Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zklimekova mnaaaaam, mozem porpsoit tvoj receptik na sisky??? milujem ich, ale nepodarili sa mi...
hovadzi vyvar s kopou zeleniny a masa s rezancami, zapekane rezne z bravcovehpo kare so syrom, zemiakova kasa, calamada, kompot
fasirky a zemiaková kaša
zeleninová polievka, ražniči a bábovka 🙂
guľášová polievka s párkou , ryža + bravčové karé na cibuľke . Piekla som marlenku podľa 1 kočky tu na MK a vydarila sa super . Je čokoládová a plnka je smotanovo - salková .
kuracie maso so salviou na zelenine, plnena paprika, bublanina a muffiny
Polievka z hokaido,fasirky,zemiaky s petrzlenovou vnatou,orechove strudle
Manzel varil dnesny obed. Teda polievku ja - vyvar z kuracich drobov s mrvenickou a manzel robil peceneho diviaka s bavorskou knedlou na sipkovej omacke. A idem upiect pernikovy kolac. Peknu nedelu zelam 🙂
Dievcata laka ma urobit sipkovu marmeladu alebo lekvar ked je teraz vsade okolo sipok. Len som to vzivote nerobila a sa mi to zda strasne pracne 😒 robite niektora take daco? Ako sa to robi?
včera boli špekačky,hrachová kaša a volské oko,sladké : obrátený hruškový koláč a čokoládový puding s hruškami
dnes kuracia pečienka,zem.kaša a podusila som huby,budú asi na večeru s vajcom...
vývar s morčacích drobov , pečené kuracie stehná,plnka s kur.pečienky a ryža
@charllotte ahoj na str.2586 som uz davala recept.
dnes polievka kremova tekvicova.
A pecena tekvica na bylinkach s cesnakom a pecene zemiaky. Smotanovo cesnakovy dip.
Ahojte, dnes opäť rychlovky.. paradajková polievka s domácimi knedličkami, restované kuracie pečienky, ryža, kysnutý kakaový závin 🙂
ahojky, konečne sedím, dnes som robila slepačiu polievku so zeleninou a mrveničkou , plnené rezne šunkou a syrom a zemiakový šalát. Piekla som koláčik - malinovník ,pred pár dňami tu bola fotka s iným ovocím a baby je fakt super, odporúčam, vynikajúci,cestičko ako vata a ovocie v tom 😝
http://varecha.pravda.sk/recepty/malinovnik-fot... plus druhý koláčik,na ktorom mi ešte tuhne čokoláda - Žebro rezy... a poobede prechádzka. 🙂
@lencyca veľmi pekná tortička 😉
@lululka555 ´dakujem za inšpiráciu,lákavé....vyskúšam s černicami 😵
u nás dnes vývar z kosti z bravčového karé so zeleninou a slížikmi, mramorové mäso, vyprážané barvčové karé plnené šunkou a syrom, a piekla som aj kapra, ryža, dusené zemiaky na cibuľke, ľadový šalát a robila som cviklu, koláčik zo včera obrátý jablčník s čokoládovým a vanilkovým krémom , na olovant som robila ovsenú kašu s jablkami a medom 😉
@lululka555 mňám, paráda, musím určite vyskúšať na budúci týždeń, ja podobne robím Chinois koláčik, len ten je bez ovocia , ale je tiež výborný, mám ho aj v albume 🙂
@irsina83 môžem recept na bavors.knedlík?
kurací vývar so zeleninou, zeleninové cestoviny ( na panvicu opražím cibuľu, pridám sparenú brokolicu, nakrájanú paradajku, soľ, vegetu a jednu celú kyslú smotanu)

@bambina78 mozem poprosit tvoj receptik na parene buchty? dakujem 🙂