icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bzuco
25. júl 2013

fliačky s kapustou a dcére špagety

martinasturmova
25. júl 2013

@michaelamilan Tá žltá cuketa chutí presne ako zelená 🙂

miminaaa
25. júl 2013

Paradajkovú polievku a palacinky s džemom a šľahačkou. 😉

katkas1
25. júl 2013

zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a langose, zajtra zemiakove placky s ohnivym maskom 🙂

mojusinka
25. júl 2013

dnes hrachová zapražená polievka, palacinky plnene jahodovým tvarohom zo šlahačkov a s jahôdkov 🙂

marionetta
25. júl 2013

U nás šošovicová polievka a bryndzové halušky.Halušiek sa mi podarilo urobiť nejako viac,tak zajtra k nim dorobím perkelt z kuracieho mäsa a bude to 🙂

mart1na26
25. júl 2013

polievka z kralika- fantasticka, varila som 1 krat.... A kralicie masko z ryzou.....

veronicka12
25. júl 2013

rascova polievka, kuraci perkelt, palacinky, zajtra vysmazena cukina nove zemiacky a tatarska, sobota asi langose domace a rajcinova polievka so syrom a nedela diabolske rezne opekane zemiaky a ryza salat musim to mat takto naplanovane inac pokupujem blbosti v obchode pekny dnik

hyta
25. júl 2013

@ultragirl Majú normálne v DM drogérii.

mia.k
25. júl 2013

my dnes máme cukinovú krémovú polievku a langoše
@michaelamilan aj ja sa chystám robiť tie cukinové faširky, aký máš ty recept?

zklimekova
25. júl 2013

dnes bola šošovicová polievka s kyslou smotanou, vyprážaný patizón, alebo syr, varené zemiaky a tatárska 🙂

titkovamiriam
25. júl 2013

ahojte zienky moje som tu len na skok aby ste vedeli ze zijem dnes som prave dorobila marhulove knedle ,zajtra odchadzam na par dni dovolenkovat do medera tak ma zasa ,,neuvidite,,preto vas zahltim fotkami...po knedlikoch je to foto lekvaru-tento rok mam snad uz patnast kilo 🙂 a kompotik aj s jablckami a klncekami 🙂 ,a este foto chrenovych ohariek pocet už ide k mojmu oblubenemu cislu sto flias samozrejme rozne sposoby 😀

titkovamiriam
25. júl 2013

a nekončím- foto mojich salatikov vdaka nim a horucavam som uz o jedenast kil lahsia 😀
-zeleninovy s olivami a mozarelou
-zeleninový s udenou morčacou šunkou
-zeleninovy s vajičkami
-kurací s cestovinou a činskou zeleninou

titkovamiriam
25. júl 2013

a cez vikend som robila masko na zelenine ,kuraciu polievku a uhorkovy salat.Tak sa s vami zaroven aj lucim a na otazky odpoviem ked pridem 😀 ,prajem krásne letné dníčky plne pohodičky!

kibuk
25. júl 2013

dnes sme mali pirohy a na večeru párok v rožku 🙂

gianni
25. júl 2013

práve som si dorobila cuketové lečo na zajtrajší obed do práce a potom ideme k mame na návštevu a tá už má pre nás gemerské gulky...

levandullka
25. júl 2013

Zapekané palacinky s tvarohom - mali celkom úspech 🙂

luci78p
25. júl 2013

sója s ryžou a zeleninkou
zemiaková placka a smotanovo - dubáková omáčka

lucinka1552
25. júl 2013

Dnes slaná palacinka natretá bambinom a naplnená šunkou a eidamom, obalena v trojobale a vysmažená + zemiaky a uhorkový šalátik. 🙂

charllotte
25. júl 2013

@levandullka mohla by som poprosit receptik na tie zapekane palacinky??? vyzera vyyyborne, dakujem 🙂

my sme dnes mali a aj zajtra budeme mat masko nakyslo a cestovinu

charllotte
25. júl 2013

pridana foto...masko nakyslo s cestovinkou 🙂

levandullka
25. júl 2013

@charllotte Samozrejme 🙂. Je to uplne jednoduche - urobila som normalne palacinky a naplnila zmesou jedneho tvarohu s vajickom, trochou mlieka a cukru (povodne som nim plnila kysnute kolaciky, ale vystala mi plnka). Naplnene palacinky som naukladala do zapekacej misy a zaliala asi 1,5dcl mlieka s vajickom a trochou cukru. Piekla som na 180st. cca pol hodinku 🙂

levandullka
25. júl 2013

@charllotte Mnaaaam, mozem teraz poprosit receptik ja? 🙂

danielaj
25. júl 2013

@michaelamilan asi ja som dávala recept na tie fašírky, my ich máme veľmi radi, cukina ako cukina, ja mám žltú, zelenú bledú, zelenú tmavú aj zelenú prúžkovanú a všetky chutia rovnako -skvele, milujem cukinu 😉
@januschka10 ja som ranné vtáča, ja nerada dlho spím, a o 6:30 idem do práce, tak som už dávno bola hore 😉

danielaj
25. júl 2013

@titkovamiriam no parádne fotky ako vždy, uži si krásnu dovolenku 😉

danielaj
25. júl 2013

tak u nás sa dnes dojedala zemiaková polievka zo včera, zostalo aj plnenej papriky, tak som dorobila palacinky s domácim jahodovým džemom a marhuľovou nutelou, palacinky som robila aj klasické aj kakaové- do cesta som dala trocha kakaa, v pekárničke som si navarila 6 pohárikov jostového džemíku 😉

charllotte
25. júl 2013

@levandullka mnami, dakujem pekne, dost casto robime palacinky, moje deti zboznuju, tak vyskusame 🙂

receptik na masko na kyslo.....Spenime cibulku, pridame nakrajane masko, bud bravcove, alebo takto presne sa robi aj kura na kyslo, osolime, pridame bobkovy list, nove korenie a podusime trosku, dalej pridame cervenu papriku a zalejeme vodou a dusime, pridam slepaci bujon, alebo vyvar, trosku vegety a davam aj mlete hriby, krasne prevonaju omacku a vyborne to chuti, ked je masko makke zahustime mukou a prilejeme slahackovu smotanu, nakoniec dochutime octom, podavame s knedlou, alebo s cestovinou 🙂

michaelamilan
25. júl 2013

@mia.k http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5493 tento, už ho tu aj niekto robil, tak som si uložila link 🙂 . ty budeš aké roiť?????

daniette
25. júl 2013

Dnes som robila na skúšku: http://varecha.pravda.sk/recepty/cuketovo-papri... a chutila, zajtra urobím znova 🙂

libka1
25. júl 2013

dojedli sme sosovicovu zo vcera, zapecena treska so syrom, zemiaky, uhorkovo-smotanovy salat, zapekane tvarohove palacinky