icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

pumpkin77
14. sep 2013

@titkovamiriam dakujem velmi pekne 🙂

megika1
14. sep 2013

cuketujeme tento týždeň,šalátujeme všetko z našej úrody,aj bryndza doma robená,detto slaninka )

megika1
14. sep 2013

skúšala som jablkovo-bazový šalátik tepelne spracované,potom medík pridaný a opečené cukety do zapečených zemiakov,oplatilo sa 🙂

siska53
14. sep 2013

Zeleninova polievka a budu kuracie rezniky v jogurtovej marinade (nie pre mna), zemiaciky opecene na panvici, brokolica, robim aj spaldovu tarhonu a mam i cukinovo-avokadovu "majonezu", uvidim, ci to s tym pojde dokopy. Taky experiment . A ako dezert asi bude syr, ktory nam priniesli svagrovic z Francuzska. Pekne pachne, urcite bude skvele chutit.

danielaj
15. sep 2013

dobré ránko, včerajšie mätové sušienky a šťavnatý mrkvový koláčik, peknú nedeľu 😉

danielaj
15. sep 2013

@voskovaeva pôvodne som išla robiť podľa tohot receptu, ale nemala som doma mandle, dala som orechy a cesto bolo dosť riedke, tak som prisypala ešte dosť ovsených vločiek, robila som guličky a vidličkou roztlačila na placku, sú výborné, nabudúce dám troška menej cukru a viac mäty 😉 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=92682

danielaj
15. sep 2013

@papuka tak to som rada, že sa podaril a chutil, nemáš za čo, rado sa stalo 😉
@trudka4 ja robievam bebe dobré ráno podobne, len ja som si vymyslela, robím z cesta guličky a vidličkou roztlačím na plech, vyzerajú krajšie, ako ke´d sa roztečú samé 😉
@kucminka to na veľa stupňoch sušíš 😕 ja suším podľa knižky, max na 50-55 stupňoch, slivky trvajú dlho, skoro celý deń a jablká mám za pár hodín usušené a sú výborné 😉

luciaq
15. sep 2013

dobre ranko zienky. u nas dnes varim ja: kuracia polievka s pismenkami, mlete rezne so syrom a zemiaky s uhorkovym salatom. hovadzinka na horcici s ryzou. http://bonvivani.sk/recepty/hovadzinka-na-horcici 🙂

kristi84
15. sep 2013

@danielaj mnamkaaaaa !!!

libka1
15. sep 2013

šošovicová polievka, šišky

libka1
15. sep 2013

@trudka4 prosim ta ako dlho vydrzia tie susienky? ked ich je tak vela, tak ci sa daju skladovat aspon tyzden...

natalii6
15. sep 2013

ahojte ju nas slepacia polievka mnammm 😀a druhe fasirkav trube+ zemiakova kasa a lokse od @lululka555 akedze sa mi vcera nepodarilo spravi kolacik(nestihala som)idem robit ten nebesky sen ci ako sa vola 😉 pekny dnik vsetkym

natalii6
15. sep 2013

dievcata viete mi poradit co spravit z mleteho masa okrem fasirky aby to nebolo take suche 😉 dik

lenkas01
15. sep 2013

dnes slížová polievka (pre mojich chorých chalošov) a pečené kura z ryžou a kompótom 😀

libka1
15. sep 2013

@natalii6 chilli con carne

zuul
15. sep 2013

ahojte prosim vas robili ste niektora vyprazany karfiol v rure? @danielaj

lululka555
15. sep 2013

Ahojte u nás dnes zeleninová polievka ( mrkva,zeler,kaleráb a ružičkový kel ) so slížikmi , pečená kačka 😝 , kapusta , knedla a lokše. 😝 Napečené máme od včera žĺtkové rezy 🙂

maminka2013
15. sep 2013

ahojte, tak včera varil môj drahý 🙂 vedela som, čo robím, keď som mu povedala, že dnes varí on ;) robil pangasia v maslovo-syrovo-smotanovej omáčke s opekanými zamiakmi - výborná mňamka 😵 dnes slepačia polievka a ako tradične - rezne, ryža a uhorkový šalát 😀

tin007
15. sep 2013

ahojte, dnes budu na obed cestoviny s omackou bolognese a na veceru zemlovka, na zajtra planujem zapekanu cuketu so zemiakmi a fetou, k tomu zeleninovy salat

maja2039
15. sep 2013

Kuracia polievka,pecena plnena cukina,pecene zemiacky a kuracie prsicka, dusena ryza , uhorkovy salat. Plnka do cukiny por,sunka karicka a tvrdy syr, 🙂 🙂 🙂

vivusika
15. sep 2013

kuracia polievka a po sto rokoch vyprážané rezne so zemiakmi 🙂 od včera ostala jablčkovo - maková ťahaná štrúdľa...

ellise
15. sep 2013

vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky, bryndzové halušky

lienka2
15. sep 2013

sosovicova polievka s parkom, pecene kurca, pecene zemiacky, ryza, uhorkovy salat, pre deti jablkovo-hruskovy kompot a pecie sa mi korpus na tortu tak ak bude vyzerat aspon trocha dobre hodim foto 🙂

lian35
15. sep 2013

Ahojte.U nás dnes slepačia polievka,ryža + vyprážané rezne+červená repa a ku kávičke nám zostal od včera slivkový koláč.🙂

lydia22
15. sep 2013

My dnes máme gulášovu polievku s maskom, sviečkovu z karé s knedlou a ako zákusok perník 🙂

nelly3
15. sep 2013

pecena fasirka v rure od @lululka555, zemiakova kasa a zavarane male cibulky, mnam 😉

fomarik
15. sep 2013

Dnes zatial len tento šalát. Ale keďže sau nás z "takéhoto niečoho" nikto nevie nasýtiť _ ani ja 😒 , tak urobím na večeru bačovské hrianky.

tanitta
15. sep 2013

nedelna polievka, zemiakova kasa pecene kacacie stehna, ryza +kura s plnkou ... taka klasika dnes.... + este nadievka varena lubime taku samu dobat....

fordikford
15. sep 2013

polievka z kosti z kare a druhe sekany rezeň v cestičku zemiaky na sucho a kysla uhorka ,rúra nepečie tak bez koláčika ,vonku nehorazne leje 🙂

adikad
15. sep 2013

Tak u nas dnes krupova polievka s udenym rebrom a zemiakovy salat s reznami.