icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

monkula
29. jan 2011

@titkovamiriam miri, cesto na buchty si robíš?
Mne sa to nikdy nepodarilo, potom som v Kauflande objavial úžasnú zmes na pečenie buchiet, robila som z toho aj záviny, osúchy... a potom im to tam prestali dodávať..

mimara
29. jan 2011

vsak citam, same halusky...ale aspon vidime, ze v kazdej rodine ich lubia 😉

00vladka00
29. jan 2011

@titkovamiriam výborne varíš

womenne
29. jan 2011

@benne ma lákate tym pudingošom, on nemusí kysnuť???? možno by som to aj zvládla 😅 ( kynusne cesto sa mi fakt ešte nikdy nepodarilo) 🙄

titkovamiriam
29. jan 2011

monkula za chvilu je na mmb už sem ho sem aj niekedy davala,pridávam tam celý fotopostup -ja kysnute veci milujem robiť na čo si len spomenieš 🙂
Vladka dík je nás dosť kucháročiek 🙂 🙂 🙂
mimara aj moji su haluškový,no tento vikend sme bez 🙂

darla27
29. jan 2011

Ahojte, my sme varili hraskovu polievku z receptu z mimibazaru, zemiacky varene v supe
a bravcove stehno na cibulke na prirodno a kotlik zeleninoveho salatu len poliaty olivovym olejom a balzamicom.
Inak tu polievku vrelo odporucam, je vyborna! 😵 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3531

monkula
29. jan 2011

@titkovamiriam ja sa práve s kysnutými veľmi nekamarátim... resp. mám hnusnú rúru, zdola to mám pripečené a vnútri surové... musím dávať dva plechy na spodok a v treťom piecť... 😝 ale dukátové buchtičky sa mi predvčerom vydarili.... 😀

lussy666
29. jan 2011

ahojte, my dnes sosovicova polievka, pecene maso v sacku a ryza a salat mrkvovo kapustovy. s strudlu jablckovu.

monkula
29. jan 2011

@titkovamiriam Miri, ďakujem za recept.. a prečo sa to potiera vlažným mliekom? 😕

titkovamiriam
29. jan 2011

tak to robila babka sú take leskle ako ked medovniky potrieš vajcom,ja som ich aj cukrovala aby mal marek radosť 😀 inak by sa ani nemuseli-no biely prášok je biely prášok 🙂

juliagregor
29. jan 2011

@titkovamiriam Mirka určite vyskúšam tvoje buchty 😉

dnes som robila toto kysnuté cesto http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3470

benne
29. jan 2011

@womenne nemusí veru, na predchádzajúcej strane (249) som nechala link - len sa nadrobí droždie do cesta, vypracuje sa, navaľká, naplní, zatočí... a sa mi podarili aj s dieťaťom zaveseným na každej nohe 😀 😀

eva7780
29. jan 2011

my sme dnes dojedali guláš zo včera a ostalo trochu pudingošu,robila som karamelový,mne chutil ešte viac ako čokoládový,nabudúce vyskúšam vanilkový 🙂

womenne
29. jan 2011

@benne jj práve ten som si pozerala, ja sa snaď odhodlám a cez týždeň ho upečiem. 😅

@titkovamiriam prosím ta Mirka, keď chcem piecť z polovičnej dávky, droždie možem dať tiež len polku, alebo sa vždy musí dať cela kocka? našla som recept na koláčiky ktore milujem a často ich kupujem, ale 10.- kč za jeden maly je dosť a my veru pri jednom neostávame, takže by bolo lepšie si ich pekávať doma 🙂

zuzik1983
29. jan 2011

ahjote,naedavno ste tu davali svieckovu,este som ju nerobila,date recept?

titkovamiriam
29. jan 2011

jasne na polovicu receptu polovicu,no priznam sa ze ja vzdy davam celu-aj ked robim polovicu recep
zuzik -moja sviečková-
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34592 na stránke varecha.sk získala aj cenu 😀 😀 sa chválim 😅

v recepte je telacia sviečkovica no može byt s hocijakeho masa

peony
29. jan 2011

Ahojte,doterz som si vas tu priebezne precitala,ale neda mi pochvalit vas a veru budem sa sem chodit castejsie inspirovat 😀 na ten pudingos si robim chutky,buduci tyzden ho urcite spravim 😉

zuzik1983
29. jan 2011

@titkovamiriam dakujem,obcas sem nakuknem, vy ste tu take skusene kucharocky az zavidim,ved ja nic neviem 😒 tiez by som chcela byt taka 🙂

titkovamiriam
29. jan 2011

ja som tiež s tých co pudingoš este nerobila 😉

iinuska
29. jan 2011

@titkovamiriam neveriiiim 😀

kibuk
29. jan 2011

ahojte citam ze rozoberate pudingoš 🙂 no tiez mozem povedat ze je fantastikuš 😀 😀 😀 robila som aj čisto čokoladovy aj vanilkovy a vyborny a robila som s dvomi droždiami ale aj s jednym a rozdiel žiaden 🙂 😉

titkovamiriam
29. jan 2011

veru fakt ked robím puding tak ho decka chcu len tak alebo chcu radsej kremes,kysnute spravíme buchty,makovnik orechovnik no pudinkovník sa u nás este nerobil 😀 😀 ,mam aj v mrazaku listkove cesto a mohla by som spraviť pudingové šatôčky no to je už iné 🙂

titkovamiriam
29. jan 2011

peony som si vsimla budes mat super rozdiel medzi detmi 😀 😀

5katarina7
29. jan 2011

aj ja som už robila pudingoš a bol super.Dnes lángoše a pudingovo smotanový zákusok.

mia258
29. jan 2011

Ja som dnes varila trošku viac, lebo sme mali rodinnú oslavu 😀
Takže sme mali hubovú polievku
- poľovnícke kurča (kuracie prsia so syrom, pečené zemiaky, hrášok, kukurica)
- pečená kačka s jablkami a lokše
- špenátový závin z lístkového cesta

- kiwi koláč
- ulitky plnené nivou
- ulitky plnené nutelou
- torta (moja prvá v živote) 😀

traktor
29. jan 2011

ahojte, dnes- kuracia polievka, grilovane kura a k tomu zemiacky a este rano som robila capucino keksy 🙂 ...este dobre , ze rano...lebo ma navstivil pan kasel a sopel...:(

traktor
29. jan 2011

@kibuk nasim najviac chutil pudingos farebny./ cokoladovo vanilkovy/ 🙂

titkovamiriam
29. jan 2011

Mia dnes vyhravaš!!!! tie lokse s kačickou by som si dala 🙂 ulitky z kysnutého či lístkového cesta?

mia258
29. jan 2011

@titkovamiriam Od rána som stála pri sporáku 😀 Ale oplatilo sa, celá priateľova rodina ma vychválila aj svokra bola spokojná (ona bola oslávenkyňa) 😵
Ulitky z lístkového 😉