icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lindauciatko
25. júl 2013

baby predvárate canelloni pred plnením a zapekaním? Skúšali ste plniť cukinou? vďaka

veroninna1
25. júl 2013

@lindauciatko ja nepredvaram. a plnila som takou zeleninovou zmesou, kde som dala cukinu, ale aj rajciny, cibulu, cesnak...

lydia22
26. júl 2013

My dnes brokolicove fasirky a zemiaky

5katarina7
26. júl 2013

dievčence nevedeli by ste mi poradiť ako treba robiť jablkové guľky?Raz som tu čítala recept,len sa presne nepamätám. Viem že nastrúhať jablká zmiešať s múkou ale ešte tam ide niečo?A ako dlho treba variť? Ďakujem 🙂

womankc
26. júl 2013

@titkovamiriam mohla by si mi dať recept na nálev do uhoriek , aký používaš? A koľko sterilizuješ uhorky ďakujem

womankc
26. júl 2013

ahojte, ja som včera varila morčací vývar a do toho najemno nasekaná cibuľa a polka póru a nadrobno nasekanú mrkvu + širové domáce rezance , ako druhé som urobila tilapie na masle a dodusené v paradajkovo šampiónovej omáčke / bola to hotová zmes / a ešte jemné šúľance / bez vajíčka a s polohrubou múkou / , kto bude chcieť na sladko a kto nie ten si dá k tým rybkám a piekla som taký racio koláčik - piškórový do toho nastrúhané dve mrkve, dve jablká, jedna nektarinka a dva banány - použila som polohrubú múku a trochu kukuričnej krupice , vanilkový cukor, tri vajcia, prášok do pečiva , 7 lyžíc cukru, jeden mandľový puding / zamiešala som do cesta / a klíčky tuším jačmenné / alebo ovsenné / to namiesto orieškov na upečený som natrela marhuľový džem a na to roztopenú veľkú čokoládu na varenie zmiešanú s maslom

miruska73
26. júl 2013

@titkovamiriam juju veru ta salatova lucina je bohovska nevieme sa jej dozrat 😀 😀 😀 😀 😀 ja som robila salatik z kuskusu a tam som pridavala a tiez do obycajneho zeleniniveho.....

miruska73
26. júl 2013

ahojte babule ja vas ani nedocitam nebola som tu vyse tyzdna vecer sme prisli z chalupky takze obrovska kopa prania trosku riadenia a idem dozdobit slanu tortu upiect daky kolacik a trosku sa skraslit ku kadernicke lebo aj mm sa ma uz zlakol po tyzdnovke 😀 😀 😀 😀 😀 😖 a zajtra ideme gratulovat mm starkej ma 80 rokov a dnes som spravila z domacich zasob paradajkovu pol.a spagety s mortadelou a syrom ....

nelinka0401
26. júl 2013

Ahojte,dnes nevarím,nič nám nechutí len také rýchlovky a melon 🙂 v tomto teple.... 😒
pridávam aj moje foto,čo som nestihla pridať...torta bola na rýchlo robená zo zvyškov hmoty na meniny
osie hniezda a hamburgery..
a včerajšie žemle a rožky

ifkael
26. júl 2013

@nelinka0401 ja osie hniezda dnes alebo zajtra rano.. ako sa mi bude chciet 😎

nelinka0401
26. júl 2013

@ifkael no ja ich na budúce už nebudem dávať na ten papier na pečenie,polovica sa mi tam aj tak prilepila 😠

janinka13
26. júl 2013

cestovinový šalát so zeleninou (paprika, uhorka, paradajky, kukurica), kuracie mäsko okorenené a k tomu smotanovocesnakový dresing 🙂

martinasturmova
26. júl 2013

Ahojte takže dnes dojedáme zo včera a len na rýchlo som urobila špenátovú polievku s vajíčkom na tvrdo 😉

eliska07
26. júl 2013

@luci78p Zbožňujem smotanovo-hríbové omáčky 🙂 Mňam 🙂

miriamr
26. júl 2013

tak u nás dnes špagety bolognese a vajíčková polievka, pudingoš a ešte foto tortičky z minulého týždňa 😵

luciok
26. júl 2013

Dnes nám starká pripravila dukátové buchtičky, mňaaaaaaaam 😝

natal12
26. júl 2013

@5katarina7 Ahoj, pozri do albumu @traktor má ich tam 🙂

tynamartina
26. júl 2013

Žienky poraďte čo s tekvicou???

natal12
26. júl 2013

@nelinka0401 ahooooj, ja som si ani minule nevšimla že si písala ale tak prepáč no 😒 vieš čo nerobila som, lebo domáci chceli koláč dreň 😀 😀 tak ale nabudúce viem už ako na džemík 🙂

natal12
26. júl 2013

@tynamartina polievka , prívarok 🙂

tynamartina
26. júl 2013

@natal12 a čo s troma mega tekvicami zamraziť ? či ?

jankalac
26. júl 2013

@tynamartina ja si nastruham a supnem do mrazaka.. cez zimu ako keby si nasla na privarok 😉

natal12
26. júl 2013

@tynamartina presne tak ako radí @jankalac 🙂 aj moja babka tak robieva .

vieruna
26. júl 2013

Ahojte. Takze u nas bude zajtra grilovacka, v nedelu este neviem, ale najskor nejaka pohotovost z mrazaku a cely buduci tyzden nechcem vidiet ani rychlovarnu konvicu 😀 Deti idu k babke na prazdninky, tak nevarim 😉

mia.k
26. júl 2013

@michaelamilan presne podla toho istého receptu budem robiť, snáď budú dobré. 😉
Ja som dnes varila kelovú polievku a práve varím ten hovädzí tokáň, čo tu pred pár dňami dal naň niekto link, tak som zvedavá, aké to bude.

pena33
26. júl 2013

cuketove placky..

natalii6
26. júl 2013

ahojte tak u nas hovadzia polievka a halusky 😉

lindauciatko
26. júl 2013

@veroninna1 zalievala si cim? Ze vzraj sa to musi piect odkryte aby naozaj zmakli?

levandullka
26. júl 2013

@charllotte Dakujeeeem 🙂. Ono je to vlastne nieco ako paprikas?