Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@dadulka271 , jééj, tak rada by som prišla....a dala si 😀, aspoň polovičku by som z nej vyjedla ! ...No Ilava a KE 😀 😀 😀 😝 ....
@traktor je velmi jednoducha upecies si tri korpusy cesto som robila z hlavy jedno som vsak urobila kakaove postupne natieras dzemom a kremom potom si ju celu obtres s kremom vyvalkas si potahovaciu hmotu a das na tortu vyhladis, s trosky tej hmoty si nechas zafarbis trochu s cervenim farbivom a urobis si srdiecka alebo co chces a mozes krajat ak chces recept na krem tak 300ml mlieka,100g cukru,1 maslo na jeden puding ja som robila dvojitu davku kremu 😝
@dadulka271 no sak tortu viem robit..hej ..aby si si nemyslela 😀 😝 😉 .....len ten potah som nerobila...to si kupila hotovy, ci si si ho robila?
dnes nieco ako francuzske zemiaky ale aj s karfiolom a na zajtra sa pecie zivanska z kuracich stehien v remoske
@traktor to som kupila tu hmotu.ale nabuduce si urobim doma kamaratka ju vie robit si vypitam recept od nej.
@dadulka271 ja som na to pozerala v obchode..to jedna vyjde na celu tortu?
@traktor ano podla toho kolko vazi ja som si kupila 2kg a stacilo mi 1kg
@dadulka271 dik 🙂
restovana pečienka s chlebom,decka pizzu-kupovanu a kalerabkovu polievku
U nás dnes bol špenát a kaša a vajce natvrdo... nestihla som ani odfotiť, lebo kosatky sa hned do toho pustili.. ale ostali mi zelené pečiatky ako dôkaz 😀 😀 a poobede som išla robiť muffiny a kedže som zas "dobre odložila" košíčky, tak som cesto len naliala na pekáč a upiekla a neuveríte, kostaky zas priplávali hihi.. a zvyšok som musela rýchlo zabaliť otcovi ako odmenu, že mi berie na niekoľko hodín dieťa k nim 😎 takže som smutná, fotky dnes žiadne 😵
u nas kremova brokolicova a spagety..zajtra fasirka a zemiakovy privarok s chlebikom.
sikovnicky..., chcela som sa spytat..to je taka otazka...nemate nahodou niektora recept na buchty, ktore sa piekli v skolskych jedalnach? mojmu muzovi srdce za nimi pisti...pripominali tvarovo ceske buchticky (len boli vacsie) 😝
l.lara tak to neviem ja som nechodila do skolskej jedalne 😅 😅 😅
Zapekané cestoviny s brokolicou a paradajkami 🙂
@dadulka271 no teeeeeeeeeeeeeeeeda ta je kráááááááááááááááásna mňam a dáš aj recept??
ja som dnes nevarila, manžel nás pozval do reštaurácie, ale aby som sa necítila hlúpo, že som dnes nič nevarila, upiekla som citrónovník, už sa chladí 😉
Včera sme mali, vločkovu polievku, špenátove omelety so syrovo- chrenovou pomazankou a obloha. Dnes kuracie rizoto a zajtra neviem 😀
🙂 ja dnes som robila palacinky s cucoriedkovo-tvarohovou naplnou...mnam 🙂
deti klasické palacinky a mm plnené palacinky so šmpionmi, šunkou, syrom a obalené v trojobale.
http://www.varime.sk/mam-v-chladnicke/recepty/p...
stačí napísať, čo je v chladničke a vybehne recept 😉
dnes vlockova polievka, na plechu upecena plnka, co sa dava do kurata, varene zenmiaky, cviklovy salat 🙂
@titkovamiriam aj tak dik 🙂 no ja neviem ako mu to najdem..by to nejaku kucharocku chcelo.. ☹
Ahojte dievcata. Uz dlhsie vas tu citam. Dnes mam uz aj display oslintany 😵 tak sa pripojim aj ja.
Dnes som robila hraskovu polievocku s krupicovymi haluskami, fliacky s kapustou, balkansku papriku a domaci chlieb. Chlieb sa este pecie a voniaaaaa. A balkansku papriku manzel zblajzol na posedenie, ale trosku nechal aj pre deti na zajtra aby im cesnak vystipal cervika. 🙂
ja som dnes robila pizzu,mnam.Nerobim ju casto,ale dnes sa mi velmi podarila(vlastne podarili-spravila som ich 4ks.ale takych mensich.)manzel sa do nich pustil az sa za nimi zaprasilo!ale nechal aj nam.... 😅
holky tak zkusila jsem tyhle http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18633 jsou super jen dala jsem málo čokošky 😝 příště přitvrdíme 😉
a co zítra? Polívečku jsem vařila tedka kuřecí vývar rádoby nedělní (ale zítra by měli přijet naši tak at toho máme dost) a já ještě dojídám vepřové se šťávou a malé udělám asi písmenkové těstovinky se sýrovou omáčkou..
Nevím jestli se ještě ukážu takže v sobotu a v neděli bude asi kuřecí játra na cibulce a na sádle at je i na chlebík, a fašírky k tomu asi bramborek a cibulka s hořčicí 🙂 + musím něco upéct, tentokrát ne dortík ale dám nějaký zákuseček..kdyby měl někdo nějaký tip klidně pište nechám se insprovat 😎 pa pa

@dadulka271 je krasna 🙂 ..a vyzera fakt chutne 😉 ..ak sa ti bude chciet..hod postup..toto je asi jedine, na co som sa neodhodlala..ale ja sa do toho pustim