Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Zeleninova polievka a budu kuracie rezniky v jogurtovej marinade (nie pre mna), zemiaciky opecene na panvici, brokolica, robim aj spaldovu tarhonu a mam i cukinovo-avokadovu "majonezu", uvidim, ci to s tym pojde dokopy. Taky experiment . A ako dezert asi bude syr, ktory nam priniesli svagrovic z Francuzska. Pekne pachne, urcite bude skvele chutit.
@voskovaeva pôvodne som išla robiť podľa tohot receptu, ale nemala som doma mandle, dala som orechy a cesto bolo dosť riedke, tak som prisypala ešte dosť ovsených vločiek, robila som guličky a vidličkou roztlačila na placku, sú výborné, nabudúce dám troška menej cukru a viac mäty 😉 http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=92682
@papuka tak to som rada, že sa podaril a chutil, nemáš za čo, rado sa stalo 😉
@trudka4 ja robievam bebe dobré ráno podobne, len ja som si vymyslela, robím z cesta guličky a vidličkou roztlačím na plech, vyzerajú krajšie, ako ke´d sa roztečú samé 😉
@kucminka to na veľa stupňoch sušíš 😕 ja suším podľa knižky, max na 50-55 stupňoch, slivky trvajú dlho, skoro celý deń a jablká mám za pár hodín usušené a sú výborné 😉
dobre ranko zienky. u nas dnes varim ja: kuracia polievka s pismenkami, mlete rezne so syrom a zemiaky s uhorkovym salatom. hovadzinka na horcici s ryzou. http://bonvivani.sk/recepty/hovadzinka-na-horcici 🙂
šošovicová polievka, šišky
ahojte ju nas slepacia polievka mnammm 😀a druhe fasirkav trube+ zemiakova kasa a lokse od @lululka555 akedze sa mi vcera nepodarilo spravi kolacik(nestihala som)idem robit ten nebesky sen ci ako sa vola 😉 pekny dnik vsetkym
dievcata viete mi poradit co spravit z mleteho masa okrem fasirky aby to nebolo take suche 😉 dik
dnes slížová polievka (pre mojich chorých chalošov) a pečené kura z ryžou a kompótom 😀
Ahojte u nás dnes zeleninová polievka ( mrkva,zeler,kaleráb a ružičkový kel ) so slížikmi , pečená kačka 😝 , kapusta , knedla a lokše. 😝 Napečené máme od včera žĺtkové rezy 🙂
ahojte, tak včera varil môj drahý 🙂 vedela som, čo robím, keď som mu povedala, že dnes varí on ;) robil pangasia v maslovo-syrovo-smotanovej omáčke s opekanými zamiakmi - výborná mňamka 😵 dnes slepačia polievka a ako tradične - rezne, ryža a uhorkový šalát 😀
ahojte, dnes budu na obed cestoviny s omackou bolognese a na veceru zemlovka, na zajtra planujem zapekanu cuketu so zemiakmi a fetou, k tomu zeleninovy salat
Kuracia polievka,pecena plnena cukina,pecene zemiacky a kuracie prsicka, dusena ryza , uhorkovy salat. Plnka do cukiny por,sunka karicka a tvrdy syr, 🙂 🙂 🙂
kuracia polievka a po sto rokoch vyprážané rezne so zemiakmi 🙂 od včera ostala jablčkovo - maková ťahaná štrúdľa...
vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky, bryndzové halušky
sosovicova polievka s parkom, pecene kurca, pecene zemiacky, ryza, uhorkovy salat, pre deti jablkovo-hruskovy kompot a pecie sa mi korpus na tortu tak ak bude vyzerat aspon trocha dobre hodim foto 🙂
Ahojte.U nás dnes slepačia polievka,ryža + vyprážané rezne+červená repa a ku kávičke nám zostal od včera slivkový koláč.🙂
My dnes máme gulášovu polievku s maskom, sviečkovu z karé s knedlou a ako zákusok perník 🙂
pecena fasirka v rure od @lululka555, zemiakova kasa a zavarane male cibulky, mnam 😉
nedelna polievka, zemiakova kasa pecene kacacie stehna, ryza +kura s plnkou ... taka klasika dnes.... + este nadievka varena lubime taku samu dobat....
polievka z kosti z kare a druhe sekany rezeň v cestičku zemiaky na sucho a kysla uhorka ,rúra nepečie tak bez koláčika ,vonku nehorazne leje 🙂
Tak u nas dnes krupova polievka s udenym rebrom a zemiakovy salat s reznami.

@titkovamiriam dakujem velmi pekne 🙂