme sa s Marekom doobeda tulali tak zacinam varit až teraz kalerabkova polievka,a masový závin z domaceho listkového cesta 🙂

libka1
1. júl 2013

zeleninova polievka so slizami, pecene kura, petrzlenove zemiaky, uhorkovo-smotanovy salat

lencyca
1. júl 2013

dnes sme bez polievky,vyprazana cukina,varene zemiaky,uhorkovy salat.vcera sme mali kuracie fasirky pecene na plechu,hranolky,miesany salat,idem robit malinovy sirup 😉

mamkabeika
1. júl 2013

My dnes máme nevarenú paradajkovú polievku so slnečnicovými semienkami a cestovinou a fazuľkový prívarok so zemiakmi a vajíčkom 🙂

novotnajanka
1. júl 2013

pečené kuriatko so zemiačikmi zo včera a kuracia slížiková. A v sobotu sme mali hrachový prívarok s údeným a cibuľkou,pre drobcov s párkom. a nutelovú a jablkovú štrúdľu. Žiadne veľké vyváranie,vypekanie, ale už sme také dávno nemali,tak sme si pochutili.

titkovamiriam
1. júl 2013

@danielaj stobodové fotky!!!!!!!!!!!!!

titkovamiriam
1. júl 2013

@mamkabeika fuha to je aka nevarena paradajkova 😲

clarissa
1. júl 2013

Sosovicova polievka na kyslo s parkom,bravcove na horcici s tarhonou 🙂

gelinka75
1. júl 2013

@titkovamiriam ahoj, davala si tu foto kakaove cestoviny s ovocim, nevies ako sa to ovocie vola? mam to v zahrade, nie su to klasicke maliny ale asi nejaky krizenec a neviem sa dopatrat ako sa vola

mamkabeika
1. júl 2013

@titkovamiriam Rozmixujem paradajky aj so šupkou, prepasírujem, pridám ovsené vločky (alebo vopred uvarené celozrnné cestoviny) a slnečnicové semienka. Manželovi k tomu chutí aj strúhaný tvrdý syr. Túto polievku robím len v sezóne.

titkovamiriam
1. júl 2013

@mamkabeika díík takto som to este nerobila uz si to aj ukladam do kucharskej knihy-nevarená paradajková od mamkabeika- 😉