Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lindauciatko ja nepredvaram. a plnila som takou zeleninovou zmesou, kde som dala cukinu, ale aj rajciny, cibulu, cesnak...
My dnes brokolicove fasirky a zemiaky
dievčence nevedeli by ste mi poradiť ako treba robiť jablkové guľky?Raz som tu čítala recept,len sa presne nepamätám. Viem že nastrúhať jablká zmiešať s múkou ale ešte tam ide niečo?A ako dlho treba variť? Ďakujem 🙂
@titkovamiriam mohla by si mi dať recept na nálev do uhoriek , aký používaš? A koľko sterilizuješ uhorky ďakujem
ahojte, ja som včera varila morčací vývar a do toho najemno nasekaná cibuľa a polka póru a nadrobno nasekanú mrkvu + širové domáce rezance , ako druhé som urobila tilapie na masle a dodusené v paradajkovo šampiónovej omáčke / bola to hotová zmes / a ešte jemné šúľance / bez vajíčka a s polohrubou múkou / , kto bude chcieť na sladko a kto nie ten si dá k tým rybkám a piekla som taký racio koláčik - piškórový do toho nastrúhané dve mrkve, dve jablká, jedna nektarinka a dva banány - použila som polohrubú múku a trochu kukuričnej krupice , vanilkový cukor, tri vajcia, prášok do pečiva , 7 lyžíc cukru, jeden mandľový puding / zamiešala som do cesta / a klíčky tuším jačmenné / alebo ovsenné / to namiesto orieškov na upečený som natrela marhuľový džem a na to roztopenú veľkú čokoládu na varenie zmiešanú s maslom
@titkovamiriam juju veru ta salatova lucina je bohovska nevieme sa jej dozrat 😀 😀 😀 😀 😀 ja som robila salatik z kuskusu a tam som pridavala a tiez do obycajneho zeleniniveho.....
ahojte babule ja vas ani nedocitam nebola som tu vyse tyzdna vecer sme prisli z chalupky takze obrovska kopa prania trosku riadenia a idem dozdobit slanu tortu upiect daky kolacik a trosku sa skraslit ku kadernicke lebo aj mm sa ma uz zlakol po tyzdnovke 😀 😀 😀 😀 😀 😖 a zajtra ideme gratulovat mm starkej ma 80 rokov a dnes som spravila z domacich zasob paradajkovu pol.a spagety s mortadelou a syrom ....
@nelinka0401 ja osie hniezda dnes alebo zajtra rano.. ako sa mi bude chciet 😎
@ifkael no ja ich na budúce už nebudem dávať na ten papier na pečenie,polovica sa mi tam aj tak prilepila 😠
cestovinový šalát so zeleninou (paprika, uhorka, paradajky, kukurica), kuracie mäsko okorenené a k tomu smotanovocesnakový dresing 🙂
Ahojte takže dnes dojedáme zo včera a len na rýchlo som urobila špenátovú polievku s vajíčkom na tvrdo 😉
Dnes nám starká pripravila dukátové buchtičky, mňaaaaaaaam 😝
@5katarina7 Ahoj, pozri do albumu @traktor má ich tam 🙂
Žienky poraďte čo s tekvicou???
@nelinka0401 ahooooj, ja som si ani minule nevšimla že si písala ale tak prepáč no 😒 vieš čo nerobila som, lebo domáci chceli koláč dreň 😀 😀 tak ale nabudúce viem už ako na džemík 🙂
@tynamartina polievka , prívarok 🙂
@natal12 a čo s troma mega tekvicami zamraziť ? či ?
@tynamartina ja si nastruham a supnem do mrazaka.. cez zimu ako keby si nasla na privarok 😉
@tynamartina presne tak ako radí @jankalac 🙂 aj moja babka tak robieva .
Ahojte. Takze u nas bude zajtra grilovacka, v nedelu este neviem, ale najskor nejaka pohotovost z mrazaku a cely buduci tyzden nechcem vidiet ani rychlovarnu konvicu 😀 Deti idu k babke na prazdninky, tak nevarim 😉
@michaelamilan presne podla toho istého receptu budem robiť, snáď budú dobré. 😉
Ja som dnes varila kelovú polievku a práve varím ten hovädzí tokáň, čo tu pred pár dňami dal naň niekto link, tak som zvedavá, aké to bude.
cuketove placky..
ahojte tak u nas hovadzia polievka a halusky 😉
@veroninna1 zalievala si cim? Ze vzraj sa to musi piect odkryte aby naozaj zmakli?
@charllotte Dakujeeeem 🙂. Ono je to vlastne nieco ako paprikas?

baby predvárate canelloni pred plnením a zapekaním? Skúšali ste plniť cukinou? vďaka