Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Domáce pirohy s domácim marhuľovým a jahodovým džemom :P
vcera sme mali hovadzinku na stave s varenymi zemiakmi a dnes by ste mohli poradit nieco rychle a dobre z kuracich prs
dnes granatir s cesnakovo-jogurtovym uhorkovym salatom 🙂
ja dnes zemiakovu kyslu polievku, lievance a mozno aj pagaciky upeciem 🙂
kuracie prsia zo zeleninou a cestoviny k tomu 🙂
My dnes máme šošovicovú polievku z údeným masom a špagety 🙂
chlebíková polievka a hríbovo-cuketové rizotto + syr
dnes živanska v alobale 🙂
dnes - gulášová polievka z diviny zo včera, zapekané kuracie prsia so syrovou omáčkou a palacinky ako dezert 😉
boli sme s detmi na očnom tak zatial francúzske zemiaky...
Mamicky,ktora mi poradi,nedelu mame poobede oslavu a chcela som pripravit nejake mnamky,oblozene misy mi pridu take obycajne,sunka salamka,zelenina atd.Neskusali ste nieco ine,ani sama neviem co,raz som skusala,plnenu papriku,asi to bola kapia,cervena.Pripravila som si z taveneho syra,nakrajanej sunky a nakrajanej zelenej papriky,taku plnku ktorou som tu cervenu papriku naplnila,dala do chladnicky,aby to trocha stuhlo,pekne sa to potom reze,aj dobre to bolo,aj pekne to vyzeralo,nemate nejake napady,dakujem 🙂 🙂 🙂
ahojte babulky mi mame od vcera sosovicov polievku slivkove gulky s makom a dnes som dorobila kuracie pecienky zaludky a srdiecka na stave a k tomu mala byt tarhona ale tak hroooooooozne mi zhorela ze letela do kosa lebo zase som robila tisic veci naraz ,dala som ju poprazit na oleji a zacala som umyvat riad a mame po trhoni.... 😀 😀 😀 tak si dame rzyu....
Fazuľová polievka s údeným kolienkom, klobáskou a cestovinkami (domáce šklbance, či ako sa to presne volá 😵 )
Haluskova polievocka, dukatove buchticky, vanilkovy puding.... 🙂
U nas dnes segedínsky guláš 🙂
dnes máme... kapusta na husto + zemiaky + klobáska 😉
@miska030 skúšala si slanú tortu? alebo potom nejaké chuťovky, mám niečo v albume, popozeraj, možno ťa niečo inšpiruje
dievčence mám 4malé smotany kyslé a 1 veľkú z Lidla tesne pred koncom záruky - pomóóóc nejaký slaný recept potrebujem poradiť 😎 Ďakujem
upiekla zvysok kurata co ostalo z polievky, k tomu pecene zemiaky. a tiez som upiekla dva chleby.
@miska030 záleží i od chutí hostí 🙂 ja robievam rôzne druhy nátierok s bagetkami - veľmi sa mi to osvedčilo a nejaké keksíky, koláčiky, slané jednohubky z lístkového cesta.. môžeš skúsiť i syrovo - salámové jednohubky /roláda/.. ja sa priznám, že som to ešte neskúšala, recept som našla pred nedávnom náhodne, no musím priznať - musí to byť mňamka 😉 chystám sa na ne pri najbližšej príležitosti 🙂
Granadír a uhorkový šalát. Zajtra uvarím nejakú polievku a oškvarkové pagáče budem piecť.
cuketovy privarok so zemiakmi a vajicko.....mnam
Neviete niektorá dobrý recept na čokoládovu polevu na zákusky bez stuženého tuku?
Zapekané kuracie prsia s cesnakom a syrom a k tomu pečené zemiaky...mňami 🙂

Hrachovy privarok s parkom a chlebom.