icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snu
24. júl 2013

@womankc neviem,, dzemy, zavaraniny mi vydrzia a zrovna ta vyziva nie,, skusim tu 🙂

natalii6
24. júl 2013

@damlenka ahoj este si ma stihla zavaram az dneska rano dakujem za odpoved 😉

maminka2013
24. júl 2013

dnes máme párkovú polievku nasladko a labské kotlety zo srnca s pečenými zemiakmi 🙂

snu
24. júl 2013

@nelinka0401 no neviem ci poznas ten recpt,,orgazmus,, tak asi takto: 1 1/2 hrnceka polohr.muky, 1 1/2 hnrceka kr.cukor, 2 vaja, prasok do peciva, 2 lyzicky sody bikarbony, a tak 400g postruhanej cukety, zmiesat a vyliat na vymsteny, mpomuceny plech.. miesaj kym to tak nezredne,aby sa to dalo vyliat..bo ta cuketka po chvlke miesania pusti stavu.(original recept je pomixovany ananasovy kompot so stavou) upeces do zlata .. vychladnut! zarobis plnku: 2 pomazankove masla-neochutene, vanilkovy puding-ja davam kupovany taky kelimok so slahackou-vies taky priestvitny stoji asi tak 0,30e, vanilkovy cukor, a polievkovu lyzicu krystaloveho cukru, pomiesat-natret na vychladnuty kolacik a polievam cokoladou (cera-varova cokolada) vychladit! zle sa ta coko kraja,ale nevadi nam to ze sa mi polame 🙂 manzel kraja,ma trpezlivost,, namaca si nozik do horucej vody a kraja .. ked som v zime robila orgazmus s ananasom, tak som na vrch davala na coko posekane oriesky..

ifkael
24. júl 2013

@snu nam ten kolac vobec nechutil

snu
24. júl 2013

@ifkael no u nas zas moze byt kazdy den 🙂)) len sa po nom zaprasi 🙂

terezka1947
24. júl 2013

baby,mne strasne chyba v receptoch jeden udaj ☹ ......ROZMERY PLECHU na pecenie...
ja mam dva uzasne-sice este po babke 😀 ,ale naozaj uzasne plechy...su recepty,kedy si pri gramazi v jednotlivych receptoch viem ocekovat ako mi asi kolacik vyrastie...ale pri niektorych to nejako nejde...bud nemaju vyrast alebo velmi vyrastu...no casto sa mi stava,ze skusam recepty a potom si sebe robim poznamky co a ako nabuduce...ale horisie je,ked chcem urobit nieco vynimocne a mam strach na prvykrat pohoriet pri nejakej prilezitosti 😠

januschka10
24. júl 2013

Ahojte, dlho som tu nebola. Mala som doma mamu a tak varila ona. V tomto teple ani nemam naladu nieco vyvarat. Dnes zeleninova polievka,lebo ja a Davide sme polievkovi aj v lete a potom len prosciutto crudo s melonom. Na veceru kuracie prsia na grile so zeleninou.

luciok
24. júl 2013

@terezka1947 Ja používam radšej menšie plechy, aspoň mám istotu, že cesto neostane ako palacinka 😀 Predpokladám, že plechy po babičke sú väčšie...

luciok
24. júl 2013

Dnes dojedáme včerajšiu hustú šošovicovú polievku a svokra chce urobiť halušky s bryndzou. Niežeby som ich nemala rada, ale tu sa varia tak často, že mi už idú krkom 😖

terezka1947
24. júl 2013

@luciok vies, mam pocit(ked tak pozeram fotorecepty),ze raz je ten noj plech vacsi a raz mensi 😀
inak by som si uz vedela pretavit gramaze aj na svoj plech,ale fakt by som v receptoch prijala aj rozmery plechu...okrem teploty a dlzky pecenia 😉

tilenka
24. júl 2013

...dnes šošovicový prívarok s volským okom a opečenou klobáskou.... k tomu chlebík 😉

damlenka
24. júl 2013

@natalii6 nemas za co,ak to budes robit podla toho,v zime daj vediet,ake boli...😀😀😀

ifkael
24. júl 2013

dnes cestoviny - s porovo-nivovou omackou. a polievka ziadna, je teplooo.

@tilenka dnes som nemohla v noci spat, tri hodiny som cumela do plafonu a sosovicovy privarok som vymyslela na piatok :D a osie hniezda.

ifkael
24. júl 2013

@snu a to som ho robila s ananasom. nepride mi to take waaau.

fomarik
24. júl 2013

Dnes len taký rýchly obedík- karfiolová polievka a "vytuningovaná" maková bábovka. 😉

snu
24. júl 2013

@ifkael vies co,ked sme to robili prvy krat,, este sme byvali u nasich, tak som cakala ze odpadnem a nic..,, ale vsetkym to chutilo,, tak som urobila druhy, treti a potom mi to tak zachutilo, ze ho milujem 🙂 hlavne ked je paradne vychladeny a je tam hrubsia cokoladka 🙂 a tak kazdemu chuti nieco ine 🙂 zaital teda kazda navsteva pytala receptik 🙂 a teraz ten s tekvicou tiez chuti 🙂 🙂

ifkael
24. júl 2013

chcelo by to makovu strudlu s visnami...

luciok
24. júl 2013

@terezka1947 Robím všetko na malom plechu, ibaže cesto vyrastie niekedy viac a niekedy menej

veverina
24. júl 2013

Dnes restovana kuracia pecienka na cibulke,tarhona,uhorkovy salat 🙂

veverina
24. júl 2013

A od rana som zavarala uhorkyy...vecer 20 poharov,dnes rano este 12 😉

michaelamilan
24. júl 2013

Ahojte, včera som nevarila, boli sme na obede v pizzérii, dnes len tak na rýchlo špagety. Nechce sa mi v tomto teple strašiť okolo sporáka 😀
@lussy23 ahojček, receptíky mám v albume 😉

martinasturmova
24. júl 2013

Ahojte tak u nas dnes cuketa plnená mäskom a zemiaková kaša 🙂

milli30
24. júl 2013

cukinove placky, zboznujem taketo obedy 1,5hod pri sporaku a za 5min. zjedene 🙂

zklimekova
24. júl 2013

u nás dnes rýchla krupičková polievka s rozšľahaným vajíčkom, ryža , kuracie masko v marináde 🙂

natalii6
24. júl 2013

tak u nas dnes bude zemiakova kasa+ hranolky a ktomu syrove gulky podla receptu@lululka555 😉 a paradajkova polievka a zavarala som uhorky 18 poharikov tak uz budem dufat ze tentox sa podarili kedze som dostala rady to od dievcat ako nato 😉 a chystam sa spravit kolacik struhany tvarohovy a mozno pagaciky tiez od @lululka555

gianni
24. júl 2013

dnes som mala pol dna dovolenky tak rychlovka: rascová s vajíčkom a dojedla som fazulové struky podusené s orechami a k tomu som si už len na tanieri primiešala domácu bryndzu( môj výmysel) 😉

veronicka1901
24. júl 2013

@womankc Hm, normalne si ma navnadila. Myslis, ze to mozem, aj ked nemam problem so zlcnikom? Od minuleho leta som pribrala uctyhodnych 5 kg a vsetky veci mam na sebe neskutocne obtiahnute.

daniz
24. júl 2013

dnes na večeru asi mrkvičková polievka - alebo pečené zemiačky a zajtra ideme na kupko tak asi karfiol vypražím+chlebík a uhorku do ruky a nejaké perníky/sušienky zoberiem.

veronicka1901
24. júl 2013

Masove gulky v paradajkovej omacke plus ryza. Bez polievky, hic 🙂