icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marlenka75
8. sep 2013

Slepačí vývar, vyprážané bravčové rezne, zemiakový šalát, čokoládový puding s jahodami a ešte upečiem hruškovú buchtu 🙂

lian35
8. sep 2013

Ahojte.U nás dnes-slepačia polievka,pečená kačica+dusená kapusta + knedla.🙂

akika722
8. sep 2013

šošovicová polievka + hranolky a rybky...

nelinka0401
8. sep 2013

Ahojte,u nás ako vždy v nedelu slepačia polievka s domácimi slížikmi,grilované kura so zemiakmi na vňaťke tomu rajčinovo cibulový šalát a ako dezert tortu a pagáčiky.a tu je slúbená foto torty 😉

michaelamilan
8. sep 2013

@danielaj nemôžem nájsť ten receptík na syrové guĺky čo si tu raz písala, napíšeš mi ho prosím???? ďakujem.

ivetka1981
8. sep 2013

@nelinka0401 môžem poprosiť krém do torty-receptík??dakujeeem

ivetka1981
8. sep 2013

mliečna karfiolová polievka a pečené kura a hráškovou ryžou a paradajkovo-cibuľový šalátik(deti čerešňový kompót) 😵 😵 😵

firstbaby
8. sep 2013

U nas dnes polievka od svokrusy, zevraj biela fazulkova a urobime si rezniky so zemiakovou kasou a salatom 😉

gelinka75
8. sep 2013

dnes som varila kuraci vyvar so zeleninou a slizikmi, pecenu krkovicku, koprovu omacku, domace knedle a mame jablkove pite zo vcera 🙂

mamina_25
8. sep 2013

Na dnes bude rizoto mnam ..uz dlho sme to nemali ;)

nelinka0401
8. sep 2013

@ivetka1981 jasné v 1l mlieka som uvarila 135g smotanovo vanilkového pudingu(bolo to asi 5 malých sáčkov)mala som veľkú formu na tortu pridala som 300g cukru ale môžeš podla chuti.klasicky uvariť puding z toho.po vychladnutí som ho vmiešala do masla 500g.poliala som trochu korpus ananásovou šťavou ,natrela lekvárom dala plnku a na kúsky nakrájaný ananás.ak budeš robiť do menšej formy,stačí aj z polovičnej dávky,ešte mi trochu plnky ostalo,tak som dala do mrazničky 🙂

ivetka1981
8. sep 2013

@nelinka0401 moooc dík

ivetka1981
8. sep 2013

@nelinka0401 hned budúci víkend ju urobím..vyzerá skvelo...

nelinka0401
8. sep 2013

@ivetka1981 dakujem a nech chutí 🙂

luciok
8. sep 2013

My máme dnes pečené kura s ryžou a zeleninovým šalátom - asi ako ďalšia polovica národa 😀

lillona
8. sep 2013

pecene kuracie kridelka

akika722
8. sep 2013

teraz som dorobila http://varecha.pravda.sk/recepty/jablkove-muffi... a jednoznačne po obede ešte jednu davku urobim 😵 užasne su...

mami.sk
8. sep 2013

u nás dnes kurací vývar s rezancami a pečená kačka s červenou kapustou, špenátom a domácou knedľou 😉 a ako dezert muffiny 😉

charllotte
8. sep 2013

Dnes sme mali zeleninovu polievku a kuriatko na smotane nakyslo

pumpkin77
8. sep 2013

Zdravim vsetky mamicky - vymyselnicky 🙂 poradte, prosim, co s hruskami;) mame doma dva stromy, porobila som par zavaranin, uskladnit na zimu sa nedaju:( nieco odstavime, ale stale toho ostane dost. su tazke, troska zafuka vietor a naozaj padaju zo stromu "ako hnile hrusky" ;))) dakujem vsetkym za inspiraciu 🙂

luciaq
8. sep 2013

ja dnes nic, mame dohodu polovicka vari kazdu druhu nedelu. takze jeho menu: kuracia polievka s cestovinou, sulance so struhankou a plnene tortily s kuracim maskom a cinskou kapustou. 🙂

adkoalauri
8. sep 2013

@luciaq nechceš ho každú druhú nedeľu poslať ku nám? Neboj, nič nebude, len nech navarí 😀

luciaq
8. sep 2013

@adkoalauri 😀 skus motivovat aj ty svojho. ja som toho mojho namotivovala tym,ze nas sused zene vari cele vikendy tak on by mohol aspon kazdu druhu nedelu a zafungovalo

lydia22
8. sep 2013

Dnes kuracia polievka, fašírka so zemiakmi a uhorkový šalát

titkovamiriam
8. sep 2013

včerajsia polievočka a pečene kura na pive

titkovamiriam
8. sep 2013

@pumpkin77 detská vyživa,džem,usušiť,mrazenú dreň 🙂

barca25
8. sep 2013

rajc poliévka so syrom...morcacie prsia so sunkou a syrom obalenevo vajic.česte so zemisk.kasou,zavarana domaca jablckova paprika

drobik1
8. sep 2013

@hasleerka jasne normal na platky osolim,okorenim a obalim v hladkej muke a dam opiect na olej s kazdej strany..potom naukladam do hrnca..podlejem vodou a pridam horcicu a dusim do mäkka... 🙂

slavka1307
8. sep 2013

Milé mamičky. Chcem sa opýtať, či je dobrá tá pekáreň na chlieb, čo bude od zajtra v LIDLi. Chcela by som si ju kúpiť kvôli robeniu lekváru a včera som našla info, že sa tam dajú robiť aj škvarky. Ďakujem za Vaše skúsenosti. Teda, či sa jej kúpou dá ušetriť. Koľko asi trvá normálny program ? A čo všetko tam robíte ? Ďakujem.

maja2039
8. sep 2013

Kuracia polievka, kuracie rezne , brokolica, fasirka pecena v rure,zemiakove pyre, tekvicovy privarok,uhorkovy salat a vcera som piekla slivkovo tvarohovy kolac 🙂