icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

joannas
1. aug 2013

@titkovamiriam a kto ju bude opatrovať?

adulikka
1. aug 2013

dnes francúzske zemiaky

sunflower87
1. aug 2013

@ifkael si mi urobila chute....asi budem robiť zajtra 🙂 🙂

miruska73
1. aug 2013

ahojte babule konecne som vas docitala tyzden som tu nebola .....vikendova oslava dopadla dobre varil sa gulasik ,grilovacka bola a kopec kolacov a v nedelu masova pol. napacovane maso a zemiaky ...ja som si konecne oddychla od varenia nerobila som nic len raz umyla riad a spravila ku grilovacke dva salaty a starala sa o malu...a vcera som varila kremovu porovu pol. a francuzke zemiaky .....

bibi21
1. aug 2013

krémová tekvicová polievka 🙂

stellamaris
1. aug 2013

navarila som karfiolovu polievku,fasirky a obalovanu cuketu z rury a k tomu zemiakovy salat s cibulkou bez majonezy,vcera som dostala 10 kil zem.salatu od sefa,tak sa mi podarilo 8 kil rozdat svagrinej a kamaratke,ostali 2kilecka salatu,ktory spapame 😉 Sef mal zahradnu oslavu a objednal vela salatu...

zmena303
1. aug 2013

u nas sa pecie ako to moja babka kedysi nazyvala KOLAC DOLE HUBU ....v preklade obrateny jablcnik, obalovany karfiol a pre ocinka mlete syrove rezne

nelinka79
1. aug 2013

@stellamaris ahoj tu cuketu normalne obalist ako rezne a supne do truby ? takto som to este nerobila prosim porad ..dik

anavila
1. aug 2013

ahojte...dnes sme boli na huby s bratom...hádajte kolko hríbov sme našli? správne! ani jeden 🙂)))

veronicka1901
1. aug 2013

Hrstkova polievka a kuracia cina.

veronicka1901
1. aug 2013

@danielaj Pani, ty si ale kucharka, mnam 🙂

stellamaris
1. aug 2013

@nelinka79 ano,obalit ako rezen,okvapkam papier na pecenie trochou oleja a do rury davam🙂v lete lepsie ako stat pri sporaku a vyprazat v panvici 🙂 priebezne ochutnavam z plechu,kedy je cuketa hotova....

nelinka79
1. aug 2013

@stellamaris na kolko stupnov to davas ?

stellamaris
1. aug 2013

na priblizne 175 stupnov

soniatko
1. aug 2013

pridavam aj fotky... 😉

zklimekova
1. aug 2013

u nás dnes syrová polievka od včera a rýchlovka obložené žemľe s kuracím mäskom (marinované kuracie mäsko, veľa čínskej kapusty, paradajka, kečup, žemľa )

petusko
1. aug 2013

ahojte kucháročky, prosím vás, skúsené "zaváračky", chcem dnes urobiť taký mix do pohárov, uhorka, karfiol, mrkva, cibuľka... treba karfiol aj predvariť? A stačí mi na to klasika nálev ako na uhorky?
Vďaka za radu 🙂

adkoalauri
1. aug 2013

U nás je fazuľovo-zemiakovo-mrkvová polievka, kurací perkelt+halušky, už sa miesi cesto na pizzu. Zajtra bude kyslá strukovo-zemiaková polievka a špagety s mletým mäsom. Ďakujem za nápady 🙂

lenartha
1. aug 2013

Tak u nás hovädzia prírodná roštenka a ryža a ešte mi kysne na želanie mm na večeru pizza 🙂

mami.sk
1. aug 2013

@bambina78 ďakujem krásne za recept . cez víkend vyskúšam , dúfam, že sa mi podarí 😉

gianni
1. aug 2013

zo včera vývar zo zajaca a cuketový koláč na sladko
dnes údené kuracie krídla na kyslej kapuste ...

luciok
1. aug 2013

@petusko Ja som karfiol nepredvárala, mám rada, keď je chrumkavý

fordikford
1. aug 2013

ja neviem ale vobec nefunguje pisat odpovede tak skusim zajtra nejak mi to skače asi mi blbne net

michaelamilan
1. aug 2013

U nás dojedačky zo včera, cuketové fašírky boli neskutočne mňamózne!!!!!!! a zajtra len takna rýchlo hrachovo zemiakový prívarok s vajíčkom a pečivkom.
@danielaj v budúcom živote sa chcem narodiť ako tvoje dieťa 😝 😵 😉 mňáááááááááááááááááááám.......... pozerať sa tie tvoje dobroty takto večer je nebezpečnéééééééééé.......potom chodím vyžierať chladničku a kňúkam že ma brucho bolí 😅

danielaj
2. aug 2013

@anos18 ja som už túto "kuraciu"polievku zo stredu cukiny robila prvý krát minulý rok, a naozaj tá chuť je podobná kuracej, tento rok som ju robila už 2x, máme ju radi 😉

danielaj
2. aug 2013

@ewana73 myslíš v pekárničke? už som t tu viackrát písala, pozri pár stránok dozadu 😉

danielaj
2. aug 2013

@ewana73 na strane 2493 😉

danielaj
2. aug 2013

@veronicka1901 ale čoby? len ma to baví, ale ďakujem za pochvalu 😉
@michaelamilan 😀 😀 😀 😀 ok, beriem ťa za adoptované dieťa 😉

danielaj
2. aug 2013

tak baby, ja som včera nevarila, boli sme celý deń na kúpalisku, tak dnes si to vynahradím, len ešte rozmýšľam, čo to bude, pekný dník 🙂

soniatko
2. aug 2013

nam ostalo este trosku cestovin zo vcera a dnes spravim palacinky -dzemove a pudingove...inak tou babovkou som si na seba usila budu, lebo mm zahlasil, ze odteraz uz budem piect babovku iba ja...t.z. ze on uz do kuchyne ani nepachne... 😖