Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@ivetka1981 daj prosim recept na tu vianocku
Ja v tychto teplach davam len rychlovky - dnes masove gule v paradajkovej omacke s kyslou kapustou. To vsetko v tlakaci za polhodku. S chlebikom a kyslou smotanou poliatou na tanieri budu mnamoooozne....pripadne zajtra so zemiacikmi....len este vymysliet nejaku polievku...Pekny den.
dnes... kyslá strúčková polievka + cestoviny s tuniakovo-smotanovou omáčkou....a večer dám do pary už nakrájanú čalamadu 😉
@snu no zabitéééé...ja som kúpila svojmu ex na 30nar. takúto sviečku a vieš mi povedal po rozvode???Vraj či som ho chcela nasrať a chcela som mu tak naznačiť,že je kok.. 😀
ahojte, včera som mala návštevu z Írska ..videli sme sa skoro po troch rokoch...všetko sme konečne pojedli dnes smotanová polievka so zelenou fazuľkou a dva plechy pizze...roztopila som čokoládu v šľahačke na parížsku plnku ...chystala som sa na koláčik ..tento http://bonvivani.sk/recepty/cuketovy-kolac-s-ma... ...,ale asi až večer ....do kuchyne nevkročím , kým v nej bude táák teplo 😉
@michaelamilan ja som sa dnes chystala robiť konečne tie fašírky, ale ked som si prečítala ten tvoj recept na tie tuniakové cestoviny, tak som si spomenula,že mám v chladničke načatý rajčinový pretlak a trebalo ho už minúť, tak som sa inšpirovala a spravila som tie tvoje cestoviny. Inak sú veľmi dobré, vďaka za inšpiráciu. 😉
Tak ja sa verejne prizanavam, ze som dnes nevarila nic, chystala som sa sice, ale ked sme sa vratili z lekarne, som bola tak znicena, ze som sa rozhodla nevarit. Zo vcera sme mali este polievku, spagety s omackou, cize od hladu neumrieme, jedine ja z tohto tepla 🙂
Ahojte, ja som dnes robila rascovo vajíčkovú polievku a palacinky s džemom, šlahačkou a posypané grankom 😉 teraz si dám ešte pár s jogurtom a idem zasa lehniť. Po včerajško som KO!
@mia.k to som rada že chutili 🙂
slepaci vyvar. paradajkova omacka, knedla,varena sliepka. zapekane rezance so slivkovym lekvarom a orechami
babenky poradte. mam plnu chladnicku rajcin a papriky uz dost prezretych, ideme v piatok do chorvatska, tak som sa rozhodla, ze by som urobila leco a zobrala ho tam. ze bude na ranajky dobre. len neviem, ci ho treba aj nejako steriluzovat alebo staci ak ho dam do vakuovych nadobiek a vydrzi. co poradite?
Mna po piatich tyzdnoch pustili z porodnice tam vyvarali ako kralovnej a teraz doma ze nic...takze oblozena zemla so zeleninkou a jablko 😒
@smuhyta to ti verim! ja som bola minuly rok styri dni v porodnici,varili stvorhviezdickovu stravu 🙂 ked ideme s malym na babyplavanie,tak si tam za maly peniaz zase vyborne pochutnam.Ja som s manzelom posledne dni tehu a prve dni po porode do restik chodila,nechcelo sa mi varit🙂
dnes mame vyprazane kurca,zemiakovu kasu,uhorkovy salat,ako dezert pudingovy kolac s jablkami ,pekne vychladeny,mnamka v horucave 🙂 zajtra nevarim,ideme na sushi,malemu navari ujo Hipp 😀
kysla strukova poliekva a dukatove buchticky 🙂
@bimbo37 ja lečo stterilizujem.... toška podusím papriku, posolím, pridám rajčiny, ešte trocha povarím, ale aby sa paprika neudusila úplne domäka, len tak napoly... naložím do pohárov a sterilizujem cca 5-7 min... to stačí.... robím to tak roky a je to super.... cibuľu nedávam, zbytočne by lečo zhorklo.... 🙂

U nas dnes vajickova rascova polievka s muslickami, hovadzie kocky s mrkvou na paradajkovej omacke so slovenskou ryzou plus kompot a manzelik ide este uvarit segedin a nevarim do piatku....heeeeeej 😎