Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
takze dnes cesnacka v bosniakoch, cina s ryzou a hranolkami, zavaram cviklu, este ma cakaju paradajky a zajtra som sa rozhodla ze hodim do rury jaternicu a urobim zemiakovu polievku nakyslo
ahojte my sme dneska mali cinske slize(trochu sa mi rozvarili) 😀 zavarala som uhorky kedze sa nam dako frisko minaju a prave som dorobila peceny caj a som hotova na zajtra idem robit zeleninovu polievku a tortu z mascarpone do lululka555 lebo mi pride kamoska nech ju mam cim ponuknut 😉
bravcove dusene s bylinkami a ryza, a dnes prisla na navstevu sestra tak pre nas, pecena rybka a zeleninovy salat s mozarelou a bazalkou
@megika1 ja mám túto http://www.datart.sk/Susicka-ovocia-CONCEPT-SO-... a som maximálne spokojná, mala som ju v podstate zadarmo, vybrala som si ju za body, čo vypĺňam dotazníky pre jednu spoločnos´t a som rada, že som si ju vybrala, mám ju rok a čo sa tá už nasušila, všetko možné ovocie, bylinky, huby, rajčiny, proste všetko, čo sa dá, neviem porovnať s ostatnými, lebo toto je moja prvá sušička 😉
U nas dnes bol cuketový prívarok a dala som do neho aj kôpor.K tomu som urobila mäsko na štave a knedla 😀
fazuľová nasladko, pečené prešpikované morčacie stehno s pečenými zemiakmi a cuketou s rajčinovo-paprikovým šalátom a na zajtra žemľovka so slivkami a tvarohom 🙂
@danielaj joj veľa práce, ale zas keď ti to rastie , tak to by bol hriech neobrobiť. Ja takéto veci tiež milujem, len teda u nás zas toho moc nevypestujem. tento rok tak dve misky paradajok heheheh, ale ešte tam sú / sadila som neskoro/
Na budúci rok sa mienim povenovať len záhrade, čaká ma veľká rekonštrukcia , tento rok bol na rade dom 🙂
ahojte včera som robila slovenské rizoto - dala som všetko vypestované od svokričky a to jeden pórik, misu hrášku, mrkvu, jednu hokaido tekvičku , udusila som to na olivovom oleji, k tomu len soľ, čk. a sézam, bolo to krásne farebné a dúfam, že im to aj chutiť bude 🙂
za som nepiekla , ale dnes už musím dačo, lebo majú silný deficit xixixiixixix
@lydia22 jedla som kopec cesnaciek ale tato je podla mna naj aj podla mm, ktory je taky priebercivy ze az.urobis si zaprasku, poprazis na nej prelisovany cesnak, trosku poprasis paprikou, zalejes vodou, pridas masox, sol, korenie, trosku vegety a ja davam aj suseny cesnak granulovany, nechas zovriet a hotovo.skusala som aj zo zemiakov, ale nemozem si pomoct mne to chuti ako pieskove, a takuto robia u nas v restike tak som si pytala recept.a ked chuti mojmu muzovi tak musi chutit naozaj kazdemu 😉
@juranka chrenu všade rastie habadej, tak len treba urobiť prechádzku plánovanú a teda kúpiš napríklad aj v tescu a videla som aj v lidli , posielam ti recept , čo som robila ja a je vynikajúci
http://varecha.pravda.sk/recepty/sterilizovana-...
a ešte jeden a vynikajúca je aj pečená v alobale s kúskom masla
deti sa rozhodli, že chcú na obed paradajkovú polievku s písmenkami a nastrúhaným syrom, zapekané cestoviny s párkom a zeleninou a keďže máme dosť veľa černíc, tak bude bublanina 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/spaldova-babov...
už sa pečie !!!!
Ahojte,tak včera som robila rizoto,zostala jedna porcia,tak dnes syrovo hrášková polievka a plnené langoše 🙂
ahojky 😎
dnes u nás bolonska omáčka a špagety 🙂
pecene kuracie kridla a ryza, polievka je zo vcera, hraskova
zeleninova polievka a spenatove halusky 🙂
aradajkova polievka s cestovinkou a patizonovy privarok, zemiakova kasa a fasirky 🙂
včera sme mali madarský guláš s knedlou
dnes: kyslá šošovicová polievka, rizoto s bravčovým mäsom, cvikla
a urobila som domáci termix

@danielaj šikovnica 🙂,prosím aký tip sušičky odporúčaš....mocno uvažujem aj kvôli hubám,či bobuľovému ovociu ,ďakujem