icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

traktor
3. feb 2011

@dadulka271 je krasna 🙂 ..a vyzera fakt chutne 😉 ..ak sa ti bude chciet..hod postup..toto je asi jedine, na co som sa neodhodlala..ale ja sa do toho pustim

luciaanna
3. feb 2011

@dadulka271 , jééj, tak rada by som prišla....a dala si 😀, aspoň polovičku by som z nej vyjedla ! ...No Ilava a KE 😀 😀 😀 😝 ....

dadulka271
3. feb 2011

@traktor je velmi jednoducha upecies si tri korpusy cesto som robila z hlavy jedno som vsak urobila kakaove postupne natieras dzemom a kremom potom si ju celu obtres s kremom vyvalkas si potahovaciu hmotu a das na tortu vyhladis, s trosky tej hmoty si nechas zafarbis trochu s cervenim farbivom a urobis si srdiecka alebo co chces a mozes krajat ak chces recept na krem tak 300ml mlieka,100g cukru,1 maslo na jeden puding ja som robila dvojitu davku kremu 😝

traktor
3. feb 2011

@dadulka271 no sak tortu viem robit..hej ..aby si si nemyslela 😀 😝 😉 .....len ten potah som nerobila...to si kupila hotovy, ci si si ho robila?

zuziq
3. feb 2011

dnes nieco ako francuzske zemiaky ale aj s karfiolom a na zajtra sa pecie zivanska z kuracich stehien v remoske

dadulka271
3. feb 2011

@traktor to som kupila tu hmotu.ale nabuduce si urobim doma kamaratka ju vie robit si vypitam recept od nej.

traktor
3. feb 2011

@dadulka271 ja som na to pozerala v obchode..to jedna vyjde na celu tortu?

dadulka271
3. feb 2011

@traktor ano podla toho kolko vazi ja som si kupila 2kg a stacilo mi 1kg

traktor
3. feb 2011

@dadulka271 dik 🙂

titkovamiriam
3. feb 2011

restovana pečienka s chlebom,decka pizzu-kupovanu a kalerabkovu polievku

benne
3. feb 2011

U nás dnes bol špenát a kaša a vajce natvrdo... nestihla som ani odfotiť, lebo kosatky sa hned do toho pustili.. ale ostali mi zelené pečiatky ako dôkaz 😀 😀 a poobede som išla robiť muffiny a kedže som zas "dobre odložila" košíčky, tak som cesto len naliala na pekáč a upiekla a neuveríte, kostaky zas priplávali hihi.. a zvyšok som musela rýchlo zabaliť otcovi ako odmenu, že mi berie na niekoľko hodín dieťa k nim 😎 takže som smutná, fotky dnes žiadne 😵

l.lara
3. feb 2011

u nas kremova brokolicova a spagety..zajtra fasirka a zemiakovy privarok s chlebikom.

sikovnicky..., chcela som sa spytat..to je taka otazka...nemate nahodou niektora recept na buchty, ktore sa piekli v skolskych jedalnach? mojmu muzovi srdce za nimi pisti...pripominali tvarovo ceske buchticky (len boli vacsie) 😝

titkovamiriam
3. feb 2011

l.lara tak to neviem ja som nechodila do skolskej jedalne 😅 😅 😅

vesi
3. feb 2011

@bianka234 a čo tak fazuľový guláš? síce sa tam varia aj údené kosti, ale veď mäso môže vybrať 🙂

mia258
3. feb 2011

Zapekané cestoviny s brokolicou a paradajkami 🙂

jawan
3. feb 2011

@dadulka271 no teeeeeeeeeeeeeeeeda ta je kráááááááááááááááásna mňam a dáš aj recept??

monkula
3. feb 2011

ja som dnes nevarila, manžel nás pozval do reštaurácie, ale aby som sa necítila hlúpo, že som dnes nič nevarila, upiekla som citrónovník, už sa chladí 😉

womenne
3. feb 2011

Včera sme mali, vločkovu polievku, špenátove omelety so syrovo- chrenovou pomazankou a obloha. Dnes kuracie rizoto a zajtra neviem 😀

janica81
3. feb 2011

🙂 ja dnes som robila palacinky s cucoriedkovo-tvarohovou naplnou...mnam 🙂

atrami
3. feb 2011

deti klasické palacinky a mm plnené palacinky so šmpionmi, šunkou, syrom a obalené v trojobale.
http://www.varime.sk/mam-v-chladnicke/recepty/p...
stačí napísať, čo je v chladničke a vybehne recept 😉

traktor
3. feb 2011

@monkula citronove lubim..mnam..môzes hodit recept?🙂

happy8051
3. feb 2011

@atrami uzasna stranka 🙂

happy8051
3. feb 2011

dnes vlockova polievka, na plechu upecena plnka, co sa dava do kurata, varene zenmiaky, cviklovy salat 🙂

l.lara
3. feb 2011

@titkovamiriam aj tak dik 🙂 no ja neviem ako mu to najdem..by to nejaku kucharocku chcelo.. ☹

amdeis
3. feb 2011

Ahojte dievcata. Uz dlhsie vas tu citam. Dnes mam uz aj display oslintany 😵 tak sa pripojim aj ja.
Dnes som robila hraskovu polievocku s krupicovymi haluskami, fliacky s kapustou, balkansku papriku a domaci chlieb. Chlieb sa este pecie a voniaaaaa. A balkansku papriku manzel zblajzol na posedenie, ale trosku nechal aj pre deti na zajtra aby im cesnak vystipal cervika. 🙂

bibi1711
3. feb 2011

@janica81 , ja presne take iste🙂 mnam a na to slahacku🙂

gajana1
3. feb 2011

Tak mi sme dnes mali zeleninovú polievku a mäsko s brusnicovou omáčkou
a zajtra chcem robiť pirohy ale ešte hľadam recept ak by niekto mal tak by som bola veľmi rada

ešte vám dam moje torty ktore som naposledy robila

evelyn11
3. feb 2011

ja som dnes robila pizzu,mnam.Nerobim ju casto,ale dnes sa mi velmi podarila(vlastne podarili-spravila som ich 4ks.ale takych mensich.)manzel sa do nich pustil az sa za nimi zaprasilo!ale nechal aj nam.... 😅

inffinity
3. feb 2011

holky tak zkusila jsem tyhle http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18633 jsou super jen dala jsem málo čokošky 😝 příště přitvrdíme 😉

a co zítra? Polívečku jsem vařila tedka kuřecí vývar rádoby nedělní (ale zítra by měli přijet naši tak at toho máme dost) a já ještě dojídám vepřové se šťávou a malé udělám asi písmenkové těstovinky se sýrovou omáčkou..
Nevím jestli se ještě ukážu takže v sobotu a v neděli bude asi kuřecí játra na cibulce a na sádle at je i na chlebík, a fašírky k tomu asi bramborek a cibulka s hořčicí 🙂 + musím něco upéct, tentokrát ne dortík ale dám nějaký zákuseček..kdyby měl někdo nějaký tip klidně pište nechám se insprovat 😎 pa pa