icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

raszuz
3. aug 2013

dnes to bude tekvicový prívarok so zemiakmi a duseným mäskom, zajtra mám v pláne rozporcovať kurča, niečo dať do kuracieho vývaru a niečo upiecť, tak klasicky s ryžou a nejakým kompótom, poprípade s kyslými uhorkami 🙂

natal12
3. aug 2013

Dnes urobím kyslú zemiakovu polievočku, a kysnutý báleš z marhuľami, a ešte kapustníky 🙂

tatjab001
3. aug 2013

dakujem za tip,asi skusim.

tatjab001
3. aug 2013

@raszuz dakujem za tip

soniatko
3. aug 2013

dnes pizza a zajtra ideme k nasim na zahradku na grilovacku... 😉

lydia22
3. aug 2013

my dnes zo včera bryndzová polievka a lievance s čučoriedkovým džemom a čokoládou poobede grilovačka na záhradke

ifkael
3. aug 2013

Dnes pleskavica- balkanske fasirky a pyre so zel.salatom. A asi aj na zajtra to iste

charllotte
3. aug 2013

dnes len spagety s morcadellou ( mali sme mat s milanskou omackou ), ale kvoli kupku nic nestiham 😀

bianka0111
3. aug 2013

@charllotte no tak Ti to dnes kradnem...ešte aj taniere máme rovnaké 🙂....takže dobru chut Vám aj sebe 🙂

slimstar
3. aug 2013

bryndzove halusky na dva dni 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/377-klas...

robim si svoje halusky takze cast bude s bryndzou a cast so smotanou cukrom a kakaom, mnam.
Velmi lubim halusky na akykolvek sposob aj vy? 😉

charllotte
3. aug 2013

@bianka0111 😀 😀 dakujemeeee a tiez prajeme dobru chut 😉

gianni
3. aug 2013

v noci sa mi dorobil môj prvý domáci jogurt z jogurtovača 😉
a dnes pre mna pečený pstruh so zel.šalátom a pre chlapov tarhona s kuracím mäsom a opečenými kabanoskami...

danielaj
3. aug 2013

@bambina78 nie nevyteká, je to poskladané a ešte zopnuté špáradlami a + obalené v trojobale, tak nemá ako vyteka´t 😉

danielaj
3. aug 2013

@tatjab001 karfiolové fašírky, karfiolové placky zo surového karfiolu tie teda u nás bodujú 😉

barbora84
3. aug 2013

U nas dnes cuketovo-zemiakova polievka a kuracia ciganska v zemli, mnamka! Len neviem, co na zajtra 🙂

@danielaj vies mi pliz poradit recept na tie karfiol. fasirky a placky? Vdaka.

siska53
3. aug 2013

Aj my halusky - spenatove so spaldovou celozrnnou mukou a na to syrova omacka. Ozdobene mrkvou surovou i naparenou a cviklou. No a sice francuzska polievka zo sacku ( bezglutamanova) na zelanie mojho partnera,ktoremu aspon obcas vyhoviem. Mala mala zmixovanu paradajku s cviklou a maskom z domacej sliepky a bulgurom a davala si k tomu i naparenu mrkvicku.

mariettka27
3. aug 2013

ahojte,my dnes rascová polievka s vajíčkom a cuketovo zemiaková haruľa so syrom 🙂

mirage
3. aug 2013

@lienka2 Ahoj, kazdy ma moznost kupit si z domaceho chovu, staci sa spytat, ci googlit. Ja som zo zap. Slovenska, kupujem odltialto: http://www.gazdovskydvorbranovo.sk/ alebo http://www.farmalucnydvor.sk/ ceny su vyssie oproti HM o 2 - 3 eura.Kupim viac, naporcujem, mrazim. Ta chut je neporovnatelna, maso nesmrdi pri kosti, nepusta vodu. Musi byt nieco aj v tvojom okoli..

gianni
3. aug 2013

zopár starších fotiek
čokoládové muffiny do škôlky ,domáce musli tyčinky,pečený pstruh s fazulovými strukmi, cuketový koláč a prvý domáci jogurt..

mia.k
3. aug 2013

@michaelamilan ani ja som sa k tým fašírkam ešte nedostala,lebo som bola teraz týždeň u rodičov a nemusela som variť, tak budúcy týždeň ich snáď už spravím. 🙂

mia.k
3. aug 2013

@gianni jogurt sa ti neťahá? Mne sa zakaždým ťahal. 😖

gianni
3. aug 2013

@mia.k myslíš ked si ho už išla jesť? zjedla som zatial len 1 pohárik,neťahal sa,akurát je trošku kyslejší na môj vkus,ale ked tam niečo primiešam tak hádam sa to stratí 🙂

mia.k
3. aug 2013

@gianni ano, myslela som už hotový... Neťahá sa ti? Tak to je super, lebo som sa dočítala,že u domáceho jogurtu je to bežné,že sa ťahá. Tak teraz neviem,že kde som robila chybu.

gianni
3. aug 2013

nie neťahal sa,robil sa mi 5 hodín,ty ho kolko robíš,lebo každý ináč

natal12
3. aug 2013

Ahojte baby , neviete prečo mám tvrdé kapustníky po upečení ? 😒 hned ako som ich vytiahla z rúry som na ne dala čistú mokrú studenú utierku nech zmäknú, ale nezmäkli 😠 😠 a na báleš som dala tú utierku a zmäkol 🙂 super mekučký je 😉

bubo1104
3. aug 2013

písmenková polievka s horou zeleninky , zemiaková kaša + syrové fašírky + uhorky . Včera sme boli na čučoriedkach , tak som dnes upiekla čučoriedkový koláč s posípkou .

luciok
3. aug 2013

Ahojte, ja som dnes napiekla kopu palaciniek a s mm sme ich jedli s nutelou, banánmi a čerstvým domácim marhuľovým džemom. Výborná kombinácia. Mm si dal na vrch aj šľahačku, čokoládu a vaječný likér 😀

katy1986
3. aug 2013

Ahojte dievčatá, nevedeli by ste mi poradiť? mám doma strašne veľa feferóniek a chili papričiek (nabudúci rok určite sadiť nebudem 🙄 ) a ja neviem čo s nimi....feferonky som už zavárala, chilli zavárať nechcem, niečo aj usuším, ale chcela by som urobiť nejakú pastu...že do polievok, pod perkelt napr. a tak.....pozerala som teraz na nete, je ich habadej, ale nechcem skúšať už, chcela by som niečo overené čo ste už robili....
chcela by som niečo na spôsob že by som feferónky/chilli pomlela, pridala sol napr. a tak dať do pohárikov, sterilizovať a potom by som zobrala len tolko kolko potrebujem.....hm? nerobíte niečo takéto?

natalii6
3. aug 2013

ahojte tak u nas sa dnes kuchtilo trochu neskor 😀 a mame slepaciu polievku mnam 😉 a kuracinu zo zeleninou+ ryza na zajtra ostala polievka a spravim pecene kura spravila by som aj s nejakou plnkou tak vas poprosim o radu na nejaku plnku kedze ja take nieco nerobim dakujem 😉