icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kalifa28
2. feb 2011

plnená paprika, zemiaky, hovadzia polievka...

daniz
2. feb 2011

cesnačka a špagety so syrom, zajtra polievka zostane a mäsové pirohy a lákajú ma tie tvarohové rožky

evinkal
2. feb 2011

dnes nič,ešte zostalo zo včera-pečienka na cibuľke a zeleninová rajbaná polievočka🙂

lunana
2. feb 2011

U nás dnes špagety s morcadellou a mäsom 🙂 a svokra má ešte palacinky, tak zbehneme aj na tie 😀

berika
2. feb 2011

pečené bravčové, dusená kapusta, knedle. A ešte budem robiť tuniakovú nátierku a dala by som si aj niečo sladké, musím vymyslieť

dannynka
2. feb 2011

my dnes gulašovu polievku,zemiaky s fašírkou :o)

eva7780
2. feb 2011

vypr.pangasius a pečené zemiaky,polievku som nestihla

babullka1
2. feb 2011

My dnes brokolicovu polievku s opecenymi chlebikmi, smotanovu omacku s kuracim mäsom ,šampionmi a cestovinami a na veceru rezne a zemiaky 🙂

vesi
2. feb 2011

u nás dnes paradajková polievka so syrom a špagety s mletým mäsom 🙂

kočky ako pripravujete pangasius? ja nie som veľmi na ryby a okrem vyprážanej som ešte inú nerobila 😝 prosím, prosím, nejaký dobrý receptík by sa nenašiel? 🙂

babullka1
2. feb 2011

@vesi ja ked robim pangasiusa tak ho davam zapiect so smotanou a nivou...je to vyborne,u nas doma to mame vstci moc radi 🙂 k tomu dobru zemiakovu kasu a vsetci sa zalizujeme 😀

kibuk
2. feb 2011

@vesi ja takto pripravujem na jednom plechu a mnaaam 🙂 taakze nacistime zemiaky podla toho kolko stravnikov bude na kolieska ja dam troška soli a harmoniu chute-vegetu a cca pohar vody a pečiem v rure tak ze su na trištvrte hotove 🙂 vyberiem zemiaky doslova zhrniem na jednu stranu a rozmrazene filety bud dam zmes na ryby a maslo alebo ovegetim,osolim majoranka a maslo a necham dopiecť zo zemiakmi a vyborneeeee 🙂

babullka1
2. feb 2011

@vesi a este ich posypavam bylinkovym maslom-zmes korenia 😉

eva7780
2. feb 2011

@vesi ja okrem vypražanych robievam,este zo syrovou omackou aj zo sampionmi,zaliat tou omackou a dat zapiect

vesi
2. feb 2011

dievčence, ďakujem veľmi pekne za receptíky, určite vyskúšam, normálne som dostala chuť na ryby 😀

dám vám vedieť ako rodinke chutilo 😀 asi spravím pangasius v sobotu 🙂

lussy666
2. feb 2011

ahojky, my dnes brokolicova polievka, dusena zelenina, maso na stave a ryza a adela mala prvy prikrm - mrkvu, juchuu...som sa nevedela dockat, kedy to pride 😀

happy8051
2. feb 2011

dnes vajickova polievka a bratislavske pliecko s knedlou

happy8051
2. feb 2011

chcela by som robit lososa ale netusim kde by som ho kupila... :(

zuziq
2. feb 2011

@happy8051 mavaju bezne v tescu, metre, lidli a urcite aj inych supermarketoch 😉

happy8051
2. feb 2011

@zuziq lebo v Bille dnes nemaliii :(

lienka2
2. feb 2011

@zuziq tak u nas napr. bezne v hypermarkete nezozenies cerstveho.. mrazeneho ano.. no je to neprakticke.. a v metre velke balenie a tiez sa tam kazdy nedostane.. ja uz zacinam mat pocit, ze budem cakat do dalsich vianoc asi 😖

elina313
2. feb 2011

@vesi ahojky, ja pangasa nechám rozmraziť, poriadne z neho vytlačím v dlaniach vodu osolím a tak pekne obalím v trojobale a k tomu zemiakový šalátik alebo pyré.... no mňamka najväčšia.... a strašne ľúbim tú strúhanku z Lidlu, zabalenú v papierovom sáčku ako múka...mne sa zdá taká chrumkavejšia 🙂

titkovamiriam
2. feb 2011

tak ja mam ryby radsej pecene na masle,rasci-alebo z niakou omackou,ci zapecene so smotanou.Vyprazana mi staci na vianoce a obcas v lete 🙂 ,no a najradsej samozrejme na zahradnom griliku 🙂
Ja kupujem ryby v metre,tescu a obcas ked ideme na nakupy do rakuska-mam to kusok a to je ina kvalita, vyber ryb od vymyslu sveta väcsinou čerstve-mnam mnam-inak mam rada ryby, no suchi nemam rada,niekto je do neho blazon a mne je to protivne 😲 aj som si ho už robila no vobec ma to neoslovilo

zajo79
2. feb 2011

@titkovamiriam na sushi treba ist. 😉 prve mi nechutilo, len zeleninovo ryzove, druhy krat uz lepsie... mnam mnam

zuziq
2. feb 2011

@lienka2 no cerstveho urcite nie, to naozaj mavaju asi iba v metre... 😕 ja som myslela tie mrazene filety, kusky..

vladkaz1
2. feb 2011

leco 🙂

titkovamiriam
2. feb 2011

jasne bola som aj teraz v tom novom sushi bare co mame pri dunaji,no nic mi to nehovorí a tak ja mam aj ine uchylky nezjem surove paradajky 😲 ale uz kecup,stavu,pretlak to mozem aj 3 krat za den
inak z mojich dukatiek nic nebolo puding zjedli deti-ja nerobim sackovy ale klasika domaci,tak som robila maso na paradajkach a halusky,polievku rascovu-foto zajtra 🙂

titkovamiriam
2. feb 2011

🙂 pre inšpiraciu

benne
2. feb 2011

vidím, že reč o rybách.. dnes na želanie Moniky sme mali ryby (pangas na masle a zem.kaša).. a ja som si ako "šmakovku" uroila fliačky s kapustou na sladko (fľaky som nemala, tak penne, xixi)

titkovamiriam
2. feb 2011

kapustne fliačky aj to je super napad ja robim take kapustu na karameli a potom veľa čierneho korenia 🙂

vesi
2. feb 2011

@elina313 ďakujem za radu, aj som rozmýšľala či sa mi nerozmočí na kašu 😀

@titkovamiriam ked robíš ryby na grile, tak ich nejako predtým namarinuješ? ináč môj muž je rybár a kedže ja ryby veľmi nemusím, tak vymieňal ryby s kolegom za klobásky a bravčové mäsko 😀 😀 ( ale nechal niečo aj nám 🙂 )