icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miruska73
23. sep 2013

ahojte babulky mi sme cez vikend varili kuraciu polievku a nezabalene spanielske vtaky s tarhonou nepiekla som nic mi mame takeeeeeeeeeeeee zasoby cokolad a kadejakych sprostosti ze sa tonepoje asi ani za rok 😝 tak nech vyzieraju a piect sa bude najblizsie az o tyzden ,budememat oslavu....dnes som robila len sulance so struhankou a aj na zajtra budu...no a potom mam v plane segedin s knedlou samozrejme kupovanou 😀 😀 😀 ozaj a v praci ze uplne genialne 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 hroza nad hrozu ukolovka a zavraj 320e mesacne no mozem sa na to vykaslat...asi bohovsky rychlo tam skoncim

zuzub
23. sep 2013

kočky idem cez víkend robiť túto tortuhttp://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18317
prosím vás poradte mi ako mám docieliť taký krásnu hladkú čokoládu? ďakujeeeeeem

zuzananinka
23. sep 2013

@levandullka dakujem za rýchle rady --- hotovo - vyslo mi 24 - akurát - mohla som dat kus menej do košíčkov a vyslo by mi viac - ale super - este som ich nakoniec poliala čoko polevou a posypala guličkami -- no som spokojná s výsledkom -- ešte raz VELKA VDAKA

zuzananinka
23. sep 2013

@levandullka jaj a plnila som ich nakoniec nutelov domácou zo sliviek - dufam, že si detičky pochutia na nich

libka1
24. sep 2013

kapustnica, cina z morcacich prs s ryzou

m_ij_ka
24. sep 2013

rýchle raňajky mlieko s musli 🙂

levandullka
24. sep 2013

@zuzananinka Som rada ze som pomohla 🙂. Muffinky budu urcite velmi chutit, taka domaca nutella, no mnam 🙂. Deticky sa dnes maju na co tesit 🙂. Naozaj nie je za co, rada som pomohla 😉

hyta
24. sep 2013

@zuzub Ja robím polevu tak, že si dám do hrnca na varenie nakrájanú Ceru, pridám nalámanú čokoládu a 1 PL oleja.Vďaka oleju je poleva krásne lesklá a dobre sa to krája, neláme sa.

maznacik007
24. sep 2013

dievcata poradte jednoduchy kolacik ..potrebujem minut tvarohy mam jablcka nejake a orechy pripadne ... dakujem ...

lululka555
24. sep 2013

@levandullka určite budem pridávať a ja sa teším na tie tvoje fotky 😵

lululka555
24. sep 2013

ahojte , kedže ma zmohla choroba a len soplím a kašlem ☹ ,takže dnes uvarím zeleninovú polievku so slížikmi a zostala nám knedla,tak urobím vo vajíčku a k tomu rajčinový šalát s cibuľkou. A samozrejme vitamíny - jabĺčko s mrkvou a citrónom a veľa čaju.

lululka555
24. sep 2013

@ivetka1981 jéééj tie grilážky máš krásne, všetky sú ako jedna 😵 . Naj zákusok mojho mm, na vianoce musím viac dávok robiť. 🙂

katkas1
24. sep 2013

takze peciem treti plech pizze a jeden je uz skoro cely fuc a to som doma len ja a syn, aj jo 😅

levandullka
24. sep 2013

@lululka555 Skore uzdravenie zlaticko ☹. U teba ale aj ta knedla vo vajicku stoji urcite za to 😉

danielaj
24. sep 2013

@michaelamilan zahlasované, držím palce 😉

lululka555
24. sep 2013

@levandullka ďakujem , si zlatá. 😵

danielaj
24. sep 2013

ja dnes varím šampiónovú polievku so zemiakmi a haluškami, zapekané cuketové lodičky plnené zemiakovou plnkou, pečené zemiaky a šalát z čínskej kapusty, zo včera máme citrónové muffinky 😉 foto neskôr 🙂

maculik
24. sep 2013

Ahojte,
ja dnes znovu varim tie rozstrelene spanielske vtaciky od @titkovamaria , ked som ich robila prvykrat, boli vyborne a fakt je to rychle a lahke 🙂
a inak len cesnacku, vsetci sme nejaki zachoreni, tak nech nam to trosku pomoze.

a kocky, cim plnite sampiony, ked robite zapekane? Ale nie vyprazane, len tie v trube. Dakujem 🙂

raza
24. sep 2013

@maculik ja dnes len zapečené zemiaky so slaninou, špekáčikmi a kyslou kapustou 😅 ja viem, že to nie je moc varenia, ale nám to chutí a pri tom mojom nespavcovi treba len rýchlovky 😀 no a ako polievka ešte zbytok kapustnice 😉
@maculik ja dávam do plnených šampiónov takúto plnku: opražená nadrobno nakrájaná cibulka aj šunka, zmiešaš s nastrúhaným syrom, pridáš namočený a vyžmýkaný rožok v mlieku, alebo ešte lepšie vo vývare, dobre premiešaš a plníš. navrch ešte syr. mňam, aj by som si dala 😅

marionetta
24. sep 2013

My dnes kalerábovo-hrášková polievka s haluškami a kuracie prsia na šampiónoch s ryžou,uhorkový šalát 🙂

levandullka
24. sep 2013

@maculik Ja davam do sampinonov tie nozicky, nasekane, nakrajanu sunku, vajicko a trochu syru. Staci dochutit bylinkami a je to vyborne a straaasne jednoduche 🙂

lululka555
24. sep 2013

@maznacik007 ja by som urobila strúhaný tvarohový koláč 😉

rencica
24. sep 2013

Dnes u nas fazulova polievka a kuracie masko pecene s broskynu a syrom k tomu ryza a pecene zemiaciky a la hranolky..🙂

rosannar
24. sep 2013

my dneska zeleninový šalát s kuracím mäskom a dresingom...a zajtra v trube vyprážané kuracie kúsky, pečené zemiaky a šalát s čínskej kapusty s kukuricou...

frangipani
24. sep 2013

dnes jesenne menu: hokkaido polievka a granadir s cviklou 🙂

marlenka75
24. sep 2013

Rajčinová polievka so syrom, zemiaková kaša, sekanka,kyslá uhorka 🙂

marlenka75
24. sep 2013

@frangipani Môžem ťa poprosiť o receptík na tú Hokkaido polievku? Ďakujem.

aadulik2110
24. sep 2013

ahojte, dnes máme zeleninovú polievku zo včera a prvotný plán bolo rizoto, ale včera som namiesto do chladničky šupla kuracie mäsko do mrazáku a potrebovala som narýchlo navariť, tak zmena plánu máme cestoviny s tuniakovo rajčinovou omáčkou a syrom.

ivetka1981
24. sep 2013

@lululka555 ROBíM 4dávky na svadbu 🙂

m_ij_ka
24. sep 2013

rajčinová polievka so syrom, bryndzové halušky so slaninkou 🙂