Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hraškova polievka s haluškamim,buchty na pare s čokoladou a orechami ,černicovy kysnuty koláč
@michaelamilan ahoj, ja robievam : Špekáčiky ošúpem a cibuľu nakrájam na pásiky, do veľkého pohára postupne ukladám cibuľu a špekáčiky, uvarím si nálev: vodu, ocot, korenie, čili papričky, cukor a soľ povarím aspoň 10 minút, vychladnutým zalejem špekáčiky s cibuľou., tiež máme radi, ale robila som už aj tieto, tiež sú výborné http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11181
Domáca knedľa, rajčinová omáčka z domácich rajčín, varené hovädzie mäso, polievka hovädzí vývar s domácimi rezancami a za hodinku kávička u priateľky 🙂
baby, ja dnes smradu plný dom, 😖 varila som držkovú so zemiakmi a haluškami, mňamky, ja a deti len čistú sme jedli, vyprážané filety zo šťuky, ktorú mm chytil ešte zjari, vraj treba vyprázdniť mrazák, lebo sa chystá, keď domáródi zase loviť vo veľkom 😅 k tomu som urobila dusené zemiaky a uhorkovo, rajčinovo, cibuľkový šalát 😉 zavárala som takú zmes sliviek a ringlót - mala som trojaké, ružové, žlté aj modré, tak uvidím, aké budú 😉
vykostené kur. stehná v cestíčku, zemiaková kašička a rajčinovo cibuľový šalát . Včera sa o tom bavili v obchode a neodolala som. 😉 mňaaaaaaam
dnes guláš s chlebom, aj krupicovú polievku s kalerábom a rozšľahaným vajíčkom , ,lebo malá guláš nespapá, zajtra ostane na obed trochu gulášu aj polievky pre , idem robiť rezne na cestu, ...tak aj rezne a zemiaková kaša....a teraz sa chystám pobaliť nás...poprezerať tie kopy čo som všade poukladala :D ..a zajtra poobede hor sa na dovolenku...deti už od pondelka odrátavajú dni 🙂
my sme dneska dojedli sosovicovu polievku a ako druhe mame obratene rezne s tarhonou, salatik a poobede by som chcela vyskusat prvy krat robit wafle tak dufam ze sa podaria 😉
ahojte ja včera diétny kurací vývar so širokými rezancami a pre ostatných pečené jaternice na kyslej kapuste a varené zemiaky , dnes im musím dačo upiecť
no a zavarila som pár uhoriek a urobila som do vaničky detskej miešanú čalamádu, tak dnes len do fliaš dám
dnes urobím asi cuketové karbanátky a k tomu nejaký prívarok možno
@danielaj u nás sa varí držková vzdy len na chate a v kotlíku, vtedy sa to stratí... ale ja tiež len čistú polievku bez držiek jem... 😉
@adkoalauri Môžeš ich ošúpať a aj nemusíš, ako chceš. Marhule z pohára sa asi rozpadnú pri pečení, ale nemalo by to vadiť 🙂
Super, díky, ide sa na to!
@gucz
zeleninová polievka s krupicovými haluškami , segedín s domácou knedľou . Naparila som aj pár buchiet s nutelou .
@vrabciatko V akom cestíčku ? 🙂
baby pomoc, kupila som dneska hlivu a nechala som ju 4 hodky v chladnicke, bola ale v mikrotenovom sacku, myslite ze ju mozme zjest? robim hlivovy perkelt.
My budeme mat zeleninovu s krupicnymi haluskami a ryzovy nakyp.
U nás sa varí tekvicový prívarok + klobásky.
Ahojte, ja dnes idem variť tieto špagetové hniezda, snáď sa vydaria 🙂 http://najrecept.sk/2013/08/spagetove-hniezda/
dnes....cukinová krémová polievka a plnená paprika.
Špenátová polievka, pšenový nákyp s jabĺčkami a dukátové buchtičky.
tak som tu znova po dlhšom čase 😔 dnes sa chystám na domácu pizzu - robíme chute od včera 😉 včera sme mali labské kotlety so zemiakmi a kyslú fazuľovú polievku a predvčerom maďarský guláš s knedľou 🙂

ahojte babulky ja so dnes urobila len polievku z domaceho kuratka no to je ale neskutocny rozdiel odkedy babky nechovaju mame len kupovane a tejto fajnej sa nejdem dozrat 😵 😵 😵 uz si davam duplu 😕 a pecene kura s ryzou mame od vcera tak nech sa doje a asi urobim zopar lievancov s cucoriedkami suseda mi doniesla za misku cerstvych...a mala by som odmrazit mrazak fuuuuuuuuj ale ja to tak nerada robim uz to odkladam tyzden aj vcera som radsej okno isla umyvat 😀 😀 ale uz mam taku namrazu ze police su polovicne....skoro 😕 😖