Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 a ako sa ti s ním robilo? 😉
u nás dnes navarím, máme zo včera zeleninkovú polievksu s haluškami a plnenú papriky, naobedujeme sa a chceme ísť na výlet, pekný dník kucháročky 🙂
@danielaj vieš čo celkom sa dalo,ja mám taký recept,že sa dá krupica do studeného mlieka,nechá sa chvíľku postáť a uvarí sa potom hustá kaša,nechá sa vychladnúť,pridá sa vajíčko a múka podľa potreby,takže ja som pridala toľko ,aby sa mi nelepilo.MM veľmi chutili, všetky sa pojedli a večer ešte vypytoval 🙂 Aj ked asi zostanem verná rožkovému,je to predsa rýchlejšie ,ale chcela som vyskúšať aj toto 😉
paradajková polievka so syrom, tarhoňove rizoto s kuracím mäsom a kopou zeleninky 🙂
Chlebova polievka a palacinky
cesnakova polievka s opečenym chlebom a pirohy
dnes brokolicova polievka s udenym tofu a este mame granatir so salatom
Paradajková polievka a kura na smotane s haluškami 🙂
Zeleninova polievka s haluskami,spenat,zemiaky a volske oko
Fazulova polievka na kyslo + pecene a parene buchty 🙂
mletý rezeń zo syrom,zemiaková kaša a zeleninový šalát 🙂
Paprikáš,domáca cestovina 🙂
brokolicova kremova polievka, kuraci paprikas s haluskami a paradajkovy salatik 🙂 na olovrant este ostal zo vcera cukinovy kolac 😉
dnes chlapi guláš - dojedačka zo včera a ja a deti vajíčková polievka, druhé francúzske zemiaky a ku kávičke trasený koláč na želanie mm. Na večer je už urobená oškvarková pomazánka.
Dnes som vytiahla posledny sacok hribov takze hribova polievka s kopou zeleniny zo zahrady a halusky s bryndzou, len neviem co zasa na zajtra... Idem vas pocitat a daco si hadam vyberiem..🙂
dievčatá,ako dlho treba pariť parené buchty v parnom hrnci?ďakujem 🙂
@mariettka27 prave pred chvilkou som ich dorobila. Ja ich davam na 10-11 minut, robim ich inak v klasickom hrnci na ktory mam taku nasadu na parenie.
@oriesocek ďakujem,idem pariť 😀
Dnes varil manzel take asko na rajcinovo smotanovej omacke,penne alebo opekane zemiaky,mohol by obcas takto prekvapit🙂 ,no a ja som varila vyzivu zahradnu zmes som si ju nazvala-jablka,hrusky,jahody,slivky
baby akhojte .. bol tu recept na silvkovu osvedceno.........chutovo dobru nutelu??? mam sliviek pravych bystrickych a nevim co s tym.....vdaka
Prosím, poraďte vyzkoušený recept na Domácí čokoládovou pěnu.
ahojte babulky dnes idem spravit kura na paprikas s haluskami pre moje starsie dieta, viac jej nechystam lebo aj s tohoto najdem polovicu nezjedenu,kedze bude cele dni v robote.. bude mat do nedele lebo mi odchadzame k babicke budeme trosku oslavovat jej87 rokov este stale je ciperka sebestacna... 😵 😵 tak sa tu majte uzivajte si posledne dni s detickami lebo od pondelka zase zavladnu povinnosti....no a u nas bude par rockou klud dokial mala vyrastie a starsia sa nam brani skole co som trosku skalamana 😢 😢
Baby poradte 🙂 ostala mi bryndzova natierka na ktoru uz nemame chut.da sa to do niecoho pouzit alebo uz len vyhoodit? Dakujeem 🙂
ahojte tento tyzden dovolenka 🙂
tak
v pondelok špagety s mortadellou
v utorok a streda kuracie na kukurici s ryzou
vcera nutelove rožky a "pizzove" rozky z kysnuteho cesta a zemiakova polievka
dnes zemiaky na kyslo ...
sobota-nedela ešte neviem ... snad niečo napadne 🙂)
@11nika11 na taketo pecivko ju mozes napr. pouzit. Natriet na kysnute cesto, upiect. http://varecha.pravda.sk/recepty/bryndzove-kysn...
Baby, máte dobrý, odskúšaný recept na šišky?

uvarila som baklazanovu polievku, a este si dcera rozkazala cesnacku + rizoto