icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

melanche
29. jan 2011

@titkovamiriam ahoj, skusala som ten recept na tie kremese z bbkeksov. je skvely. ale mam otazku-ked som to krajala, tak sa mi nepodarili pekne kusy, lebo ta cokoladova poleva je taka tvrda, lamalo sa to, tak to vyzeralo na tanieri otrasne. inak chutilo to vyborne. co som robila zle?

miluska.h
29. jan 2011

ahojte 🙂 dnes kuracia polievka a zivanska, mnam 🙂

baby poradte, ten pudingos mozem naplnit aj niecim inym ako pudingom? ja to nelubim 😝 cim by som ho mohla nahradit?

mukky
29. jan 2011

ahojte,

my dnes na obed vyprážaná brokolica ,zemiaková kaša,tatarka

a teraz som dopiekla sladké tvarohové rožky,su super...len ich musím ešte pocukrovať....

zuzka1.
30. jan 2011

dnes na obed zajacia polovieka-zohnali sme bio zajkov, pecene kuracie stehna, ryza, zemiaky, salat, kompot
a upeciem jablkove pyte

barborkach
30. jan 2011

no baby a ja preco este nechodim do tejto skupiny???? 😀 😀 😀 😀 😀 ja som si vcera na dnes navarila sedliacke kurca na zelenine /mrkva, hrasok, kukurka 🙂 / s ryzou... polievku este vaham ci urobim a prave hutam, co upeciem.. 😅

jafnka
30. jan 2011

ahoj. dnes idem robiť hubovú polievku a pečienku s pórom, slaninkou a k tomu opekané zemiaky

peony
30. jan 2011

ja dnes sosovicova na kyselo k tomu smotanovnik a druhe spageti aglio olio

zajo79
30. jan 2011

tak ja dnes skusam tuto panenku http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recept... ..no neviem co to bude zac. chlapi maju bazantiu polievku, ja si dojem moju kelovu .. a dnes ze bez zakuska..tak asi puding.

peony
30. jan 2011

@zajo79 moja svokra to robila minuly tyzden a vazna dobrotka 😀 odporucam

nella11
30. jan 2011

Ahojte,
u nás dnes hovädzia polievka, pstruhy na masle , zemiačky a šalát z čínskej kapusty.
Neviete mi ešte poradiť dobrý , rýchly dezertík s tvarohom , mám viac ako pol kila a neviem čo s ním....

morca3
30. jan 2011

tak naše dnešne menu je kuracia polievka,rezne naopak+ryža a robila som osie hniezda a jablčník tolko pečenia preto že mm ide zajtra na liečenie do Piešťan tak aby nehladoval 😀 😀 😀 ale trocha diety by mu prospelo 😅 a mne tak isto 🙄 😖 2 tyždne nebudem musieť tolko vyvarať 😎

lea132
30. jan 2011

@morca3 ja robievam tvaroh+smotana na slahanie+creme ole puding+konzerva mandariniek,mnam,aj mala to ma velmi rada

lea132
30. jan 2011

Hop,to malo byt pre @nella11

mia258
30. jan 2011

@nella11 ja robím taký rýchly tvarohový koláč - cesto a navrh tvarohová plnka

Dnes máme indické jedlo Aloo Gobi 😀 a na poobedeie len rýchle kokosové guľky 🙂

nella11
30. jan 2011

@lea132 dakujem , len bez ole pudingu to nebude ono a mám len klasický na varenie

morca3
30. jan 2011

@lea132 ved kukam že kam s tymy mandarinkamy a šlahačkou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to nevadí aspon sranda je 😎

happy8051
30. jan 2011

u nas dnes syrová polievka s oprazenou zemlou, rezne z morcacich prs v cesticku, zemiakova kasa, mrkvovo-ananasovy salat

bubinko83
30. jan 2011

@morca3 ,mnaaaaaaaam tie rezniky a aj tie osie hniezda vyzeraju super 🙂 🙂 🙂 Teda všetko vyzera mňamkovo. Možeš mi dat recept na tie rezne? Dik

nella11
30. jan 2011

@happy8051 Dakujem za tip 😉

traktor
30. jan 2011

ahojte 🙂 , u nas dnes zeleninova polievka, ryza, zapekane zemiaky, mäsko v omelete,pudingose ,ale s klasika kysnuteho cesta /vanilkovy, cokoladovy a cokoladovo- vanilkovy/ a capucinky zostali zo vcera 🙂

traktor
30. jan 2011

@morca3 mnam, mnam , mnam..vsetko 😀 😉

morca3
30. jan 2011

@traktor to tvoje meníčko taktiež super 😵 😵 😵 ten pudingoš musím už aj ja vyskušať 😉 velmy si ho chvalite 😝

morca3
30. jan 2011

@bubinko83 ja robím tie rezne tak trocha podla seba osolene maso vyklepem v struhanke obalím vo vajci a na oleji opražím poukladam do zapekacej misy a sravu robím do vrenej vody dam bujom zoztopiť pridam horčicu kečup možes bylinky zalejem a ja zvyknem niekedy leco dať ale dnes som dala svieže šampiony a šup do rury zapiecť rezne su mekučke fajne a štavnate 😝 😵

titkovamiriam
30. jan 2011

melanche tak nabuduce skus inu alebo si kremes predkrajaj navrchu než stuhne úplne

Ja som robila klasika rezne s kasou,uhorkový šalat,hovädziu polievku a hoci kremesujeme robila som dalsie buchty,budu mat zajtra aj decka na desiatu a ja do roboty/už som ich zopár schovala/ 😀 😀 😀 ,uvarím k nim kakao a bude super vecera

titkovamiriam
30. jan 2011

a fotky su všetky užasné,zaujali ma tie rezne naopak 😀

terrs
30. jan 2011

Dali ste mi kopu inspiracii na pecenie dnes 🙂
A my sme dnes obedovali kuracie medajlonky s domacimi hranolkami. Mnamka.

00vladka00
30. jan 2011

parádne inšpirácie.asi si začnem pisat do zošita dobre recepty aby som ich potom nemusela hladat.

macik27
30. jan 2011

no že som sem ja nakukla 😒 len som si chute narobila 😀

tanitta
30. jan 2011

dnes klasika hovedzo-zeleninovy vyvar rezance, kapusta knedla pecene meso, jahodovo cucoriedkova bublanina