icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzub
30. aug 2013

@anavila prosím ťa môžeš dať recept na tie maškrtky čo máš na poslednej foto 🙂 ďakujem.

michaelamilan
30. aug 2013

@hasleerka oooo ďakujem, deti keď si vyberajú čaj, tak vždy hovorie ententiky dva špendliky 😀 sa smejem....no aspoň sa zabavia a chvíľu nerobia zle 😀

fordikford
31. aug 2013

na dneska len francuzske zemiaky a k tomu zelenina ,polievka zo včera hraškova a od piatej varime lekvar v kotli tak len rychlovka pekny den 🙂

nelinka0401
31. aug 2013

Ahojte,u nás dnes cuketový prívarok s mäsom a domáca knedla.dúfam,že ostane aj na zajtra a dorobím už len slepačiu polievku a nejaký koláčik s jablkami 🙂

lenkas01
31. aug 2013

ahojte , u nás sú dnes bryndzové pirohy so slaninkou 🙂 🙂 😉 😉

erienka
31. aug 2013

tu sa vsade povaluju slivky, takze slivkove gule

danielaj
31. aug 2013

@titkovamiriam jemine, aj tvoje fotky sú žravé 😉 a pekná nová foto 🙂
@michaelamilan mleté rezne nemáš odo mňa, ale myslím od mojej susedky @lencyca 😉 a tie čaje, to sú aj moja úchylka, teraz ke´d bolo trošku chladnejšie, veru už som varila, ja ti pofotím moje 😀

danielaj
31. aug 2013

jmy dnes dojedáme boršč zo včera a robím vprážané kuracie prsia v smotanovom cestíčku, opekané zemiaky a uhorkovo-rajčinový šalát, piekla som obrátený broskyňovo-orechový koláčik 😉

mitka2007
31. aug 2013

tarhoňa a falošné španielske vtáčiky 😉 , po obede ešte urobím na zajtra manželovi smotanovú tortu s mandarínkami a piškótmi...

hasleerka
31. aug 2013

tak ja som dnes skúšala tie moravské koláče, no len sa nemám čím chváliť ... nie sú až také pekné ... no ale hlavne že chutia

gabulka15
31. aug 2013

dnes bryndzove halusky s udenou bryndzou... cibulka a slaninka opekana

zklimekova
31. aug 2013

dojedli sme paradajkovú polievku od včera a deti si dnes rozkázali špagety s mäskovou omáčkou a kopou syra, k večeru sa chystám na cuketovo makový koláč s citrónovou polevou 😉

vierkatr
31. aug 2013

dneska to vyzera na cestoviny s kuracimi prsiami na smotane 🙂

ladybaby
31. aug 2013

@danielaj ahoj, prosim ta, ako robis to smotanove cesticko? dakujem

charllotte
31. aug 2013

dnesny obedik....kotlikovy gulas s chlebikom 🙂

titkovamiriam
31. aug 2013

u nas dnes jasne že paradajkova polievka,vysmažany karfiol,zemiaky,tatarka a rozmrazujem listkove cesto a spravim na vecer tyčinky 🙂

natalii6
31. aug 2013

ahojte potrebujem radu ked chcem robit slivkovy lekvar v pekarnicke treba to aj sterilizovat ci nie? a este mam pouzitobycajny cukor alebo ten zelirovaci? dakujem

anavila
31. aug 2013

@zuzub ahoj, no je to klasicky melon, rozrezany napoly, duzina nakrajana na kusky, a napichana na spajle, spolu s černicami a hroznom. No a v druhej polovici su tiez kusy melonu, zaliate rumomom a aasi 2 vanilkove cukry, stalo to cez noc, aby ten rum nasiakol do toho melonu. Upozornujem, jest pomaly, lebo to strááášne rychlo udrie do hlavy 😉

jani74
31. aug 2013

my dnes na obed párky 😀 mali sme velikú 😀 brigádu s bágrom neplánovanú. Ale po celotýždňovom makaní a búraní a upravovaní terénu sme si poobedie uvarili vývar zo zajaca s pečeňovými haluškami, fašírky a rezníky a ryža s čalamádou. No a teraz večera krupičková kaša 😎

megika1
31. aug 2013

bez sladkého to nejde ....ani bez slaného

fordikford
31. aug 2013

tak sme dovarili konečnéééééééééééé na zajtra bude polievka kuracia s mrveničkou a ako druhe bude http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=54052 k tomu ryža ,pečene zemiaky šalatik ,jablkova štrúdla padam od únavy 🙂 😔

fordikford
31. aug 2013

@anavila mnam tie chlebiky vyzeraju dobre žravo ako si ich robila asi budu na ranajky ak stihnem 😀

luciok
31. aug 2013

Pozdravujem vás žienky, nestíham sem chodiť, s drobcom sme celé dni von a začína sa stavať na nôžky, takže ho už nemôžem spustiť z očí.. Navarili ste samé mňamky, iba slintám. Ja som dnes narýchlo urobila pizzu a veľmi sa mi vydarila, bola voňavá a chrumkavá. Zajtra ideme na výlet, tak sa najeme niekde von.
Musím sa vám ešte pochváliť, už mám hotovú kuchyňu, veľmi sa z nej vytešujem 🙂 Už aby sme bývali v našom domčeku.. Krásny večer!!

trudka4
31. aug 2013

@danielaj ty moravské buchty vypadají úžasně. a domácí lučinku dělávám i já.

fordikford
31. aug 2013

@11nika11 aj ja poprosim recept ,je zo sliviek niekedy som robila ale som zabudla bola z orieškami

ifkael
31. aug 2013

@danielaj veru, tie moravske buchty...pol kralovstva za ne! 🙂))

my sme dnes dojedli slivkove gule...uuuzasne boli... tusim budem robit este cez tyzden..
a zajtra provensalske kura s pyre ... a nejaku rychlu polievku. slivkovy kolac sa preklada na zajtra, dnes boli palacinky..

a budu kolace dva--jeden kysnuty a druhy https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5947751... tiez slivkovy ale iny.

11nika11
1. sep 2013

@megika1 Prosim ta tie slane kolaciky su plnene spenatom?co este okrem toho tam je?dakujem 🙂

11nika11
1. sep 2013

@fordikford poslem ti ho do ip 😉

danielaj
1. sep 2013

@ladybaby rozmiešam kyslú smotanu, fo toho vajíčka, a hladkú múku, ako klasika cestíčko, len namiesto mlieka dávam smotanu, ochutím soľou, vegetou, prípadne cesnakom, bylinkami, ako máte radi 😉
@trudka4 ďakujem 😉
@ifkael ďakujem 🙂

libka1
1. sep 2013

vyprazana tekvica, zemiaky, cesnakove aioli, paradajkovo cibulovy salat, vyvar zo spikovej kosti so zeleninou