Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte,
ja mám dnes v práci cesnakovú pol. a cestovinový šalat s kur. maskom, tousty a doma je navarená držková pol. a palacinky :D
ja som vcera robila zemiakove placky a dnes kuraci perkelt 🙂
Pstuh s opekanymi zemiakmi
ahojky...dnes kura na nejak este neviem aky sposob....nieco s cestovinou na stave by som si dala, ale ne na paprike.....poradite? 😖
fasirka, zemiaky, cesnakova polievka 😉
ahojte, u nas dnes pirohy lekvarove a tvarohove , mäsko a kolienka, pudng 🙂
caute baby neviete poradit dobry recept na ryžový nákyp. Dakujem za rady. 😉
Mne sa brutál dnes nechce nič variť, takže spravím len kašu s kuriatkom 🙂
my sme si spravili bryndzáky... 🙂
Gulášová polievka, palacinky džemom
dnes varíme Huspeninu a bude na pár dní
u nás dnes brokolicová krémová polievočka s opekanými kockami chlebíka a dolky s tvarohom
u nás dnes toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36655
Miriam - dík za inšpiráciu - suprové jedlo 😉 🙂
u nás dnes hrášková polievka s haluškami a tvarohovo-marhuľová žemľovka 😉
inna7 😀
ja dnes este neviem uvidim co chalani
@alure zemiakove placky som robila klasika ako kazdy ma rad 🙂 a bravčove som narezala na male kocky udusila na cibulke,pridala za dve lyzice plnotučnej hočici,osolila a dala trocha mčk podliala vodou a dusila do makka.Podlievala som asi dva krat a ked masko bolo hotove som zahustila vo vode rozmiesanu za lyzicu a pol hladkej muky,nechala prevriet a hotovo.Naplnila placky nastruhala syr na teple masko a ešte na vrch na placku 🙂 a masko sa da dusit aj so sampionmi podla toho na co mame chut my dnes len klasika 🙂))))
ja teraz peciem buchty, budu mat deti zajtra do školy 😉 ....a zajtra alebo v sobotu chcem upiect toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36838 tak som zvedava....
@dadulka271 , tá torta vyzerá úžasne 🙂 🙂 a určite nielen vyzerá 😉 , mňam.
@dadulka271 ..ako tak tu by som nepovedala nie...posliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 ..vyzera velmi dobre 😉

U nás dnes zeleninová polievka s haluškami