icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maminka2013
29. júl 2013

ahojte, v sobotu a v nedeľu sme sa prestravovali v reštauráciach, boli sme na Festivale stredovekého života a v nedeľu na Seneckých jazerách 🙂 dnes robím krémovú brokolicovú polievku, srnčie mäso so zemiakmi na paprike.. 🙂

nelly3
29. júl 2013

u nas tiez dojedacky zo vcera - kuraci stroganov+ryza a uhorkovy salatik 😉

titkovamiriam
29. júl 2013

Ahojte!Dnes už v plnej sile pripravena na varenie-mäsko na leči,zeleninova polievka,bude cviklový šalát,upiekla som marhulovy osuch a vypražila dve cukiny 😀

mami.sk
29. júl 2013

@titkovamiriam vyzerá to super....to odkedy si v kuchyni?
ja dnes urobím maďarský guláš s domácou knedľou 😉

lienkan
29. júl 2013

rezance s tvarohom a rajcinovú polievočku 🙂

daniz
29. júl 2013

štvrtok- nikam sme nešli, bolo škaredo, tak bola mrkvičková polievka + špenát+zemiačky + volské oko,
v piatok + sobota - u sestry na chalupe v Zázrivej tak len tak chalupársky- opekačky, guláš,sáčkové polievky, chlebík s masťou, pažítkou,moravské koláče, cesnakový posúch....
v nedeľu na kupku- hranolky, gyros, zmrzlina...poznáte to, a na večeru kuriatková polievka čo mm našiel v lese v Zázrivej, dnes deti u babky, tak my len letné rýchlovky.. 🙂 😉

veverina
29. júl 2013

Co ? Leco 😀

veroninna1
29. júl 2013

Dnes len taka rychlovka: cestoviny, rio mare tuniak, rajciny, paprika, pomiesane a posypane bylinkovou solou.

ifkael
29. júl 2013

@veroninna1 tiez sme dnes mali taky obed 🙂

este chcem robit tento tyzden tarhonove rizoto...ako ho robite?
a rozmyslam tento tyzden ze urobim leco, francuzske zemiaky, langose...masa sme prejedeny.

nelinka0401
29. júl 2013

Ahojte.My dojedáme zo včera,polievku a mäsko v rajčinovej omáčke so zeleninou a slovenskou ryžou.aj nejaký koláč som chcela ale nemôžem sa v tomto teple k ničomu prinúťiť.tak len zmrzlina 🙂

ifkael
29. júl 2013

chcelo by to smotanovu tortu s malinami... len vsetky maliny deti u babky vyjedli... a v tomto teple su nejake "zakrpatene"..i ked ich svokrovci polievaju...

danielaj
29. júl 2013

ahojte my dnes dojedáme, čo nám babka navarila včera, keďže sme 2 dni boli na tej stanovačke, tak máme klasika nedeĺnú slepačiu polievku, pečenú krkovičku na spôsob živánskej, varené zemiaky, ryža, uhorkový šalát 😉

nelinka0401
29. júl 2013

@ifkael ani nehovor,aj my ich máme málo...malý ich stíha pojesť ešte z kríku. 😒

fordikford
29. júl 2013

Moje zákusky na Sobotnú svadbu.

libka1
29. júl 2013

ryzovy nakyp s broskynami, sopsky salat s ovcim syrom

katkas1
29. júl 2013

takze vcera sme oslavovali muzove a moje narodky tak bolo kotlikovy gulas, grilovana klobasa a kuracie stehne a spiziky /namarinovane kuracie stehna obalene v slaninke som striedala so zemiakmi a cibulkou/, varena kukurica a ako sladke bol puncovy kolac, kremes, tvarohovo/slivkovy kolac, pampuchy s jahodovym lekvarom a este bola aj syrova rolada a zostala nastastie aj na dnes a na zajtra si dcera rozkazala rezne so zemiakovou kasou 😉

dominka11
29. júl 2013

Nejaky dobry recept, co s patizonom?

veroninna1
29. júl 2013

zajtra plnena paprika v rajcinovej omacke

ifkael
29. júl 2013

@fordikford ved do soboty daleko- to vydrzi?

luca1986
29. júl 2013

@michaelamilan ahoj, tak ak by som mohla poprosit receptiky na tie mojito rez a tu tortu cuba libre? Aj mame sa pizdavali tieto dva 🙂 🙂 🙂

luca1986
29. júl 2013

@michaelamilan a ak sa mozem opytat nemas nejaky dobry recept na rebarborovy kolac?

karotkaa
29. júl 2013

Dostala som spenatove listy? Poradite co z toho? Zeby nejako sparit ....

erni
29. júl 2013

ahojte kocky, ako prazdninujete? my chalupujeme, vela grilujeme a jeme zeleninku a ovocie takze sa moc nevari 🙂

januschka10
29. júl 2013

Na obed som este vcera urobila morcacie platky so zeleninou na stave a dnes rychlo k tomu ryzu a rajcinovy salat. Na veceru robim leco, kedze ja ho milujem. A Davide bude mat spagety. Moj muz povedal,ze da si teda trosku leco a potom len chlebik so sunkou a syr. Takze vsetko leco je len pre mna 🙂

januschka10
29. júl 2013

@fordikford uzasne

boubelka0021
29. júl 2013

@fordikford mozem recept na ten makovy s posypanymi orechami????

bubo1104
29. júl 2013

@fordikford zlaté ručičky , veľmi pekné koláčiky a určite aj chutné

womankc
30. júl 2013

ahojte, ja včera pečené bravčové pliecko na cibuli a cesnaku k tomu ryža parboiled na kari a oregane, polievočku som urobila taliansku kapustovú - kapusta , zeler, mrkva / aj petržlen dávame , ale nemala som / cibuľa, zemiaky , rajčiaky a rajčinový pretlak , bobkový list, čk, nk, soľ a upiekla som kysnutý koláč so zaáranými strúhanými jablkami s mrveničkou

betka22betka
30. júl 2013

cukinový prívarok so zemiačikmi, polievka dnes nebude

betka22betka
30. júl 2013

@karotkaa môžeš použiť trošku sparené a udusené na cesnaku na cestoviny- na to strúhaný syr- ale aj bez syra je to výborné jedlo. Aj na rozvaľkané lístkové cesto- natrieť tavený syr, na to špenátové listy trošku sparené, šunkové plátky.