Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, ja som dnes varila zeleninkovú polievku s haluškami, kuracie prsia a la sviečková, halušky a poobede ak stihnem mrkvový koláčik 😉
tu domacu lucinu uz musim konecne skusit, kazdy ju ospevuje 😉 u nas dnes frankfurtska polevecka, zemiakove pyre a krkovicka pecena na cibulke, domaca citronada 😀
U nás dnes bez polievky,francuzke zemiaky a hrnčekový kokosový koláč
Baby poradte osvedčený recept na parené buchty.Moja mam vie také chutné ale mne sa nikdy nepodaria.Celkovo neviem robiť dobré cesto z droždia
@blackcat8885 ja robim takto priblizne...pol kila polohrubej muky, jedno vajko, trosku soli, ked robim knedlu tak viac, cca 3 dcl vlaznej vody davam po troske, pripadne dodam muku trosku cukru a jedno susene drozdie, vacsinou robim ked potrebujem len trochu knedle...z polky cesta je knedla a z druhej parene buchty 🙂 mne sa zatial podarili vzdy 😀 viem ze ine gazdinky robia aj s mliekom...
dnes zapekané zemiaky v jenskom skle,striedala som vrstvy aj s cuketou( v múke obalené,opražené v servítke odkvapkané ) debrecínka + syr +v mlieku vajíčko + korenie,soľ ,vrch tvorila vrstva zemiakov a navrch trošku slaninky,luxusná chuť cukety v tom,rajčinový šalát ( olupané + cibuľka + korenie + bylinky )
@blackcat8885 http://varecha.pravda.sk/recepty/parene-pecene-... alebo aj tieto su super, minule sme ich robili so sesternicou 😉
Piekla som koláč: "Ranná rosa."
http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&f...
@cukrik580 Dakujem
dnes obed na želanie pre maróda, špenátová polievka , kuracie prsia v marináde, opekané zemiaky, tatárska 😉
slepačí vývať, žemlovka *🙂
@danielaj @titkovamiriam aj ostatne sikulky co tu prispievate 🙂 budem malemu robit tortu na narodeniny chcela by som nejaku lahku plnku poradit.. nemyslim lahku len na pripravu ale celkovo lahku, kedze to budu papat aj deti..
po pardnovej dietnejsej strave dnes zemiakova polievka, sote z pangasia so zemiakovo-spenatovou kasou, zajtra zeleninova s haluskami a ryzovy nakyp..
ja dnes paradajkovú polievku s kelom, ako druhé som skúsila halušky z cukiny - asi pred 2 týždňami to niekto spomínal - k tomu cottage cheese. No a ešte som práve vybrala z rúry hruškový chlebíček. Použila som recept na cukinový koláč, len miesto cukiny som nastrúhala hrušky, cesto bolo super sladká dala som len 1 lyžicu cukru, tak dúfam že bude dobrý
Prosim o radum,chcem zajtra robit kuracie prsia so smotanovo -sampinonovou omackou,mozem do toho nastruhat syr niva?Nebude to moc prerazat tu chut?diky
Ahojte , dnes na obed pečené kura s provensálskym korením, rozmarínom a citrónom a zemiaková kaša. A práve sa chystáme do pizzerky na pizzu 🙂
@1977 http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-pecene... - odtialto mam recept na buchty
@lululka555 kde to ty bývaš? vždy tak fajne navaríš by som chodila na obedy 😀 😅
U nás dnes langoše a kokosový koláčik
@anos18 no tento koláčik sa chystám robiť cez víkend...je dobry?
@monikaresovska Da sa zjest, ale nepripada mi to ako nieco vynimocne. Uz som jedla aj lepsie kolaciky 🙂
Na obed tuniakové cestoviny a na večeru rybacia pomazanka.

@megika1 mňam domáca lučina, ja ju robím každý týždeň 😉