icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzana030
25. aug 2013

u nás klasika kurací vývar, kuracie prsíčka v cestičku - zemiakovom a kaša k tomu, cvikla, kompot, kto čo mal chuť, na večeru budú palacinky

charllotte
25. aug 2013

ja som dnes mala premieru spanielskych vtacikov 😀

lululka555
25. aug 2013

Ahojky 🙂 ja som dnes varila kurací vývar so zeleninkou a mrveničkou, piekla som špízy s kuracím mäsom,cuketou,šampiónami a cibuľou k tomu zemiaková kaša. 🙂
Poobede som piekla rýchly koláč so slivkami - takými mega veľkými a posýpkou 🙂
A na večer ešte šalát mozzarela ,rajčiny a bazalka 🙂
pekný nedelný večer prajem 😉

tortelinka
25. aug 2013

@danielaj bol by recept na koláčik? 😉

lydia22
25. aug 2013

@lululka555 mňaaaam tie tvoje fotky su vždy krásne 🙂 ako z časopisu

luciaq
25. aug 2013

ja dnes kuracia polievka s pecienkovymi haluskami a hlavne varil tatik ,ze vraj katov mec s ryzou. a vecera zasa ja pecena rybka a zeleninovy salatik 😉

juranka
25. aug 2013

@lululka555 krasne a tie spizy isto vyskusam cez tyzden 🙂

jachin
25. aug 2013

Tak dnes kuracie na prírodno s mrkvou a hráškom, ryža + kuracia polievka.

gianni
25. aug 2013

dnes kotlíkový guláš zo včera a čokoládový puding s piškotami...

danielaj
25. aug 2013

@tortelinka páči sa, ja ho mám napísaný v zošite, ale je to tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38593, tentoraz som dala citrónový puding, ale výborný je aj jahodový, karamelový, výborný šťavnatý koláčik, robievam ho dos´t často 🙂

drobik1
25. aug 2013

cafte tak my po dovolenke uz prejedeny vsetkeho... 😀 ale dnes mame slepaci vyvar a vyprazane morcacie rezne,varene zemiacky a uhorkovy salatik s kyslou smotanou a cesnakom..mnamka velka...a dezert nebeska mana.. 🙂 aj na zajtra... 🙂

joannas
25. aug 2013

@danielaj daš my recept na ten zakusk?

mibi41
25. aug 2013

ahoj mozem poprosit recept na vtacika?Hladala som ale Vas vyzera inak a lepsie ;) dakujem

danielaj
26. aug 2013

@joannas už som dala, pozri príspevok vyššie 😉

danielaj
26. aug 2013

dobré ránko, dnes ako vždy v pondelok dojedačky z nedele, ale mám vytiahnutých kaprov, idem narobiť tresku a zavárať baranie rohy, feferónky, lečo... 🙂

11nika11
26. aug 2013

@lululka555 tie spizy vyzeraju luxusne 🙂

11nika11
26. aug 2013

Ahojte babule.ja sa dnes na obed strasne tesim,lebo budem robit moju milovanu brokolicovu polievku.k tomu budapestianske rezne z kuracieho maska a k tomu tarhonu.mm vcera robil plnene langose tak treba este aj tie podojedat 😉

raza
26. aug 2013

u nás dnes dojedáme zo včera: polovnícke mäsko s ryžou, mňam 🙂 a ak by synček prekvapil a pekne by spinkal, možno aj nejaký koláčik, tak sa idem vami inšpirovať a pokukať, čo ste piekli 😉

juranka
26. aug 2013

@danielaj vcera som robila ten kolacik mravenisko od teba, super receptik, rychly a chutny, vdaka 😉

luliu
26. aug 2013

@charllotte Ahoj, mozem poprosit recept na vtacika?

juranka
26. aug 2013

@danielaj inak pozeram aj na ten kolacik kavova tehla, asi tiez niekedy vyskusam. tiez mas receptik z varechy?

lululka555
26. aug 2013

@lydia22
@juranka
@11nika11 ďakujem pekne 😉

gianni
26. aug 2013

ešte máme kotlíkový guláš a v rúre sa mi pečú makové muffiny....

jankastubka
26. aug 2013

Toto som varila ja vcera, a budeme jest aj dnes. Straaasne mi to chutilo. Polievka karfiolova zaprazena. A druhe kuracie prsia na vine s bylinkami, pecene zemiaky a zelene fazulky. Skusala som to prvy krat a super mi to vyslo. 😀
Inak vzdy ked vas citam, tak som taka hladna....

fordikford
26. aug 2013

na dnes bude guláš a zemiakove pagače

maminka2013
26. aug 2013

tak dnes dojedáme z nedele - slepačí vývar, ryža + rezne a k tomu uhorkový šalát 🙂 skúšala som prvýkrát keksíky "cookies" a musím sa pochváliť, že išli na dračku, takže na dnes neostalo skoro nič 😅 😀 v sobotu sme mali cesnakovú polievku, zemiaky na paprike s cibuľkou a špekáčiky v cestíčku - obed "ala rýchlovka" 🙂

gabulka15
26. aug 2013

dnes tuniakove faširky -prvy krat skušam 🙂

kuwait
26. aug 2013

@gabulka15 ako robis tie fasirky?z konzervy tuniaka alebo cerstve?

rencica
26. aug 2013

Mrkvovo- porova polievocka s domacou mrvenickou, kolienka s vajcom a slaninkou

gabulka15
26. aug 2013

@kuwait z konzervy. celkom fajne boli 🙂