icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
12. sep 2013

@megika1 mňam domáca lučina, ja ju robím každý týždeň 😉

danielaj
12. sep 2013

ahojte, ja som dnes varila zeleninkovú polievku s haluškami, kuracie prsia a la sviečková, halušky a poobede ak stihnem mrkvový koláčik 😉

cukrik580
12. sep 2013

tu domacu lucinu uz musim konecne skusit, kazdy ju ospevuje 😉 u nas dnes frankfurtska polevecka, zemiakove pyre a krkovicka pecena na cibulke, domaca citronada 😀

blackcat8885
12. sep 2013

U nás dnes bez polievky,francuzke zemiaky a hrnčekový kokosový koláč

blackcat8885
12. sep 2013

Baby poradte osvedčený recept na parené buchty.Moja mam vie také chutné ale mne sa nikdy nepodaria.Celkovo neviem robiť dobré cesto z droždia

a2303
12. sep 2013

Ešte fotky 🙂

cukrik580
12. sep 2013

@blackcat8885 ja robim takto priblizne...pol kila polohrubej muky, jedno vajko, trosku soli, ked robim knedlu tak viac, cca 3 dcl vlaznej vody davam po troske, pripadne dodam muku trosku cukru a jedno susene drozdie, vacsinou robim ked potrebujem len trochu knedle...z polky cesta je knedla a z druhej parene buchty 🙂 mne sa zatial podarili vzdy 😀 viem ze ine gazdinky robia aj s mliekom...

megika1
12. sep 2013

dnes zapekané zemiaky v jenskom skle,striedala som vrstvy aj s cuketou( v múke obalené,opražené v servítke odkvapkané ) debrecínka + syr +v mlieku vajíčko + korenie,soľ ,vrch tvorila vrstva zemiakov a navrch trošku slaninky,luxusná chuť cukety v tom,rajčinový šalát ( olupané + cibuľka + korenie + bylinky )

cukrik580
12. sep 2013

@blackcat8885 http://varecha.pravda.sk/recepty/parene-pecene-... alebo aj tieto su super, minule sme ich robili so sesternicou 😉

mima2778
12. sep 2013

Varenie z tyzdna : raznici,rukolovy salatik,rizoto zo slov.ryze,vyvar z hov.kosti,bravcove na horcici so slaninkou a cestovinami,teraz som urobila rezance s tvarohom,kyslou smotanou a van.cukrom,zajtra robim smotanovo pisk.tortu pre maleho a v sobotu sa ide na gulas 🙂 a v nedelu este netusim ...

anos18
12. sep 2013

Piekla som koláč: "Ranná rosa."
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&f...

blackcat8885
12. sep 2013

@cukrik580 Dakujem

zklimekova
12. sep 2013

dnes obed na želanie pre maróda, špenátová polievka , kuracie prsia v marináde, opekané zemiaky, tatárska 😉

bibi21
12. sep 2013

slepačí vývať, žemlovka *🙂

lienka2
12. sep 2013

@danielaj @titkovamiriam aj ostatne sikulky co tu prispievate 🙂 budem malemu robit tortu na narodeniny chcela by som nejaku lahku plnku poradit.. nemyslim lahku len na pripravu ale celkovo lahku, kedze to budu papat aj deti..

ikacka
12. sep 2013

@daniz ako robis tu paprikovu pomazanku? Ja ju mam velmi rada, len som sa este neodhodlala pripravit si ju doma. Ale rada by som vyskusala.

lienka2
12. sep 2013

po pardnovej dietnejsej strave dnes zemiakova polievka, sote z pangasia so zemiakovo-spenatovou kasou, zajtra zeleninova s haluskami a ryzovy nakyp..

lindauciatko
12. sep 2013

ja dnes paradajkovú polievku s kelom, ako druhé som skúsila halušky z cukiny - asi pred 2 týždňami to niekto spomínal - k tomu cottage cheese. No a ešte som práve vybrala z rúry hruškový chlebíček. Použila som recept na cukinový koláč, len miesto cukiny som nastrúhala hrušky, cesto bolo super sladká dala som len 1 lyžicu cukru, tak dúfam že bude dobrý

diusik
12. sep 2013

Prosim o radum,chcem zajtra robit kuracie prsia so smotanovo -sampinonovou omackou,mozem do toho nastruhat syr niva?Nebude to moc prerazat tu chut?diky

lillona
12. sep 2013

zapekanky s pestom, hermelinom a olivami

irsina83
12. sep 2013

Dnes kozlacia hraskova polievka, pecene kozlacie maso s tekvicovou omackou a zemiakmi, cucoriedkovo-jablkovy kolac

lululka555
12. sep 2013

Ahojte , dnes na obed pečené kura s provensálskym korením, rozmarínom a citrónom a zemiaková kaša. A práve sa chystáme do pizzerky na pizzu 🙂

irsina83
12. sep 2013
lydia22
12. sep 2013

@lululka555 kde to ty bývaš? vždy tak fajne navaríš by som chodila na obedy 😀 😅

lydia22
12. sep 2013

U nás dnes langoše a kokosový koláčik

lydia22
12. sep 2013

@lienka2 my máme velmi radi plnku s čokoládiek bud ledové kaštany či kofila alebo milena uvaríš napr. dve šľahačkové smotany a dve čokoládky ked sa robia bubliny odstavíš a daš do chladničky odpočivať cez noc a na druhý den len vyšľahaš do tuha vždy kolko smotany tolko čokoládky

monikaresovska
12. sep 2013

@anos18 no tento koláčik sa chystám robiť cez víkend...je dobry?

anos18
12. sep 2013

@monikaresovska Da sa zjest, ale nepripada mi to ako nieco vynimocne. Uz som jedla aj lepsie kolaciky 🙂

jani74
12. sep 2013

@cukrik580 mňááám robievala ich moja babička a odvtedy som ich nejedla ako zomrela ☹

veroninna1
12. sep 2013

Na obed tuniakové cestoviny a na večeru rybacia pomazanka.