icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sunflower87
6. aug 2013

vyprážaná cuketa a zemiaky 🙂

stanislava111
6. aug 2013

@anaku veľmi pekne ďakujem.... si zlatá... 🙂

cora30
6. aug 2013

hŕstková polievka a lekvárové buchty

gianni
6. aug 2013

dnes cuketové lode...

luciok
6. aug 2013

@veronikam Nie nie, žiadna svadba nebola, tu je také množstvo bežné a zje sa to za 2, max 3 dni. Keď svokra zahlási, že sa idú robiť rezne, mňa už normálne chytá panika..

luciok
6. aug 2013

@ivetka1981 ten chlebík vyzerá chrumkavo 😝

lienka2
6. aug 2013

@ivetka1981 mozem poprosit recept na ten chlebik?

happy8051
6. aug 2013

dnes rybie file v cesticku, varene zeiaky, rajcinovy slat sso syrom. zajtra zemiakova polievka s hubami (deti bez), rezance s tvarohom a smotanou

siska53
6. aug 2013

Dnes cukinova polievka na kyslo zo vcera a spagety s paradajkovo-cviklovou omackou a syrom.

dana_l
6. aug 2013

pecene kuracie kusky, k tomu ryza alebo pecene zemiaky s rozmarinom. desert bananove muffiny

womankc
7. aug 2013

ja som varila na dnes kurací vývar s čerstvou zeleninou - zeler, mrkva , cibuľa , kúsok papriky a kaleráb a ako druhé bravčové dusené s mrkvou a cukinou so slovenskou ryžou

womankc
7. aug 2013

a upiekla som tvarohový hrnkový koláč s čučkami 🙂

marlenka75
7. aug 2013

Králičí vývar s domácimi rezancami, cuketová omáčka s klobáskou, koláč s malinami 🙂

marlenka75
7. aug 2013

Kočky dá sa zmraziť cuketová omáčka? Nejako veľa som jej navarila 😒

atelra
7. aug 2013

Zeleninová polievočka s krupicovými haluškami a bravčové na šampiňonoch+tarhoňa+uhorkový šalát.Zajtra to bude plnená paprika+knedlik

cora30
7. aug 2013

dnes guláš miš-maš: kuracie pečienky,srdcia, žalúdky a krky + petržlen, mrkva, tekvica a petrž. vňať. MM si ho prikázal, tak sa bude mať na čo tešiť.

jankastubka
7. aug 2013

Spagety s lupanymi paradajkami, slaninkou, cibulkou a cesnakom. Rano som uz bola zufala a na toto jedine som mala ingrediencie. 😀

sunflower87
7. aug 2013

...my dnes pečené zemiaky 🙂

daniz
7. aug 2013

Dnes na obed polievočka zo včera karfiolová a úhrabky-super jedlo na horúce dni a na večeru rozmýšľam nad plnenými / neplnenými lángošmi - podľa detí alebo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18535 uvidím
pekný dník prajem

vivusika
7. aug 2013

ja dnes samé rýchlovky 🙂 francúzska polievka zo sáčku, špagety a morca della z konzervy 🙂

miminaaa
7. aug 2013

My máme tekvicovú polievku a šišky s džemom.🙂

ellasom
7. aug 2013

Fánky, mám chuť na sladké 🙂

lululka555
7. aug 2013

ahojky, dnes u nás kuracie prsia na prírodno opečené na masle, nové zemiaky s cesnakom, cibuľkou a fazuľkou 😉

adkoalauri
7. aug 2013

Takže u nás vajíčkovo-mrkvová polievka s opečenými chlebíkmi, zemiaková kaša + ryby pečené na masle s uhorkami. Ako slané máme slimáčiky so salámou a syrom.

raza
7. aug 2013

tak dnes sme mali zelennkový šalát s balkánskym syrom, opekané prsíčka a pizza štangle so syrom 🙂 mňamkové to bolo 😉

trudka4
7. aug 2013

Dnešní moje pletýnky sypané strouhaným sýrem.

luciaq
7. aug 2013

my dnes polievka z kare kosti s krupicovymi haluskami a cestovinovy salat s jogurtom

danielaj
7. aug 2013

ahojte, ja som dnes varila fazuľovú omáčku k tomu cesnakový posúch, soté z kuracích pŕs a zeleninky (cukina, kukurica, mrkva) + šampióny, ryža, uhorkový šalát, pečiem 2 druhy muffiniek, navečer čakáme návštevu 😉