icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
29. sep 2013

@ivetah jasne 🙂

dioliana1
29. sep 2013

http://povvi.com/njamnjam/ sú tam recepty aj v slovenčine 😉

diusik
29. sep 2013

@irsina83 brutaaaal super to vyzera.velmi by som to ochutnala a ten knedlik.parada fakt

ivetah
29. sep 2013

@titkovamiriam super, dakujem! idem studovat ci mam vsetko, co na to treba 😉

bambina78
29. sep 2013

@a2303 ahoj prosim ta kde mozem najst recept na ten hrusk.obrateny kolac?vdaka

anaku
29. sep 2013

@lucinenka001 ja nevytlacam a davam suche to vpije tu vodu z cukety

kuwait
30. sep 2013

ja budem zas robit peceny hamburger z wagyu(cobe)hovadzieho s honey mustard na tortille

hasleerka
30. sep 2013

@trudka4 prosím ťa , chcem vyskúšať tieto rožteky, ale nemám sušené mlieko ani sušené droždie ... vieš mi poradiť koľko ho tam mám dať

lencyca
30. sep 2013

@lululka555 @zklimekova,babulky dakujem 😉

hasleerka
30. sep 2013

no idem ja dnes urobiť kelovú polievku a druhé máme zo včera , robila som kuracie stroganov ... inak som čítala niekde že s cestovinou, ja som dala kašu a dalo sa to zjesť

danielaj
30. sep 2013

@lululka555 tak to verím, my sme si oblizovali prsty aj na takom samotnom a s tým ovocím to musí byť ešte väčšia paráda 😉

danielaj
30. sep 2013

@ivetah ja suším v sušičke, ale kľudne aj v rúre môžeš 😉 pozri do môjho albumu, mám ich tam nasušená aj naložené v bylinkách, cesnaku...

womankc
30. sep 2013

@gianni aj nám sa to stalo, presne pred bránou mi zrazilo auto moju mačku 😢 , žiaľ to neprežila, vyzerala presne ako garfield, obrovská huňatá, krásna , doplatila na to , že ma počula odchádzať autom a vždy vyšla pred bránku a čakala ma.
😔 😢

womankc
30. sep 2013

@juranka áno je to veľmi prpľavá robota,ale stojí za to, ja ho tiež idem robiť http://varecha.pravda.sk/recepty/sipkovy-dzem-s...
a ešte jeden zaujímavý recept
http://varecha.pravda.sk/recepty/sipkovy-koncen...

jarka721
30. sep 2013

@titkovamiriam to pečieš rezne,stehná v trojobale v rúre?

lululka555
30. sep 2013

ahojky, dnes dojedačky z nedele - nedeľná polievka, zemiakový šalát a plnené rezne z karé šunkou a syrom.
a pridávam fotku ešte včerajších žerbo rezov, dnes s citrónovým čajom 🙂

lululka555
30. sep 2013

@trudka4 tie lupačky máš ako namalované,krásne,mňam 😉

trudka4
30. sep 2013

@lululka555 díky moc za pochvalu 🙂

trudka4
30. sep 2013

@hasleerka Mlieko – 1 šálka čerstvého mlieka sa nahradí 4 PL sušeného + 1 šálka vody. Mlieko sa môže primiešať k sypkým prísadám a voda k mokrým.
a droždí klidně použij i čerstvé, na toto množství mouky stačí asi půlka kostky /21 g/.

sonula
30. sep 2013

ten kolac vyzera kraaasne.
ja robim pastiersky kolac, mam este par rajcin, tak urobim polievku s bazalkou a syrom

trudka4
30. sep 2013

@hasleerka já jsem taky neměla doma přímo sušené mléko, tak jsem dala to kojenecké sušené mléko něco jako Sunar.

sashha
30. sep 2013

Dnes to bude zeleninové rizoto (minule sa mi podarilo urobiť neskutočnú ryžu, tak teraz furt niečo s ryžou vymýšľam 😀), morčacie medailónky s bylinkami a zemiaková kaša (mäsoidné pre chlapa) a šošovicová polievka s párkom na kyslo 🙂

sonula
30. sep 2013

ja som minule robila kohuta, a to ti vam bola dobrotka.... sme sa nevedeli dojest.

daniz
30. sep 2013

u nás v nedeľu cesnačka + opeč. chlebík, segedín + domáca knedľa a robila som syr, na večeru som urobila zemiakové posúšky-zostali mi zemiaky zo soboty, dnes dojeme segedín a ak ho už stihol zjesť mm tak granadír + uhorkový šalát 🙂 a rozmýšľam nad tým obráteným hruškovým koláčom . Ak stihnem urobím aj ten.

juranka
30. sep 2013

my mame dnes vcerajsiu zeleninkovu polievku mixovanu s opecenymi krutonmi a fasirka so zemiakmi, kompot 🙂

dabon
30. sep 2013

U nás dnes pre mňa lososík s brokolicou a pre zbytok rodiny plnené kuriatko s ryžou a morčacia polievočka zo včera 😉

hasleerka
30. sep 2013

@trudka4 no neviem či som správne pochopila, ale tak dala by som tam 1/4 šálky mlieka??? ale neviem prečo je tam ešte tá šialka vody dopísaná , to myslíš tú čo je v recepte tých 200 ml ... inak pozerám že mám doma také sušené mlieko že - sojový nápoj, to som si kúpila kedysi do kávy, myslíš že môže byť aj to??? dakujem

zuzub
30. sep 2013

ja práve robím pečený čaj, tak som zvedavá ako sa zadarí, dám vedieť 🙂

zklimekova
30. sep 2013

u nás sa dnes dojedá..ja som si k masku spravila..šalát..čo chladnička dal :D..čínska kapusta, paprika, paradajka, mozzarela, kyslá smotana, deti budú mať opekané zemiaky 😉

zklimekova
30. sep 2013

@lululka555 ... tak zase si ma navnadila na koláč...vyzerá úplne super..teda oba...zase tu slintám pri pc :D