Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam ahoj, už si tu chýbala 😉
@danielaj a zasa som len na dva dni a prídem až o tyžden 🙂 ale to už potom ostanem a začne škola 😀 Marek sa nevie dočkať 😉
@titkovamiriam ja tiež dnes "rajčinujem", navarila som 23 pohárikov rajčinového pretlaku, suším celý deň rajčiny, potom ich budem nakladať do oleja, cesnaku a byliniek, a to som spotrebovala len 2 vedrá, ešte ich mám asi 8, takže zajtra budem vari´t kečup, pomazánku a tiež ešte lečo a pečené rajčiny, dnes som objavila taký recept, tak chcem skúsiť 😉 super fotečky a čo to zbieraš, aké recepty?, formičky sú parádne 😉
@danielaj to su tie časopisy,,pečene dobroty,,vzdy je tam niaka priloha 🙂 a paradajky teda tento rok parada-mohlo by byt tak skor paprik,tie mam mizerne 😠
@titkovamiriam my máme aj papriky nádherné, rajčiny a papriky to je parketa môjho mužíčka, tak si ich hýčka 😀 ale každý rok máme veľa aj toho aj toho, chvalabohu 😉
@trudka4 vyskusany slivkovo-makovy beles, vydaril sa, veelmi chuti! Svokra robieva tiez, len ona to vola po madarsky lepen, to som nevedla. A dava ovocie so smotanou, vrstva je tensia ta plnkova, nie je zly, ale .. mne moj chutil viac, kedze milujem mak!! Ja sice robievam tiez i kysnute, len som este nerobila take tenke cesto.
Takze diky! No neodolala som, nemohla som cakat az na cas po dovolenke. 🙂)
My zajtra cesnakova polievka, tekvicovy privarok so zemiakmi a maly masko k tomu, ja vajicko. No a moj skvely kolac 🙂)
Ahojte ja som včera urobila polievku - šošovicovo krúpkovú s mungom a kúskom bravčového rebra, na dochutenie som použila cesnak a zelerovú vňať a ako druhé som urobila dusený kaleráb na spôsob mozočka k tomu varené zemiaky , nepiekla som , ale dnes už musím
hraskova polievka, leco, grankove palacinky
@ivetka1981 prosím rezept na zákusok 🙂
ahojte 😎 u nás dnes lečo s chlebíkom 😉
dnes morcacie na vine,no fuj,uplne hrozne to je,este ze svokra doniesla slivkove gule,aj som hned roztrhala recept 😝 🙄 🤐
Dnes bryndzove halušky mnam mnam 🙂 🙂 opekana slaninka s cubulkou , bryndza so salaša 😉
u nas dnes bude segedin a asi aj nieco upeciem, nech mam bod k dobru u mojich sladkych pusiniek 🙂, len zvazujem ci babovku alebo pernik 😉
@natalii6
@danielaj
@titkovamiriam no to by aj mna zaujimalo ako sa robi ten paradajkovy pretlak, ak niekto vie,najlepsie ale bez octu a roznych "prisad" ... ci to sterilizovat alebo sa len "uvari" a da do poharikov ???
a netusim co zajtra varit..... snad cestoviny...ani spenat s vajcom a zemiakmi sme davno nemali
U nas dnes kuracie masko udusene s mrkvickou a petrzlenom + ryza + dospeli pokvapkane sojovou omackou 🙂
ja som uvarila dnes len tvarohove gulky s grankom 😝
fašírky zo zemiakmi, zeleninu a idem asi koláč spraviť 😀
ja sa chystam na cuketove placky.a este mame zo vecra brokolicovu polievku
palacinky plnene syrom, sunkou, hribami, kukuricou a kecupom + zapečené v rúre
polievka: kysla šošovicova
lievance s lekvarom 🙂

@betka22betka u nás tiež cukina stále fičí, tiež by som ju jedla stále, pomaly každý deň ju mávame 😉
@l.lara pozri príspevok vyššie, dávala som tam recept na môj kečup, je veľmi hustý, ale to závisí od toho, ako dlho ho varíš 😉
@michaelamilan čítala som, že máš puberiakov na prázdninách, tak držím palce, aby ste to zvládli, hlavne tú ich nudu nekonečnú 😖 a pozerám, že malý má dnes pol rôčka, tak prajem všetko najlepšie 😉