icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fomarik
11. sep 2013

Dlhšie som tu nebola, tak sa vraciam....nedela : hranolky a pečený zajac prešpikovaný slaninkou

fomarik
11. sep 2013

Sobota: šalát zemiakový s treskou. Treska obalená len v muke , červenej paprike a rasci.

fordikford
11. sep 2013

@fomarik hodiš recept na ten zavin?

fordikford
11. sep 2013

dnes boršč od včera ,pečená cukaina a zemiaky paradajkový šalát

betka22betka
11. sep 2013

cukinová polievka, dusená cukina so strapačkami- moja pochúťka, nielen pre vegetariánov!!!

luciaq
11. sep 2013

dnes penne s dusenou zeleninovou zmesou. dala som cuketu,hrasok,mrkvu, spenat a por. som zvedava co z toho bude,lebo toto robim prvykrat a len tak co ma napadlo 😉

aadulik2110
11. sep 2013

dnes penne s tuniakovo rajčinovou omáčkou.

senselinka
11. sep 2013

na raňajky slaný cukinový koláč s balkánskym syrom, obed cukinová polievka s kukuričkou a z uvareného mäska z kuracej polievky soté na smotane so šampiňónmi a kukuričné cestoviny (všetko bezlepkové a bezlaktózové)

betka22betka
11. sep 2013

@zuzana_1 mňam, vyzerajú ako zmrzlina !!! Hneď by som si dala!!!!!

hasleerka
11. sep 2013

idem si kúpiť domácu pekáreň tú z toho lidla ... ak máte dobré recepty na chleba či vianočku budem povďačná ... už mám dobré buchty, tak hned zajtra idem vyskúšať

miska030
11. sep 2013

Takze my sme dnes mali:hraškovu s krupicovymi haluškami,troška hrašku som si nechala bokom a robila som cestoviny VYBORNE,nasla som ich v časopise Dobre jedlo,lahke,jednoduche a mnam,kto ma rad cestoviny ako my/Ja a deti/tak urcite vyskusajte.Manzelovi este urobim kuraci perkelt s kolienkami,on musi vecne mäso ☹ ☹ ☹

zklimekova
11. sep 2013

@miska030 na tie cestoviny v Dobrom jedle som už aj ja pozerala, vyskúšam 🙂

zklimekova
11. sep 2013

dnes pre deti pangasias pečený na masle s paradajkou, zemiaková kaša, ja som si ku kaši ugrilovala plesnivec 😉

danielaj
11. sep 2013

ja som dnes varila domácu francúzsku polievku, šúľance z tvarohového cesta, posypané opraženou krupicou, grankom, orechami, makom a cukrom, kto ako má rád 🙂

tzeleny
11. sep 2013

zajačí perkelt na smotane s haluškami...
😝

rencica
11. sep 2013

@fomarik ten zavin vyzera skvelo, domaca vyroba?

modrofuzik11
11. sep 2013

hubovu polievku. mnam🙂

maminka2013
11. sep 2013

dnes zeleninová polievka, penne so sójovou omáčkou a karamelový puding 🙂

megika1
11. sep 2013

mimoriadne chutná pomazánka z kyslej smotany a tučného jogurtu,bez bilinky nasladko vynikajúca náhrada mascarpone 😀

megika1
11. sep 2013

@megika1 tfuj za tú chybu 😝 😝 😝

michaelamilan
11. sep 2013

Ahojte babule, dnes sme mali vysmážanú cuketu a zemiaky na cibulke. Od zajtra som sama doma 2 dni...... ach ☹ čo budem variť netuším a v sobotu smer Liptovský Mikuláš.......po 100 rokoch pôjdem vlakom, tak dúfam že nevystúpim niekde inde a že s kočíkom vôbec stihnem vystúpiť :-O Normálne mám už teraz stres 😀 😅

marlenka75
11. sep 2013

Jahňacia polievka, jahňací guláš,knedla, jablková štrúdla.

lululka555
11. sep 2013

Ahojky u nás dnes kyslá zemiaková polievka a zemiakove placky upečenè na plechu a práve sa chystam robit smotanové poháre s piškotami a jahodami 😝

womankc
11. sep 2013

jadnes dusená ryža a kuriatko pečené na vode a varený kompótik zo sliviek a jabĺk, ale malá si ktomu dala misku čerstvých malín 🙂 , zajtra bude teda dlho pripravovaná kapustnica s kopou cesnaku a tekvičkové placky

eva7780
11. sep 2013

u nás dnes polievka zo vcera zemiakova a dnes som robila zemiakove placky 🙂

nelly3
11. sep 2013

vcera vecera - leco s domacou zeleninou+chlebik, dneska salatova polievocka a sojovy gulasik, cez tyzden len take rychlovecky 😵

peggy589
11. sep 2013

dnes to bola tekvicova polievka a zemiakovy paprikaš...🙂

hasleerka
11. sep 2013

@miska030 kde nájdem recept na tie cestoviny???

fomarik
11. sep 2013

@fordikford
@rencica kočky, ten závin som robila z cesta, ktoré dostať kúpiť v Lidli. Stojí len 0,90 centov a z jedného cesta urobíte takéto niečo. Ja som dnes robila z dvoch, na dva plechy. orechový a makový. predávaju ho ale len ked maju akcie, nedostať ho kupiť bežne, zvykne byť v tedy aj v letákoch a ja ho nakupim aj zo desať. A je skutočne fajnový. Plnku do neho robím bud tak, že sparím mak alebo orechy s mliekom a cukrom a pridávam aj pol sáčku zlatý klas aby to bolo hustejšie po upečení a na druhý den vlažnejšie. Robila som aj s tvarohom, kde tiež dám ten zlatý klas aby to nebolo suché.POtieram to potom vajíčkom, poprepichujem a na180 stupnoch pečiem cca 40 minut.. Zajtra vám to cesto odfotím a dám vám aj foto. Inak ho nemusíte ani valkať, je aj s papierom na pečenie. Len dáte rozmraziť, vystriete ho, naplníte, zrolujez te a pečiete .-D

zuzananinka
11. sep 2013

@fomarik a potierala si to niečim pred pečením?