Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kočky idem cez víkend robiť túto tortuhttp://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18317
prosím vás poradte mi ako mám docieliť taký krásnu hladkú čokoládu? ďakujeeeeeem
@levandullka dakujem za rýchle rady --- hotovo - vyslo mi 24 - akurát - mohla som dat kus menej do košíčkov a vyslo by mi viac - ale super - este som ich nakoniec poliala čoko polevou a posypala guličkami -- no som spokojná s výsledkom -- ešte raz VELKA VDAKA
@levandullka jaj a plnila som ich nakoniec nutelov domácou zo sliviek - dufam, že si detičky pochutia na nich
kapustnica, cina z morcacich prs s ryzou
rýchle raňajky mlieko s musli 🙂
@zuzananinka Som rada ze som pomohla 🙂. Muffinky budu urcite velmi chutit, taka domaca nutella, no mnam 🙂. Deticky sa dnes maju na co tesit 🙂. Naozaj nie je za co, rada som pomohla 😉
dievcata poradte jednoduchy kolacik ..potrebujem minut tvarohy mam jablcka nejake a orechy pripadne ... dakujem ...
@levandullka určite budem pridávať a ja sa teším na tie tvoje fotky 😵
ahojte , kedže ma zmohla choroba a len soplím a kašlem ☹ ,takže dnes uvarím zeleninovú polievku so slížikmi a zostala nám knedla,tak urobím vo vajíčku a k tomu rajčinový šalát s cibuľkou. A samozrejme vitamíny - jabĺčko s mrkvou a citrónom a veľa čaju.
@ivetka1981 jéééj tie grilážky máš krásne, všetky sú ako jedna 😵 . Naj zákusok mojho mm, na vianoce musím viac dávok robiť. 🙂
takze peciem treti plech pizze a jeden je uz skoro cely fuc a to som doma len ja a syn, aj jo 😅
@lululka555 Skore uzdravenie zlaticko ☹. U teba ale aj ta knedla vo vajicku stoji urcite za to 😉
@michaelamilan zahlasované, držím palce 😉
@levandullka ďakujem , si zlatá. 😵
ja dnes varím šampiónovú polievku so zemiakmi a haluškami, zapekané cuketové lodičky plnené zemiakovou plnkou, pečené zemiaky a šalát z čínskej kapusty, zo včera máme citrónové muffinky 😉 foto neskôr 🙂
Ahojte,
ja dnes znovu varim tie rozstrelene spanielske vtaciky od @titkovamaria , ked som ich robila prvykrat, boli vyborne a fakt je to rychle a lahke 🙂
a inak len cesnacku, vsetci sme nejaki zachoreni, tak nech nam to trosku pomoze.
a kocky, cim plnite sampiony, ked robite zapekane? Ale nie vyprazane, len tie v trube. Dakujem 🙂
@maculik ja dnes len zapečené zemiaky so slaninou, špekáčikmi a kyslou kapustou 😅 ja viem, že to nie je moc varenia, ale nám to chutí a pri tom mojom nespavcovi treba len rýchlovky 😀 no a ako polievka ešte zbytok kapustnice 😉
@maculik ja dávam do plnených šampiónov takúto plnku: opražená nadrobno nakrájaná cibulka aj šunka, zmiešaš s nastrúhaným syrom, pridáš namočený a vyžmýkaný rožok v mlieku, alebo ešte lepšie vo vývare, dobre premiešaš a plníš. navrch ešte syr. mňam, aj by som si dala 😅
My dnes kalerábovo-hrášková polievka s haluškami a kuracie prsia na šampiónoch s ryžou,uhorkový šalát 🙂
@maculik Ja davam do sampinonov tie nozicky, nasekane, nakrajanu sunku, vajicko a trochu syru. Staci dochutit bylinkami a je to vyborne a straaasne jednoduche 🙂
@maznacik007 ja by som urobila strúhaný tvarohový koláč 😉
Dnes u nas fazulova polievka a kuracie masko pecene s broskynu a syrom k tomu ryza a pecene zemiaciky a la hranolky..🙂
my dneska zeleninový šalát s kuracím mäskom a dresingom...a zajtra v trube vyprážané kuracie kúsky, pečené zemiaky a šalát s čínskej kapusty s kukuricou...
dnes jesenne menu: hokkaido polievka a granadir s cviklou 🙂
Rajčinová polievka so syrom, zemiaková kaša, sekanka,kyslá uhorka 🙂
@frangipani Môžem ťa poprosiť o receptík na tú Hokkaido polievku? Ďakujem.
ahojte, dnes máme zeleninovú polievku zo včera a prvotný plán bolo rizoto, ale včera som namiesto do chladničky šupla kuracie mäsko do mrazáku a potrebovala som narýchlo navariť, tak zmena plánu máme cestoviny s tuniakovo rajčinovou omáčkou a syrom.
@lululka555 ROBíM 4dávky na svadbu 🙂
rajčinová polievka so syrom, bryndzové halušky so slaninkou 🙂

ahojte babulky mi sme cez vikend varili kuraciu polievku a nezabalene spanielske vtaky s tarhonou nepiekla som nic mi mame takeeeeeeeeeeeee zasoby cokolad a kadejakych sprostosti ze sa tonepoje asi ani za rok 😝 tak nech vyzieraju a piect sa bude najblizsie az o tyzden ,budememat oslavu....dnes som robila len sulance so struhankou a aj na zajtra budu...no a potom mam v plane segedin s knedlou samozrejme kupovanou 😀 😀 😀 ozaj a v praci ze uplne genialne 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 hroza nad hrozu ukolovka a zavraj 320e mesacne no mozem sa na to vykaslat...asi bohovsky rychlo tam skoncim