icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miruska73
15. aug 2013

ahojte babulky ja so dnes urobila len polievku z domaceho kuratka no to je ale neskutocny rozdiel odkedy babky nechovaju mame len kupovane a tejto fajnej sa nejdem dozrat 😵 😵 😵 uz si davam duplu 😕 a pecene kura s ryzou mame od vcera tak nech sa doje a asi urobim zopar lievancov s cucoriedkami suseda mi doniesla za misku cerstvych...a mala by som odmrazit mrazak fuuuuuuuuj ale ja to tak nerada robim uz to odkladam tyzden aj vcera som radsej okno isla umyvat 😀 😀 ale uz mam taku namrazu ze police su polovicne....skoro 😕 😖

fordikford
15. aug 2013

hraškova polievka s haluškamim,buchty na pare s čokoladou a orechami ,černicovy kysnuty koláč

danielaj
15. aug 2013

@michaelamilan ahoj, ja robievam : Špekáčiky ošúpem a cibuľu nakrájam na pásiky, do veľkého pohára postupne ukladám cibuľu a špekáčiky, uvarím si nálev: vodu, ocot, korenie, čili papričky, cukor a soľ povarím aspoň 10 minút, vychladnutým zalejem špekáčiky s cibuľou., tiež máme radi, ale robila som už aj tieto, tiež sú výborné http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11181

danielaj
15. aug 2013

@miruska73 ja som odmrazovala včera 2 mrazáky, tretí máme ešte ok, a umyla 3 obrovské okná 😀 , mňa to zase baví 😉

marlenka75
15. aug 2013

Domáca knedľa, rajčinová omáčka z domácich rajčín, varené hovädzie mäso, polievka hovädzí vývar s domácimi rezancami a za hodinku kávička u priateľky 🙂

danielaj
15. aug 2013

baby, ja dnes smradu plný dom, 😖 varila som držkovú so zemiakmi a haluškami, mňamky, ja a deti len čistú sme jedli, vyprážané filety zo šťuky, ktorú mm chytil ešte zjari, vraj treba vyprázdniť mrazák, lebo sa chystá, keď domáródi zase loviť vo veľkom 😅 k tomu som urobila dusené zemiaky a uhorkovo, rajčinovo, cibuľkový šalát 😉 zavárala som takú zmes sliviek a ringlót - mala som trojaké, ružové, žlté aj modré, tak uvidím, aké budú 😉

vrabciatko
15. aug 2013

vykostené kur. stehná v cestíčku, zemiaková kašička a rajčinovo cibuľový šalát . Včera sa o tom bavili v obchode a neodolala som. 😉 mňaaaaaaam

zklimekova
15. aug 2013

dnes guláš s chlebom, aj krupicovú polievku s kalerábom a rozšľahaným vajíčkom , ,lebo malá guláš nespapá, zajtra ostane na obed trochu gulášu aj polievky pre , idem robiť rezne na cestu, ...tak aj rezne a zemiaková kaša....a teraz sa chystám pobaliť nás...poprezerať tie kopy čo som všade poukladala :D ..a zajtra poobede hor sa na dovolenku...deti už od pondelka odrátavajú dni 🙂

zuzzuli
15. aug 2013

my sme dneska dojedli sosovicovu polievku a ako druhe mame obratene rezne s tarhonou, salatik a poobede by som chcela vyskusat prvy krat robit wafle tak dufam ze sa podaria 😉

womankc
15. aug 2013

ahojte ja včera diétny kurací vývar so širokými rezancami a pre ostatných pečené jaternice na kyslej kapuste a varené zemiaky , dnes im musím dačo upiecť
no a zavarila som pár uhoriek a urobila som do vaničky detskej miešanú čalamádu, tak dnes len do fliaš dám
dnes urobím asi cuketové karbanátky a k tomu nejaký prívarok možno

katkas1
15. aug 2013

@danielaj not muselo byt ked sa ti tie smrady zmiesali, ja osobne uz drzky niekolko rokov nejem, ako decko som ich jedla ale vzy namich doniesli ociste, iba raz nie ale na ten smrad nezabudnem do konca zivota, fuuuuuuuu este aj teraz sa mi prevracia zaludok 😝

lululka555
15. aug 2013

@danielaj u nás sa varí držková vzdy len na chate a v kotlíku, vtedy sa to stratí... ale ja tiež len čistú polievku bez držiek jem... 😉

adkoalauri
15. aug 2013

@danielaj
@gucz môžem sa spýtať, či do toho pečeného čaju jablká treba tiež ošúpať? ĎAKUJEM 🙂 večer sa chystám to spraviť. A napr. mám otvorenú fľašu zavarených marhúľ, tie tam nemôžem šupnúť?

gucz
15. aug 2013

@adkoalauri Môžeš ich ošúpať a aj nemusíš, ako chceš. Marhule z pohára sa asi rozpadnú pri pečení, ale nemalo by to vadiť 🙂

adkoalauri
15. aug 2013

Super, díky, ide sa na to!
@gucz

anos18
15. aug 2013

@eliska07 Nastuhala som syr, pridala som nakrajanu sunku, surove vajce, petrzlenovu vnat, troska vegety, vyformovala gulky, obalila v struhanke a vyprazila.

trudka4
15. aug 2013

Dnešní moje Slané uzlíky - sýrové a kmínové

eliska07
15. aug 2013

@anos18 Ďakujem, určite čoskoro urobím. Je jedno aký syr, alebo to musí byť nejaký konkrétny druh?

bubo1104
15. aug 2013

zeleninová polievka s krupicovými haluškami , segedín s domácou knedľou . Naparila som aj pár buchiet s nutelou .

marlenka75
15. aug 2013

@vrabciatko V akom cestíčku ? 🙂

irsina83
15. aug 2013

ahojte, dddllllhoo som tu nebola, nejak nestiham. Dnes som robila prekladane kuracie prsia s kyslou kapustou a dvojfarenbu bublaninu - moju prvu v zivote.

nelly3
15. aug 2013

baby pomoc, kupila som dneska hlivu a nechala som ju 4 hodky v chladnicke, bola ale v mikrotenovom sacku, myslite ze ju mozme zjest? robim hlivovy perkelt.

siska53
15. aug 2013

My budeme mat zeleninovu s krupicnymi haluskami a ryzovy nakyp.

adkoalauri
16. aug 2013

U nás sa varí tekvicový prívarok + klobásky.

womankc
16. aug 2013

@nelly3 a prečo by ste nemohli??????? Úplne bez problémov 😉 🙂

irsina83
16. aug 2013

@nelly3 jasne, ze mozes ju uvarit, nic sa nestane 😉

drobec89
16. aug 2013

Ahojte, ja dnes idem variť tieto špagetové hniezda, snáď sa vydaria 🙂 http://najrecept.sk/2013/08/spagetove-hniezda/

cora30
16. aug 2013

dnes....cukinová krémová polievka a plnená paprika.

mimi21mimi
16. aug 2013

Špenátová polievka, pšenový nákyp s jabĺčkami a dukátové buchtičky.

maminka2013
16. aug 2013

tak som tu znova po dlhšom čase 😔 dnes sa chystám na domácu pizzu - robíme chute od včera 😉 včera sme mali labské kotlety so zemiakmi a kyslú fazuľovú polievku a predvčerom maďarský guláš s knedľou 🙂