icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
22. júl 2013

U nás dnes francúzske zemiaky na fit spôsob a poobede zrejme niečo upečiem 🙂. Večer to vyzerá na grilovanie 🙂

sharmana
22. júl 2013

Posledné dni som varila:
Karfiolová polievka
Cukinovo cesnakové spagety
Zapekané kuracie prsia so šunkou, syrom a broskynou+ryža, hranolky 🙂

smuhyta
22. júl 2013

Dnes som si vybrala na obed zemlove knedle s hubovu omacku mnam bio jogurt a banan

akika722
22. júl 2013

včera sme boli na obed u mamky 😵 zeleninova polievka+ vypražany karfiol,zemiaky a uhorkovy šalat...
dnes-mäskové guľky v paradajkovej omáčke + kolienka

daniz
22. júl 2013

V piatok sme mali vajíčkovú polievku a kurací perkelt + halušky,
v sobotu bryndzovú polievku + kuracia pečeň na šťave+nové kôprové zemiačky + uhorkový šalát a piekla som chorvátske žemle,no piekla som z 1/2 dávky vyšlo 15 žemlí a do rána zostali 3 😀
v nedeľu rezančeková polievočka a maďarský guláš + domáca knedľa a mramorová bábovka a zmrzlina v bazéne a krásna nedeľa, podvečer výlet na bicykloch ...... 😎 😎 😎 🙂
dnes dojeme a uvažujem na zajtra niečo s cukety

kibuk
22. júl 2013

dnes sme dojedali od vcera
kuracie kusky na sampionoch a hranolky
no zajtra ani netusim co budem varit,dcerka pojde k babke a chalani ostavaju doma ja do prace... co poradite?? rychle ,aj na dva dni... 🙂

daniz
22. júl 2013

@kibuk perkelt, omáčky...alebo hustejšia fazuľa, šošovica...

natalii6
22. júl 2013

Ahojte dievcata chcem zavarat uhorky len sa mi uz 3roky nedari 😠 su take chutovo nic moc nalev taky kyslejsi a uhorky su neni take dobre chrumkave tak vas chcem poprosit o radu ako ich spravne zavarit a spravi nalev aby boli take mnamky 😉 a zavaram ich v hrnci a prikryjem inym kedze nemam ten zavaraci origos..dakujem za odpoved 😉

dadenka1
22. júl 2013

@natalii6 ja robievam takto a sú ok...: na dno pohára dam par kružkov mrkvy, malu cibuľku, feferon a kôpor, naukladám uhorky, zalejem vlažným nálevom (1šálka kryštál cukor, 1 šálka ocot a 4 šálky vody, plus nakladač,zamiešať, 5 min. povariť a vypnuť).. zavriem poháre a sterilizujem v klasika zaváracom hrnci na 80stupňov celzia 5 minut...
máš teplomer? lebo ak ich v hrncoch varíš, tek sa ti rozvaria.. teplota by nemala vyskočiť nad 80stupňov...

gianni
22. júl 2013

tak som sa rozhodla pre cuketové lečo a na večeru bude pstruh,zatial vstrebáva do seba koreniny... 😉

damlenka
22. júl 2013

Ahoj,ja mam taky ''100''- rocny recept,ale u nas iny neprichadza do uvahy : 3 l vody,1 l octu, 1 balenie Zelka,25 tabletiek sacharinu- vsetko dat do hrnca,nemusi sa to varit,len nech sa to rozpusti...a budu aj chrumkave aj vyborne:-!

veve39
22. júl 2013

@lululka555 ako si prosim robila tu torticku s malinami+slahackou ? dala by si sem alebo do albumu receptik ? dakujem 🙂

veronicka1901
22. júl 2013

Baby, prosim vas, ako dlho sterilizujete uhorky, ked pouzivate klasicky hrniec? Vsade som nasla rozdielny cas. Nalev budem robit z nakladaca, zalievat vychladnutym. Dakujem 🙂.

lencyca
22. júl 2013

@michaelamilan Dakujem, ja zase slintam nad tvojimi fotkami 😉

lululka555
22. júl 2013

@veve39 ahoj už je receptík dopísaný pod fotkou v albume 😉

lululka555
22. júl 2013

Ahojte, u nás sa dnes dojedalo z nedele ,kuracie mäsko s ryžou a zeleninová strúhaná polievka...a idem urobit teraz malinový puding 😉

lencyca
22. júl 2013

dnes kelova polievka s parkou,masko mame zo vcera,dnes som urobila k nemu zemiakovu kasu pre mojich kasakov 😀 vcera poobede som musela piect kaiserky,co sa vsetok chleba aj rozky pojedli,aby bolo na veceru a ranajky 🙂

michaelamilan
22. júl 2013

Ahojček, my sa doma čvachtáme na balkóne 😀, ja si popíjam broskyňové smoothie a aj ponúkam pina coládu(tú robieva vždy mm) na schladanie v týchto horúcich dňoch! Pekný deň všetkým!!!!

lululka555
22. júl 2013

@michaelamilan to broskyňové smoothie by teraz aj mne dobre padlo 😉 😝 mňam

michaelamilan
22. júl 2013

@lululka555 pozývam 😀 !!!!!

dara29
22. júl 2013

Dievčatá napíšte mi prosím presný recept na marhulovú výživu - rýchly a dobručký. Velmi pekne Vám dakujem.

dara29
22. júl 2013

@danielaj Aj s cukiny robíš presnídavku, poprosím aj na takä receptík)) Vdaka

lea231
22. júl 2013

pekny slnecny dnik, u mna dnes vyhrala paradajkova polievka s bazalkou, cuketovy privarok a na poobedie palacinky s domacim dzemom podla vyberu 🙂

zarabono
22. júl 2013

@sharmana poprosim recept na tie spagety,ja som kedysi robievala s cukinou,ale za pana si neviem spomenut ako 😅

diusik
22. júl 2013

@lillona prosim ta,nedavala si niekde recept?Ak by sa ti chcelo,mohla by si mi ho napisat?Diky moc

lucka023
22. júl 2013

ahojte poradte nejaky fajny koláčik nie veľmi maslovy nakakoľko ho potrebujem ku grilovačke a bublaninu nechcem robiť lebo ta mi pride taka obyčajna🙂 😉

betuska22
22. júl 2013

ahojte tak ja dnes grilovanú cuketu s cesnakom, a zeleninový šalát, a mm namiesto cukety fašírky od nedele 😀

betuska22
22. júl 2013

a koláč idem tento robiť 🙂 na zajtra http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=...

dara29
22. júl 2013

@michaelamilan Ako si robila tie fajné nápoje, môžem poprosiť recept? Už pri pohlade som smädná ako šlak)))))

bambina78
22. júl 2013

rychly a lahky obedik po kupalisku: tortellini s paradajkami, cesnakom a bazalkou a syr dziugas, mnaaam 🙂