Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Zajtra este polievka z dnesneho dna cukinova na kyslo. A ako druhe bude varena brokolica bud poliata maslom a posypana syrom, alebo bude poliata holandskou omackou, co som minule na vyskusanie kupila a zapecena kukuricna kasa , plus rybka na masle a bylinkach, to hlavne pre deti, mozno aj mne sa ujde. Mm ma ryby od endokrinologicky zakazane, tak on rybku nebude.
@minusa a co su to tie obarky?
@firstbaby
Ahoj prosim ta das mi recept na to fajne kuracie masko?vyzera to viborne
@verka18567 omacku som kupila v Kauflande, chicken korma.....a klasicka, kuracie masko na rezance a uvarit ryzu 😉
Dnes sme mali zeleninovu (struhanu) polievku, tofu s omackou na indicky sposob, ryza, zavarala som rajciny, robila pretlak.
Zajtra kuraci vyvar, bravcove na pore, kolienka, broskynova bublanina.
Prajem Vam prijemnu nedelu 🙂
U nas dnes sosovicova polievka zo vcera a rezne so zemiakovym salatom.
@firstbaby joj skoda to mame daleko☹
u nás dnes slepačia polievka s rezancami, vyprážané rybie filé, varené zemiaky s pažítkou, zeleninový šalát. A Keďže sme boli včera gratulovať sestre a neteri, nabalili nás fajnými koláčikmi - 3bit rezy, tak nemusím ani nič piecť, iba maškrtiť 😀
polievka z morčacích krkov, pečená krkovička s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom 🙂
polievka z kosti z kare,plnene rezne ,zemiaky varene s maslo a posekanou vnatkou,uhorkovy šalat 🙂 černicovy tvarohovy koláčik
Ahojte,tak u nás dnes ako vždy,slepačí vývar so zeleninou a slížikmi,pečená krkovička s hráškovou kari ryžou a rajčinovým šalátom a ako dezert konečne stuhol,čokoládový cheesacakee 🙂
Hovädzí vývar, ryža, hovädzie mäso na šťave, šalát z čínskej kapusty.
u nas si moj drahy dnes objednal slepaci vyvar a ako druhe fasirku so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom 🙂 ako dezert si dame potom cerstvu orechovu strudlu s ribezlami
@ plnene kurca, zemiaki, zeleninovy salat na majoneze
Brokolicova polievka, hovadzi steak so salatom a deticky maju zemiakovu omacku s vajickom a dezert este dorobime poobede, skusim doma robeny trdelnik
U nás dnes--slepačí vývar,bravčové rezne+zemiaková kaša a zeleninový šalát 🙂
brokolicova kremova a bravcove so slivkovou omackou a zemiaky kolac sa mi nechce robit asi zajdeme do cukrarne 😉
cina z perlicich prs, zemiaky, uhorkovo smotanovy salat
dnes gnotchi zo syrovo cukynovou omackou 🙂 vcera pyre z treskou na prirodno
u nas dnes kuraci vyvar a netradicne halusky s tvarohom a kyslym mliekom 🙂
Dnes jsme měli na oběd vrchol naší gastronomie - Vepřová panenka Welington.
ahojte, u nás dnes vývar z domácej sliepky, pečený domáci kohút na víne, dusené bravčové karé s dubákovou omáčkou, ryža s mrveničkou, pečené zemiaky, čerstvý broskyňový kompót, kapustový šalát, Trio rezy tentoraz som robila s citrónovým pudingom, a ešte ďalšia várka kečupu, mm bol 3 dni na rybách - chytili 1,89 m sumca - toho pustili a druhý má 1,60 m, toho máme na dvore vo vaničke + 4 kaprov - takže zabíjačka 😒 konečne som trochu minulý týždeň uvoľnila mrazák a zase bude nabitý- 😅 cez týždeň budem robiť tresku z kapra a skúšať pečenáče a tiež pekerlt z kapra 😉
U nás dnes hovädzie mäso, kôprová omáčka a domáca knedľa. Polievku sme mali z tekvice hokaido ešte zo včera. A zavarili sme 20 pohárikov domácej hruškovej výživy. 🙂
my sme mali hraskovu kremovu polievku,kuracie nozky na paprike,ryzu a domaci jablkovy kompot......vcera sme dojedli konecne po troch dnoch bolonske spagety 😀 navarila som na manzelovo zelanie omacky plny hrniec ,dostali sme paradajky🙂

dnes varil MM 🙂 .....zapečené mleté hov. mäsko s ryžovými rezancami. Mňam. Ja som si ešte k tomu dala miešaný šalát- klasika. Zajtra bude pečený pleskáč + zemiaky s vňaťkou. Mrkvová polievka. Napečem pudingoš...deti budú mať radosť.