icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

charllotte
12. aug 2013

@lululka555 uz to vidim, som to prehliadla, dakujem pekne, ja tiez milujem kuracie masko s ovocim, vyskusam 😉

tanicka696
12. aug 2013

Prosim vas mate nejaky recept alebo dajte radu čo robiť s broskynami okrem zavarania??mame ich dosť,zavarene už mam.dakujem 😉

maminka2013
12. aug 2013

ahojte.. 🙂 tak je po príjemnom víkende 🙂 v sobotu som robila rýchlovku - kapustné halušky a pre drahého lepenicu - nemá rád halušky, tak som mu spravila kapustu so zemiakmi a slaninkou - veru si pochutnal ;) v nedeľu tradične slepačí vývar a pečené kuriatko na masle so zemiakmi a ryžou, dezert - dvojfarebný /jahodovo - čokoládový/ puding s banánmi a broskyňami, takže zase určite vyskočia kilečká navyše 😅 na dnes ostala ešte polievka a trošku zemiakov, takže na obed sa doje čo je a na večeru a zajtra robím cestovinový šalát so zeleninou a krabími tyčinkami 😵 tak snáď sa tie kilá potom i vyrovnajú 😅

elenka6
12. aug 2013

Baby prosím ked robite štrudlu z listkoveho cesta tak ako robite tu jablkovu napln?este som to nerobila 🙂

daniz
12. aug 2013

tak u nás bola včera gulaška - taká veľká akási, tak hov.-jelení guláš a cesnakové trojuholníčky som k nemu upiekla z 2 kg múky, aby bolo dosť a dnes dojedáme...

daniz
12. aug 2013

@elenka6 nastúham surové jablká + trochu strúhanky - kôli šťave.

daniz
12. aug 2013

@tanicka696 kľudne dreň, broskyňovú nutelu,džem,presnidávku...

luciaq
12. aug 2013

syn mi dva dni spieval o haluskach, tak dnes halusky s bryndzou pre decka a ja capresse salatik

elenka6
12. aug 2013

@daniz to tie jablka posypeš struhankou?a cukor?

daniz
12. aug 2013

Rozváľkané cesto jemne posypem stúhankou, dám jablká + čo chceš, zas posypem strúhankou, cukrom a polejem uškvareným maslom a stočím.Je to mňamka

daniz
12. aug 2013

@elenka6 vyššie máš postup 🙂

miruska73
12. aug 2013

ahojte babulky tak po tyzdni som tu zase prisla nakuknut co fajnove ste navarili napiekli 😵 😵 ja dnes zeleninovu polievku a syrove gulky s tatarkou...a pocas min.tzzdna bola plnena paprika ,parene buchticky a este po troch mesiacoch som mala gratulantou na moju 40... 😀 😀 😀 tak pre jednych grilovacka slaninka a kuracie nozicky v paci a k tomu nas oblubeny salatik kapustovy Coleslaw a cibulovy nakrajana cibula kysla smot.a vegeta trosku nechat odstat a podavat je to velka mnamka uy sme takto zjedli tonu cibule 😀 😀 😀 a pre dalsiu navstevu to bolo trosku slavnostnejsie lebo prisla rodinka tak bola kuracia polievka masko v paci s bylinkami ryza a hranolky a zeleninova obloha a vecer grilovacka a piekla som zerbo kolac a rezy so zelatinou s pribin.kremom a jahodami...a vcera som nevarila boli sme v Bojniciach tak sme si dali co oko videlo xixi

miruska73
12. aug 2013

@lululka555 och boze co si to narobila s mojimi chutkami 😵 😵 😵 😵

natalii6
12. aug 2013

@lululka555 a mozem ta este poprosit o ten recept na ten kolac z tvarohom a zelatinov? dakujem

natalii6
12. aug 2013

poprosim recpet na nadychane parene buchty aj som ho mala niekde ale neviem ho najst dakujem

zklimekova
12. aug 2013

@lululka555 mňaam dala by som si...vyzerá to fantasticky 😉

luciok
12. aug 2013

@zklimekova Pekná tortička, isto aj chutná. Milujem parížsky krém 😝

luciok
12. aug 2013

@womankc Hmm no vy ste mali samé dobroty 😝 😝

luciok
12. aug 2013

Svokor mal narodky, tak zas po roku raz navaril guláš. Boli aj iné dobroty - jedna švagriná doniesla marhuľový koláč s čokoládovou polevou - bol úžasný, ďalšia švagriná doniesla muffiny, svokra urobila škvarkovníky a mne sa na tom najviac páčilo to, že som nemusela nič variť ani piecť 😀 V nedeľu som piekla kuracie stehná, k tomu ryža a zeleninový šalát. Našťastie len taká rýchlovka, keďže sme v sobotu s kamošmi dlhšie do noci posedeli 😉

tinuskaha
12. aug 2013

letna polievka a tekvicovy privarok s kolienkami a piekla som grahamovy chlebik 🙂 a nepecena smotanovo ovocna torta

titkovamiriam
12. aug 2013

Ahojte -no zasa nestiham,cely vikend rozlietany no neda mi sa mi nepodelit o super paradajkový koláč.ktorý som robila este v sobotu 🙂 ,recept je zo zbierky čo zbieram a prva foto je original ,druha vylepsovana so syrom a tretia finale 🙂

miruska73
12. aug 2013

babulky tak zbezne som vas precitala no a mam kopec inspiracie vsetky ste velke sikulky 😵 😵 no uz sa musim konecne pokusit pridavat sem fotky nech aj mna trosku pochvalite 😀 😀 😀 😀 😀 vsetky pisete zevarit v tychto horucavach je hroza no taksuhlasim s vami aj ked ja mam na chalupke trosku chladnejsiu kuchynu ako doma doma 50 stup.tak vravim si urobim rodinke radost parenymi buchtami cesto krassne vykyslo naparim prvu davku a co cert nechcel dosiel mi plyn 😠 😠 hroza auto ziadne tak pekne krasne zakurit v kachliat a buchty robit na peci a to bola hotova katastrofa musela som sa chodit obcas schladit do baazena lebo by ma isto odviezli tak strasne horuco tam bolo... 😝 😝

cora30
12. aug 2013

dnes cesnaková s krúpami a kedže tu boli neterky tak opäť lievance s marhuľovým lekvárom, pre MM bravčové s mrkvou na červ. víne.

zklimekova
12. aug 2013

@luciok ďakujem 🙂 , asi fakt chutila...spráskala sa raz dva...ani som ju neochunala 😅

lululka555
12. aug 2013

@natalii6 páči sa v albume 🙂
@zklimekova ďakujem pekne 🙂

ronny123
12. aug 2013

@lululka555 cibulku osmazim na masti,pridam korenie,cervenu papriku a troska soli(bryndza je sama o sebe dost slana)zalejem trochou vody a pridam kusky bryndze,ked sa roztopi pridam zemiaky a dolejem vodu.nakoniec vsetko rozmixujem.vynikajuce s opecenou slaninkou a pazitkou 🙂 pre dve osoby staci,jedna stredna cibulka,dve bryndze(odporucam kvalitnejsiu,lebo tie lacnejsie sa poriadne neroztopia a ostanu tam ako keby syrove kusky) a stredne velky zemiak,zemiak je hlavne na zahustenie,ale nesmie ho tam moc citit.nemam presne gramaze,ja vsetko robim od oka a podla chuti 🙂

lululka555
12. aug 2013

@ronny123 `dakujem ti pekne, ešte nikdy som takú nerobila a ani nejedla...pozerala som aj na nete recepty,tak ju určite niekedy vyskúšam 🙂

tinki
12. aug 2013

@lululka555 ahoj..prosím si recept na čučoriedkovú omáčku..

liviaf14
12. aug 2013

ahojte
my dnes - slepačia polievka z domácej sliepky so zeleninou a slížami, zeleninové rizoto so syrom + uhorkový šalát
včera - zeleninová krémová polievka, pečený pstruh s koreninami a oliv. olejom + pyré

lululka555
12. aug 2013