icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kaara1980
29. jan 2011

ostala ešte struková polievka a urobím lievance.

laerke
29. jan 2011

Ja dnes pre veľký úspech pečiem pudingoš pre návštevu a mama mi poslala lečo s ryžou tak dnes kašlem na varenie 😀

nanulik
29. jan 2011

no ja som už uvarila cibulovú polievku s kukuricou ( z knihy Recepty zo života) a bryndzové halušky

monkula
29. jan 2011

bryndzové halušky 🙂
a čo to je, tan pudongoš, často to tu spomínate...

happy8051
29. jan 2011

dnes lasagne s hovadzimmasom a hlavkovy salat 🙂

benne
29. jan 2011
katecameron
29. jan 2011

pizza

doseti
29. jan 2011

dnes slepačia polievka..pečené kura..zemiaková kaša..a odvčera bryndzové halušky... 🙂

estanis
29. jan 2011

my dnes dojedame zo vcera sosovicovu polievku so smotanou a zapecene kuracie prsia so syrom a sampinonmi

wighy
29. jan 2011

maskova polievka, svieckova s knedlami a slavny vychyreny pudingos, je fakt vynikajuci

iinuska
29. jan 2011

segedinsky s knedlou( kupovanou 😝 )

monkula
29. jan 2011

@benne ďakujem, skočím na droždie a bude na večeru a dúfam, že zajtra na raňajky... 😀

iinuska
29. jan 2011

uz som tu tusim jedina, co som nepiekla ten vychyreny pudingos. Mala by om vyskusat aj ja 😵

estanis
29. jan 2011

@iinuska nie si, ani ja som ho este nepiekla, ale dnes sa na neho chystam 😀 mnam

juliagregor
29. jan 2011

ja robievam tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139
ale vyskušam aj ten druhý a napíšem, ktorý je lepší... 😎

majolkové pletenky, kysnutý koláč s jablkami a tvarohom,
zeleninová polievka, morčacie prsia na zelenine a smotanovou omáčkou a s knedľou...

womenne
29. jan 2011

Hovädzia polievka, duseny losos na zelenine s jogurtovou zálievkou, zemiaky a varena fazulka - chuti to úžasne doporučujem.

morca3
29. jan 2011

karfiolova polievka s haluštičkamy a vypražany karfiol+zemiaky s maslom+uhorkovy šalat pre drobca aj tatarka 😀

benne
29. jan 2011

@juliagregor nooo... ja som robila ten prvý...lebo ja a kysnuté sa ešte nepoznáme 😉 a postup sa mi zdal jednoduchší, chutili ako kysnuté, a si teraz začínam robiť "šmak" 😀 😀

evitkamalicka
29. jan 2011

fazulova polievka na kyslo a moravske kolace

juliagregor
29. jan 2011

@benne kysnuté, podobne 😀 ale furt sa učím...chlapcom celkom chutil, ja som sa nadžgala do prasknutia,
inak som to ručne premiešala, rozdelila napoly a dala do pekárne na 15 minut premiešať, zavrela som to v miske kyske a za necelú hodku mi skoro cez vrchnák vyšiel 😀

benne
29. jan 2011

@juliagregor nooo...len ja som tolko času nemala... a miesila som s ručným... a na konci ručne stručne... lebo akosi sa mi zdalo riedke.. ale zjedli sa a nabudúce bude aj náplne viac... ked spravím hustejšiu - xixi

juliagregor
29. jan 2011

@benne henten druhý, to bol teda riadny telocvik 😀 a stou nápňou presne, hádam na 3 krát sa s množstvom trafím.. 😎
toto rada robím http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18553 , nie je to klasické kysnuté cesto...sú výborné

monkula
29. jan 2011

@iinuska ani ja som ho ešte nepiekla.... 😀

monkula
29. jan 2011

dnes sa mi halušky mimoriadne podarili...

estanis
29. jan 2011

@monkula mnamky, mnaky, naozaj vyzeraju vyyyyyyyborne 😉

monkula
29. jan 2011

@estanis aj boli.. 😀 ďakujem 😉

mmonika
29. jan 2011

dnes zeleninova polievka ,hranolky a syr a tento kolac http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=302883 je vynikajuci u nas sa hned zje 😉

titkovamiriam
29. jan 2011

dnes polievka z kuracích pŕs,zapekane prírodne rezne,kremes-a pretože ten bude až vecer,najlepsie zajtra,tak buchty

mimara
29. jan 2011

my mame dnes hraskovu polievku, na obed boli lokse, na veceru budu bryndzove halusky...mnam

monkula
29. jan 2011

tu je dnes prehaluškované 😀