Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes francúzske zemiaky
@ifkael si mi urobila chute....asi budem robiť zajtra 🙂 🙂
ahojte babule konecne som vas docitala tyzden som tu nebola .....vikendova oslava dopadla dobre varil sa gulasik ,grilovacka bola a kopec kolacov a v nedelu masova pol. napacovane maso a zemiaky ...ja som si konecne oddychla od varenia nerobila som nic len raz umyla riad a spravila ku grilovacke dva salaty a starala sa o malu...a vcera som varila kremovu porovu pol. a francuzke zemiaky .....
krémová tekvicová polievka 🙂
navarila som karfiolovu polievku,fasirky a obalovanu cuketu z rury a k tomu zemiakovy salat s cibulkou bez majonezy,vcera som dostala 10 kil zem.salatu od sefa,tak sa mi podarilo 8 kil rozdat svagrinej a kamaratke,ostali 2kilecka salatu,ktory spapame 😉 Sef mal zahradnu oslavu a objednal vela salatu...
u nas sa pecie ako to moja babka kedysi nazyvala KOLAC DOLE HUBU ....v preklade obrateny jablcnik, obalovany karfiol a pre ocinka mlete syrove rezne
@stellamaris ahoj tu cuketu normalne obalist ako rezne a supne do truby ? takto som to este nerobila prosim porad ..dik
ahojte...dnes sme boli na huby s bratom...hádajte kolko hríbov sme našli? správne! ani jeden 🙂)))
Hrstkova polievka a kuracia cina.
@danielaj Pani, ty si ale kucharka, mnam 🙂
@nelinka79 ano,obalit ako rezen,okvapkam papier na pecenie trochou oleja a do rury davam🙂v lete lepsie ako stat pri sporaku a vyprazat v panvici 🙂 priebezne ochutnavam z plechu,kedy je cuketa hotova....
@stellamaris na kolko stupnov to davas ?
na priblizne 175 stupnov
u nás dnes syrová polievka od včera a rýchlovka obložené žemľe s kuracím mäskom (marinované kuracie mäsko, veľa čínskej kapusty, paradajka, kečup, žemľa )
ahojte kucháročky, prosím vás, skúsené "zaváračky", chcem dnes urobiť taký mix do pohárov, uhorka, karfiol, mrkva, cibuľka... treba karfiol aj predvariť? A stačí mi na to klasika nálev ako na uhorky?
Vďaka za radu 🙂
U nás je fazuľovo-zemiakovo-mrkvová polievka, kurací perkelt+halušky, už sa miesi cesto na pizzu. Zajtra bude kyslá strukovo-zemiaková polievka a špagety s mletým mäsom. Ďakujem za nápady 🙂
Tak u nás hovädzia prírodná roštenka a ryža a ešte mi kysne na želanie mm na večeru pizza 🙂
zo včera vývar zo zajaca a cuketový koláč na sladko
dnes údené kuracie krídla na kyslej kapuste ...
ja neviem ale vobec nefunguje pisat odpovede tak skusim zajtra nejak mi to skače asi mi blbne net
U nás dojedačky zo včera, cuketové fašírky boli neskutočne mňamózne!!!!!!! a zajtra len takna rýchlo hrachovo zemiakový prívarok s vajíčkom a pečivkom.
@danielaj v budúcom živote sa chcem narodiť ako tvoje dieťa 😝 😵 😉 mňáááááááááááááááááááám.......... pozerať sa tie tvoje dobroty takto večer je nebezpečnéééééééééé.......potom chodím vyžierať chladničku a kňúkam že ma brucho bolí 😅
@veronicka1901 ale čoby? len ma to baví, ale ďakujem za pochvalu 😉
@michaelamilan 😀 😀 😀 😀 ok, beriem ťa za adoptované dieťa 😉
tak baby, ja som včera nevarila, boli sme celý deń na kúpalisku, tak dnes si to vynahradím, len ešte rozmýšľam, čo to bude, pekný dník 🙂
nam ostalo este trosku cestovin zo vcera a dnes spravim palacinky -dzemove a pudingove...inak tou babovkou som si na seba usila budu, lebo mm zahlasil, ze odteraz uz budem piect babovku iba ja...t.z. ze on uz do kuchyne ani nepachne... 😖

@titkovamiriam a kto ju bude opatrovať?