icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

patia
6. sep 2013

Ryžový nákyp a paradajková polievka s písmenkami 😉

miruska73
6. sep 2013

ahojte babulky ja dnes nevarim mame dojedackovy den ,nepeciem neupratujem a ani nezehlim vsetko mam porobene tak veget pri koniku konecne a vecer kedpride mm z prace pojdeme nakupit a na chalupu kedze hlasia tak krasne ... 😵 a zajtra navarim plnenu papriku a daky peceny bocik pre muza kedze tento tyzden ma malo masa ,uz ma abstak 😀 😀 😀 😀 a spravim nejaky rychly kolac ....ozaj a poznate zakusok ranna rosa ?vyzera fajnovo ale ten zajtra asi nebudem robit radsej nieco velmi rychle...robila ho moja sestra avelmi ho vychvalili tak mozno somvam dala typ co upiect navikend....

danielaj
6. sep 2013

@miruska73 robila si tú rannú rosu, ja mám už od minulého týždňa vytlačený recept a chystám sa vyskúšať najbližšie, aj tebe pekný víkendík 😉
@zklimekova nemáš za čo 😉 som rada, že chutila 🙂

katja78
6. sep 2013

bardzo jednoduchý kuskus s cuketou, tej bolo hodne a malým rajčinovým pretlakom, len MČK a bazalka, na vrch nastrúhaný syr 🙂

titkovamiriam
6. sep 2013

a fotečky z týždna-hraškova polievka,morčacie s ryžou,cestoviny s tvarohom smotanou a slaninkou a tousty čo robil Marek na večeru

gucz
6. sep 2013

Kamarátka mi podarovala vatovec, takže k obedíku sme mali rezne z vatovca so zemiakmi a tatarskou omáčkou. Nebíčko v papuľke

katkas1
6. sep 2013

no dnes sme dojedla zo vcera zeleninovu polievku a lokse, a kedze mi tento tyzden otec doniesol vyse 7 vajec, tak som narobila rezance z 30 vajec, bude pre celu familiu a robila som kremes z bb keksov aj tam som minula 9 vajec do kremu, zajtra na obed bude strukova polievka na kyslo a poobede grilvoacka, kym je pekne pocasie 🙂

ivetka1981
6. sep 2013

granatír a ovocná bublanina

juranka
6. sep 2013

@danielaj cauko, prosim ta nevies mi poradit??? tiez robim karamelovy krem a rovnako sa roby ako ten tvoj puncovo karamelovy zakusok ale ja som urobila karamel, zaliala slahackou a nechala vychladnut ale vobec to nejde vyslahat, len je to taka hustejsia tekutina 😕 tebe to vyslaha az tak ako tuha slahacka a potom to pridavas do toho masla? kde som urobila chybu?

danielaj
6. sep 2013

@juranka mie, to sa nešľahá šĺahačka, len sa tá akoby tekutina zašľaháva do masla 😉

ifkael
6. sep 2013

ozaj kocky, mate osvedceny recept na lokse?

juranka
6. sep 2013

@danielaj super, dakujem 🙂 hadam sa to nezrazi 😅

lululka555
6. sep 2013

@ifkael ahoj ja som robila nedávno lokše a boli super. Recept mam v albume.

lululka555
6. sep 2013

@ivetka1981 joj ako vždy super 😉

titkovamiriam
6. sep 2013

@ifkael uvarene zemiaky v šupke,ja ich varim den predtym,pretlačím ,pridam sol , muku a vypracujem cesto,spravim valček cesta a z neho kusky cesta vyvalkam na lokšu a potriem mastou a upeciem na platni 🙂

ifkael
6. sep 2013

@titkovamiriam toto viem... Aka muka? Kolko?

Od oka- to mi nepomoze, nemam rada recepty od oka 🙂)

titkovamiriam
6. sep 2013

@ifkael fuha na vahu ti nepoviem mam to v ruke to zalezi aj od tuhosti zemiakov ale muka urcite hladka,možno niekto da presnu hmotnost 😉

lululka555
7. sep 2013

ahojte 😉 dnes nevaríme, akurát balíme na chalupu 😉 😎
pridávam fotku ,čo som včera piekla veterníky mraky s vanilkovým krémom a šľahačkou 😝

lululka555
7. sep 2013

@ifkael ja si odvážim zemiaky a múky dávam 1/3 z hmotnosti zemiakov. Takže ak dáš 1kg zemiakov ,tak asi 300 g hladkej múky.Záleží koľko chceš tých lokší.

ifkael
7. sep 2013

@lululka555 uz som vycihala v Tvojom albume dakujem 🙂)

Skusim ;)

lululka555
7. sep 2013

@ifkael záleží aj od zemiakov,niekto hovorí,že nové nie,ale ja som práve na tie, čo mám v albume, použila nové zemiaky a lokše sa mi podarili na 1*, tak nech sa ti podaria 😉

ifkael
7. sep 2013

http://anetagoesyummi.blogspot.com.au/2011/02/n... tato kocka ma dobre recepty- moj oblubeny foodblog

libka1
7. sep 2013

hovadzi vyvar so slizami, spagety so sardinkami

nelinka0401
7. sep 2013

Ahojte,tak my dnes oslavujeme.malý mal v utorok 3 roky,tak už sú v marináde kuracie stehná a krídelká,pečiem takú malú tortu ,trošku sladkého nech aj je ak sa podarí hodím aj foto 🙂 babka prinesie,pagáčiky a pizza tyčinky z každého bude 🙂

tinuskaha
7. sep 2013

dnes polievka zo vcera a druhe zemiaky s bryndzou a slaninkou.Na zajtra som si uz urobila parenu knedlu k segedinu a chladi sa mi obrateny jablcnik 😉

vivusika
7. sep 2013

polievka ešte netuším 🙂 ale druhé bude vyprážaná cuketa, varené zemiaky s pažítkou, domáca jogurtová tatárska a asi upečiem bábovku 😉

lucikatn
7. sep 2013

zeleninová polievka s ryžovými rezancami, čokoládový puding s piškótami a džemom a dojeme pizzu zo včera. Zajtra plánujem robiť buď sójovo-zeleninové rizoto alebo cuketu v trojobale (na plechu) so slovenským šalátom (zemiakový s cibuľovo-octovým nálevom). A nesmie chýbať kváskový chlebík.

natuska87
7. sep 2013

ja dnes gulas s knedlikom...presvihla som to so stiplavou paprikou....pomooooc, ako to odstranim???

michaelamilan
7. sep 2013

Ahojte, ja dnes robím pečenú plnenú sekanú a k tomu zemiaky. A potom upečiem slivkovú bublaninu.
@natuska87 nooo tak to asi jedine doliať vodu......ja som to robila vždy tak....tiež som zopár x prepískla 😀 No možno babulky poradie lepišie.....

luciaq
7. sep 2013

brokolicovo-spenatova polievka a bryndzove halusky, a aby sa nam nemalilo tak calamadu z cukety 😉