icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

egyptanka
28. aug 2013

Hrachovy privarok s parkom a chlebom.

sashha
28. aug 2013

Domáce pirohy s domácim marhuľovým a jahodovým džemom :P

zemruska
28. aug 2013

vcera sme mali hovadzinku na stave s varenymi zemiakmi a dnes by ste mohli poradit nieco rychle a dobre z kuracich prs

jana118
28. aug 2013

@zemruska ja varím cestoviny s kuracím,maso pokrájam,podusím,pridám zeleninu,možeš aj šampiony,potom pridám taveny syr,ak mám dám aj nivu,pridám cesnak a zjemnim smotanou,zmiešam z vretienkami a ešte na vrch postrúham syr,mne to velmi chutíí 😝

zemruska
28. aug 2013

@jana118 vyborne pre mna dakujem za tip

gelinka75
28. aug 2013

dnes granatir s cesnakovo-jogurtovym uhorkovym salatom 🙂

laska1982
28. aug 2013

ja dnes zemiakovu kyslu polievku, lievance a mozno aj pagaciky upeciem 🙂

eva7780
28. aug 2013

kuracie prsia zo zeleninou a cestoviny k tomu 🙂

jana118
28. aug 2013

My dnes máme šošovicovú polievku z údeným masom a špagety 🙂

daniz
28. aug 2013

chlebíková polievka a hríbovo-cuketové rizotto + syr

gabulka15
28. aug 2013

dnes živanska v alobale 🙂

daniz
28. aug 2013

@tin007 zapeč to všetko s cestovinou, zemiakom..

maminka2013
28. aug 2013

dnes - gulášová polievka z diviny zo včera, zapekané kuracie prsia so syrovou omáčkou a palacinky ako dezert 😉

gianni
28. aug 2013

boli sme s detmi na očnom tak zatial francúzske zemiaky...

miska030
28. aug 2013

Mamicky,ktora mi poradi,nedelu mame poobede oslavu a chcela som pripravit nejake mnamky,oblozene misy mi pridu take obycajne,sunka salamka,zelenina atd.Neskusali ste nieco ine,ani sama neviem co,raz som skusala,plnenu papriku,asi to bola kapia,cervena.Pripravila som si z taveneho syra,nakrajanej sunky a nakrajanej zelenej papriky,taku plnku ktorou som tu cervenu papriku naplnila,dala do chladnicky,aby to trocha stuhlo,pekne sa to potom reze,aj dobre to bolo,aj pekne to vyzeralo,nemate nejake napady,dakujem 🙂 🙂 🙂

miruska73
28. aug 2013

ahojte babulky mi mame od vcera sosovicov polievku slivkove gulky s makom a dnes som dorobila kuracie pecienky zaludky a srdiecka na stave a k tomu mala byt tarhona ale tak hroooooooozne mi zhorela ze letela do kosa lebo zase som robila tisic veci naraz ,dala som ju poprazit na oleji a zacala som umyvat riad a mame po trhoni.... 😀 😀 😀 tak si dame rzyu....

a2303
28. aug 2013

Fazuľová polievka s údeným kolienkom, klobáskou a cestovinkami (domáce šklbance, či ako sa to presne volá 😵 )

monika837
28. aug 2013

Haluskova polievocka, dukatove buchticky, vanilkovy puding.... 🙂

martinasturmova
28. aug 2013

U nas dnes segedínsky guláš 🙂

tilenka
28. aug 2013

dnes máme... kapusta na husto + zemiaky + klobáska 😉

venija
28. aug 2013

@miska030 slane chutovky z listkoveho, alebo kysnuteho cesta. Urcite najdes kopu inspiracii.

fattamorgana
28. aug 2013

@miska030 skúšala si slanú tortu? alebo potom nejaké chuťovky, mám niečo v albume, popozeraj, možno ťa niečo inšpiruje

jani74
28. aug 2013

dievčence mám 4malé smotany kyslé a 1 veľkú z Lidla tesne pred koncom záruky - pomóóóc nejaký slaný recept potrebujem poradiť 😎 Ďakujem

dana_l
28. aug 2013

upiekla zvysok kurata co ostalo z polievky, k tomu pecene zemiaky. a tiez som upiekla dva chleby.

maminka2013
28. aug 2013

@miska030 záleží i od chutí hostí 🙂 ja robievam rôzne druhy nátierok s bagetkami - veľmi sa mi to osvedčilo a nejaké keksíky, koláčiky, slané jednohubky z lístkového cesta.. môžeš skúsiť i syrovo - salámové jednohubky /roláda/.. ja sa priznám, že som to ešte neskúšala, recept som našla pred nedávnom náhodne, no musím priznať - musí to byť mňamka 😉 chystám sa na ne pri najbližšej príležitosti 🙂

joannas
28. aug 2013

@ellise nemožem dať namiesto mlieka vodu?

veroninna1
28. aug 2013

Granadír a uhorkový šalát. Zajtra uvarím nejakú polievku a oškvarkové pagáče budem piecť.

vierki
28. aug 2013

cuketovy privarok so zemiakmi a vajicko.....mnam

jachin
28. aug 2013

Neviete niektorá dobrý recept na čokoládovu polevu na zákusky bez stuženého tuku?

marianka3
28. aug 2013

Zapekané kuracie prsia s cesnakom a syrom a k tomu pečené zemiaky...mňami 🙂