Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@anaku veľmi pekne ďakujem.... si zlatá... 🙂
hŕstková polievka a lekvárové buchty
dnes cuketové lode...
@ivetka1981 ten chlebík vyzerá chrumkavo 😝
@ivetka1981 mozem poprosit recept na ten chlebik?
dnes rybie file v cesticku, varene zeiaky, rajcinovy slat sso syrom. zajtra zemiakova polievka s hubami (deti bez), rezance s tvarohom a smotanou
Dnes cukinova polievka na kyslo zo vcera a spagety s paradajkovo-cviklovou omackou a syrom.
pecene kuracie kusky, k tomu ryza alebo pecene zemiaky s rozmarinom. desert bananove muffiny
ja som varila na dnes kurací vývar s čerstvou zeleninou - zeler, mrkva , cibuľa , kúsok papriky a kaleráb a ako druhé bravčové dusené s mrkvou a cukinou so slovenskou ryžou
a upiekla som tvarohový hrnkový koláč s čučkami 🙂
Králičí vývar s domácimi rezancami, cuketová omáčka s klobáskou, koláč s malinami 🙂
Kočky dá sa zmraziť cuketová omáčka? Nejako veľa som jej navarila 😒
Zeleninová polievočka s krupicovými haluškami a bravčové na šampiňonoch+tarhoňa+uhorkový šalát.Zajtra to bude plnená paprika+knedlik
dnes guláš miš-maš: kuracie pečienky,srdcia, žalúdky a krky + petržlen, mrkva, tekvica a petrž. vňať. MM si ho prikázal, tak sa bude mať na čo tešiť.
...my dnes pečené zemiaky 🙂
Dnes na obed polievočka zo včera karfiolová a úhrabky-super jedlo na horúce dni a na večeru rozmýšľam nad plnenými / neplnenými lángošmi - podľa detí alebo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18535 uvidím
pekný dník prajem
ja dnes samé rýchlovky 🙂 francúzska polievka zo sáčku, špagety a morca della z konzervy 🙂
My máme tekvicovú polievku a šišky s džemom.🙂
Fánky, mám chuť na sladké 🙂
Takže u nás vajíčkovo-mrkvová polievka s opečenými chlebíkmi, zemiaková kaša + ryby pečené na masle s uhorkami. Ako slané máme slimáčiky so salámou a syrom.
tak dnes sme mali zelennkový šalát s balkánskym syrom, opekané prsíčka a pizza štangle so syrom 🙂 mňamkové to bolo 😉
my dnes polievka z kare kosti s krupicovymi haluskami a cestovinovy salat s jogurtom
ahojte, ja som dnes varila fazuľovú omáčku k tomu cesnakový posúch, soté z kuracích pŕs a zeleninky (cukina, kukurica, mrkva) + šampióny, ryža, uhorkový šalát, pečiem 2 druhy muffiniek, navečer čakáme návštevu 😉

vyprážaná cuketa a zemiaky 🙂