icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

1977
18. aug 2013

Baby napiste mi recept na kecup? Mam vela rajcin tak chcem vyskusat domaci kecup.

lululka555
18. aug 2013

@1977 ahoj ja mám recept na kečup s jablkami. Neviem, či chceš taký, my ho robievame a ju super...alebo tušim @danielaj písala dávnejšie recept na domáci kečup ako z obchodu 😉

lululka555
18. aug 2013

@nelinka0401 ďakujeeeem pekne, vyskúšam. Takže ked dám farebnè pudingy , bude v reze pekná farebná 😉

1977
18. aug 2013

@lululka555 Ahoj.Posli recept vyskusam?

veverka24
18. aug 2013

Zapecena oranzova cuketa s mletym maskom ( ako nakyp) a spaldovy kysnuty kolac so slivkami a na veceru ako mlska zelerove hranolky.. Prvykrat som ich robila ale su vyborne.. A to nemam zeler az tak v oblube🙂

curly87
18. aug 2013

Ahojte, ak chcete inspiraciu tak davam do pozornosti stranku 🙂 www.fitrecepty.com, zdrave a chutne 🙂

happy8051
18. aug 2013

menu na buduci tyzden:
Pondelok: vyvar z nedele, vyprazane jurca z nedele, zemiakova kasa, uhorkovy salat
Utorok: vyvar z nedele, spenatovy privarok s vajickom a pecivom
Streda: mrkvova polievka s ovsenymi vlockami, zeleninove rizoto
Stvrtok: polievka z cervenej sosovice, cestoviny s kuracim masom a syrovou omackou
Piatok: cesnacka, zapekany karfiol s ryuou a smotanou, kompot
Sobota: cesnacka, tvarohovo pudingove palacinky s ovocim
Nedela: paradajkova polievka s bylinkami, kuracie zavitky s pestom, gratinovane zemiaky

luciok
18. aug 2013

@danielaj Aaaach Danka, samé dobroty. Nemôžem k vám prísť na prázdniny? 😀

luciok
18. aug 2013

My sme dnes papali kuracinku na prírodno so zemiakovým pyré a uhorkovým šalátom, to nám uvarila jedna starká a druhú sme boli tiež navštíviť, lebo zajtra má meniny, tak mala pripravené dobroty - obložené chlebíky, pizza trojuholníčky, jablkový perník a kávové rezy.. Teta doniesla aj meteník, tak sme sa napráskali ako na hody. Teraz si pochutnávame na pivku, aby nám lepšie vytrávilo 😀

luciok
18. aug 2013

A zajtra varí tiež starká - slivkové knedlíky, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sa teším 😝

danielaj
18. aug 2013

@juranka páči sa Mravenisko, odporúčam, je naozaj super http://varecha.pravda.sk/recepty/mravenisko-fot... a ďakujem pekne za pochvalu, to je nič pre mńa 3 druhy, ja už sa neviem dočka´t vianoc, tam pečiem okolo 20-25 druhov, no som riadne strelená do pečenia 😉
@dana_l kľudne dobehni, ve´d to nemáš ďaleko 😀

anos18
18. aug 2013

@eliska07 Ahoj, prepac, nebola som na nete. Ja davam Michalovsku tehlu, ta je 45%, odporucili mi v obchode, ze sa nerozteka, aj ked vyprazas. Tak pouzivam len tu.

danielaj
18. aug 2013

@lululka555 moja zlatá, dobre si pamätáš ten kečup, veru ho budem robiť tento týždeň,
@1977 potom ti napíšem recept, ak chceš 😉
@luciok kľudne prídi, ja sa teším každej návšteve, ktorú môžem aj pohostiť 😉

danielaj
18. aug 2013

my sme dnes varili vývar z domáceho kohúta, pečené kura, marinované bravčové karé dusené na hríboch, ryža, uvarila som maličké zemiaky v šupke a potom som ich šupla na plech zapiecť, ringlotový kompót, rajčinový šalát a zákusky, podvečer sme grilovali pstruhy, kapra a aj sme kapra údili 😉

1977
18. aug 2013

@danielaj Ahoj.Jasne budem rada ked mi das recept na kecup?

katja78
18. aug 2013

@danielaj vždy žasnem, ako jedna žena zvládne navariť za deň celé menu ako na kráľovskom dvore 🙂

barbora84
18. aug 2013

U nas dnes sosovicova polievka a nedelna klasika- kuracie rezne, varene a opek. zemiaky, uhork. salat

@danielaj ty si mi uz toooolko krat super poradila, mozem aj ja poprosit recept na domaci kecup ako z obchodu? Vdaka 🙂

danielaj
18. aug 2013

@1977
@barbora84 jasné baby, zajtra ak stihnem sem nakuknúť, tak vám ho napíšem 😉

danielaj
18. aug 2013

@katja78 ale čo si? v pohode sa to dá, ja som blázon do varenia a pečenia, cez víkend pomáha aj manžel, teda mäsko robil on, aj rybky bola jeho záležitosť, ďakujem za pochvalu 😉

katja78
18. aug 2013

@danielaj no vreu, ja mám niekedy problém s 2 chodmi 😅 a pečiem vyslovene raz za uhorský rok 😨 ešteže máme šikovnejšie babinky 😵 😵

alenka76
18. aug 2013

@lillona vyzera to super, nedáš recept🙂?

siska53
18. aug 2013

My zajtra kuraciu polievku od mojej mamy a morcacie na poriku ( maly), zapekana cukina/tekvica s mozzarelou (ja) a k tomu varene zemiaky v supke. Este zvazim, ci ich opeciem alebo polejem maslom a trochu osolim. A mame od mamy aj kolac kysnuty s tvarohom a jablkami/ marhulami.

adkoalauri
19. aug 2013

U nás dnes plnená paprika, zajtra slivkové gule s hráškovou polievkou. 🙂

womankc
19. aug 2013

ahojte ja som v sobotu robila domáci hovädzí vývar s krupicovými haluškami a cuketovosyrové fašírky a zemiakovú kašu, k tomu domáca čalamáda , v nedeľu sme dojedali a dorobila som kohúta na červenom víne . Nepiekla som nič, to ma čaká dnes 🙂

libka1
19. aug 2013

morcacie sote so zeleninou a ryzou

eliska07
19. aug 2013

@anos18 Ďakujem 🙂

paprikacervena
19. aug 2013

Veeeela veeeela cerstvych paradajok. Mate dobry recept ako sa ich "zbavit"? 🙂
Spominali ste nejaky dobry recept na kecup, mozem poprosit. Dakujem

lillona
19. aug 2013

@alenka76 no ono sa tazko dava recept,kedze on si to nejak vymyslel sam.ale skusim opisat, co som odkukala pri jeho robeni 🙂 kuracie prsia nakrajal na mensie kusky a okorenil ich nejakym specialnym korenim z billy(work gewurz,v takej cervenej krabicke). na oleji si orestoval cesnak na platky, cibulku pokrajanu a dal tam tie kuracie prsia. ked to mal pridal mrazenu zeleninu a nakoniec zas nejaku specialnu omacku sladko-kyslu ( tiez z billy, v takom cervenom sacku, ze vraj malajzie 😀 ) a k tomu spravil ryzu ochutenu s rajcinou a paprikou

zuzub
19. aug 2013

ahojte, prosím máte nejaké tipy čo s veľkým množstvom sliviek? dakujem

slavka1307
19. aug 2013

@zuzub Lekvár, nutelu, zavariť, nasušiť.