icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

modrofuzik11
28. júl 2013

pecene zemiaky. deti si na nich prave pochutnavaju🙂

luca1986
28. júl 2013

Baby caute,mam na vas prosbu. V piatok budeme mat take rodinne posedenie na zahrade a je to tak dohodnute, ze kazdy nieco prinesie aaa tak. A u nas doma som to od maminy dostala na starost ja. Nemate nejake dobre typy na nejake mnamky, nejake napady. Dakujeeeem

bubo1104
28. júl 2013

dnes som uvarila polievku s udených kostí , pridala som aj hrsť všakovakej zeleninky aj strukovinky . Druhé zemiaková kaša + udené rebrá + ľadový šalát . Tiež som upiekla koláč s 3 druhov pudingov , pridala som hrozno , čo sa mi zvíšilo a chutí to celkom dobre .

michaelamilan
28. júl 2013

Ahojte, ja som sa k tej cukete ešte stále nedostala 😅 stále sme preč. Dnes sme konečne doma, no máme taký light day, len zeleninka a na večeru som upiekla makový závin a koláčik volské oko 😀 no a u pečení som si popíjala karamelové "ice cappucino" !

@luca1986 mmmm ja by som spraavila nejaké letné "alko" koláčiky......ak chceš nascanujem ti nejaké a pošlem?

michaelamilan
28. júl 2013

@mia.k ahojček, ako vám chutili tie cuketové fašírky??? ja som sa k nim ešte nedostala 😀

natal12
28. júl 2013

@michaelamilan recept na kolacik volske oko nebude miska ? 😀 vdaka 🙂

michaelamilan
28. júl 2013

@natal12no jasné že bude 😀 už je v albume 🙂

luca1986
28. júl 2013

@michaelamilan ahoj, no jasne kludne mozes ak budes mat cas. Dakujem

ivetka1981
28. júl 2013

žemľovka trochu inak 😉

michaelamilan
28. júl 2013

@luca1986 mno štrajkuje mi tlačiareň 😠 tak ti aspoň napíšem aké mám recepty a ak by sa ti nejaký názov pozdával, napíšem ti ho 😅 lebo inak sa mi nedá hííííí.
Takže: Opitý izidor- tento milujem, zákusok s tequillou, Nepečená torta Cuba Libre, torta s krémom z whisky, rezy mojito. tieto receptíky mám z časopisu Báječná žena.

luca1986
28. júl 2013

@michaelamilan v pohode aj tak dakujem za ochotu 🙂 🙂 ten opity izidor mi nieco hovori. A podla nazu sa mi pozdava asik ta nepecena torta cuba litre, alebo tie rezy mojito. Ukazem to este mame co by sa jej pozdavalo a napisem ti zajtra. Zatial dakujem velmi pekne 🙂 🙂

januschka10
28. júl 2013

Da sa v tomto teple vobec varit? My sme dnes boli na horach,takze obed bol tam. Vecera iba chlebiky a salat. A urobila som morcacie prsia na stave so zeleninou na zajtra.

natal12
28. júl 2013

@michaelamilan Miši , počuj mohla by si mi poslať do IP receptíky na tieto zakusky :zákusok s tequillou, rezy mojito, torta z krémom whisky 🙂 héééh. furt od teba niečo chcem 😀 😀 😀 😀

titkovamiriam
28. júl 2013

@womankc ked nerobim podla zelka,tak podla tohto receptu:
http://varecha.pravda.sk/recepty/zavarane-sladk...

trudka4
28. júl 2013

@jarka721 rádo se stalo

michaelamilan
28. júl 2013

@natal12 mno idem théda na to 🙂

danielaj
28. júl 2013

@bambina78 to som veľmi rada, že chutili, ja ich robievam roky, robievali sme ich doma, ke´d sme boli malí a ja pokračujem v tom, klasika vyprážaný syr ani nerobím 😉
@zklimekova skoré uzdravenie, to ako na potvoru sa zle stane práve v lete ☹

zklimekova
28. júl 2013

@danielaj no to hej, a tak ma to mrzí..celý deň som ho posielala von ...nechcelo sa mu...a nakoniec išiel a takto to dopadlo :(..a 16steho ideme na dovolenku ..a ešte to asi nebube poriadne zahojené ...

danielaj
28. júl 2013

ahojte, tak som vás konenčne dočítala, boli sme na dva dni na stanovačke pri vode- parádne bolo, chceli sme pôvodne len jednu noc, ale nedalo sa v tomto teple inak, v piatok som varila domácu gulášovú polievku a makaróny s domácou boloňskou omáčkou a syrom, piekla som perník s kúskami bielej čokolády, chorvátske pečivo a pletenky, poobede sme už odchádzali, tak večera bola pri vode, grilovali sme kuracie stehná a krídla, bravčovú krkovičku, k tomu kopec zeleniny a chorvátske pečivo, pletenky a aj chlebík, v sobotu sme raňajkovali vianočku s maslom domácim jahodocým džemom a bazovým medíkom, k obedu sa varil výborný hovädzí gulášik, na večeru sa ešte dorobili grilovanú kuracie prsia aj stehná, dnes som pri vode uvarila na raňajky praženičku s párkom, niektoré deti chceli maslový chlebík s vareným vajíčkom, na obed sa dojedlo grilované mäsko od večera a deti si vypýtali rezance s makom, grankom, orechami a jahodovým džemom, dobreže som to nabalila, tak mali parádny nedeĺný obed 😀 na večeru sme jedli paštekový chlebík s kopou zeleniny, pobalili sme sa a už sme doma, bolo naozaj perfektne, a zajtra realita smer práca 😖

danielaj
28. júl 2013

@zklimekova no snáď do tej dovolenky už bude lepšie 😉

natal12
28. júl 2013

@michaelamilan Dakujem miši 🙂

michaelamilan
28. júl 2013

@natal12 a teraz pozerám tvoj album a ak sa nemýlim, tak ty si tieš vyučená cukrárka??????,

gianni
28. júl 2013

dnes sme sa boli s rodinkou kúpať,ale dohnala nás domov búrka tak som ešte urobila na zajtra zajaca s tarhonou a mne s cuketou,na kupku som si ja dala pstruha na masle so zeleninou a chlapi pizzu...

bambina78
28. júl 2013

@danielaj aano a hlavne detom sa to zda take "krajsie" ako obyc.syr.. 😉 a ani muz sa veru nebranil 😀 😀

natal12
28. júl 2013

@michaelamilan Ano som 🙂 aj ty??

lululka555
29. júl 2013

Ahojte 🙂 pár dní som tu nebola...kedže sma u našich tak moc nevarím,skôr len pomáham...včera sme mali kuracie rezníky , ryžu .,uhorkový šalát a cuketovo zemiakovè placky tiež s kuracím mäsom s kyslími uhorkami...v sobotu bola grilovačka...dnes budeme dojedať.

drobik1
29. júl 2013

caute dlhsie som tu nebola boli sme u nasich segra uz ma syna takze som uz 3 nasobna teta..tesim sa..ale k vareniu..kedze v sobotu sme mali oslavu najmensieho clena mal 1 rok tak sme varili kuraci vyvar,cinu a ryzu..plus sme robili jednohubky,smotanovu tortu s lesnym ovocim,krstna priniesla druhu tortu cokoladovo ovocnu a este sme mali slimaky z listkoveho cesta... 🙂 no pojedlo sa a polievka a druhe nam este dnes zostalo kedze zase deti nie su doma len najmensie... 😀

michaelamilan
29. júl 2013

@natal12 áno 🙂 Pred 5 rokmi som maturovala 😀

womankc
29. júl 2013

ahojte, v sobotu u nás dojedačky a poobede som robila kokosovo stračatelový koláč piškótové cesto s kokosom a polámanou veľkou varovou čokoládov , na to som dala uvarený kokos so salkom a na to ešte granko, bol vynikajúci zjedol sa hneď, v nedeľu som urobila pečeného lososa so zemiakmi a tekvicou a sézamom a polievočka bola fazuľková na pokyslo , dnes dojedia a na poobede a večeru asi zemiakové placky a zeleninový šalát a polievočku ešte neviem , musím sa tu poinšpirovať , možno kelovú ????? a musím zas niečo upiecť, len teda naše sliepočky sa rozhodli, že si teraz dajú pauzu , tak som bez zdroja 😀

lillona
29. júl 2013

strudle a francuzske zemiaky