icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
3. okt 2013

Ahojte.U nás dnes zemiaková kyslá polievka a bryndzové halušky.a začínam niečo piecť k hodom.tak dnes nejaké keksíky

stanislava111
3. okt 2013

@fomarik ďakujem veľmi pekne, vyzerajú naozaj super, ja nedávam tú stúhanku, kašu ani cibuľu, ale skúsim večer urobiť, lebo vyzerajú ako také, čo si dávame vo Viedni na vianočných trhoch... 🙂

jani74
3. okt 2013

my dnes paradajková polievka (zistila som, že okrem mňa v rodine ju nik nemá rád - ani dcéra (dúfala som, že áno) ☹) a palacinky (nutelové a tvarohové) so šľahačkou

martina1305
3. okt 2013

@irsina83 mnam, prosim recept na fritatu. dakujem...cele menu vyzera super! a ocenujem mliecnu polievku bez mlieka 🙂

gianni
3. okt 2013

dnes som z roboty doniesla pre manžela šišky s džemom a ja som mala od mamy bedle vo vajíčku a k tomu zel.šalát...

jani74
3. okt 2013

dievčence idem po radu - moja babka robievala krúpovú kašu so zemiakmi a cibuľkou - nemáte niekto recept nikde som nenašla 😅

charaka
3. okt 2013

Ahojte 🙂 Za posledny mesiac: nepecena kokosova rolada, cookies susienky, syrove muffiny, sladke a slane slimaciky z listkoveho cesta, mrkvova kremova polievka, 3-bitka, fukane "rozky", narodeninova dobosova torta, slivkovy hrncekovy kolac bez vajicok, cestoviny s kuracim maskom, zampinonmi a syrovou omackou, kinder bueno rezy 🙂

michaelamilan
3. okt 2013

Ahojte, dnes som robila zeleninovú polievku (kel, mrkva, zemiaky a halušky) a malého verzia je s ovsenými vločkami.Druhý chod: zemiakovo hríbový prívarok @danielaj ju tuším robila a spravila mi strááááášnú chuť 🙂 😉

@charaka jééééééééééééééééj keby sa dalo ukusovať z obrazovky tak by aj taniere boli ohlodané 😀 No krááása! A určite aj chutné!!!!

babulka123
3. okt 2013

ja som mala dnes na obed gulas s knedlou - kupovany ale vyborny

a na veceru shrekova polievka = brokolica, hrach, karfiol, mrkva = co najdete, uvarit len posolit a mixnut.. vyborne s gulickami do posielevky alebo s opecenym chlebom alebo aj s krupami.

a uparena ryba = losos, a uparene zemiacky,.. mnam ..

levandullka
3. okt 2013

@michaelamilan Mohla by som poprosit recept na tu nepecenu roladu? Dakujem 🙂

levandullka
3. okt 2013

@michaelamilan Prepaaaac, sekla som sa 😅

levandullka
3. okt 2013

@charaka Mohla by som poprosit recept na tu nepecenu roladu? Dakujem 🙂

zuzzuli
3. okt 2013

dnesne menu: gulasova polievka a ryzovy nakyp s cernicami 😉 pekny vecer

fordikford
3. okt 2013

dneska brokolicova kremova a holubky mnamky 🙂

jani74
3. okt 2013

jaj našla som 😀

daniela1978
3. okt 2013

dnes ma inšpirovala irsina83 a tak som urobila moju prvú špenátovú frittatu 🙂

lucikatn
3. okt 2013

rajčinová polievka s cestovinou a parené buchty, zajtra rozmýšľam nad pečenými zemiakmi na rasci a ako príloha kyslá kapusta a acidko

slniecko77
3. okt 2013

dievcata nemate dobry overeny recept na mafiny? Zajtra by sme so synom chceli piect. Dakujem velmi pekne 🙂

lucianka01
3. okt 2013

@slniecko77 ja robievam takéto: 4 vajcia, 200g prášk. cukru, 1 vanilkový cukor, 1 dcl oleja, 1 dcl vody, 200g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 2 PL kakaa . Žĺtky vymiešame s cukrom a postupne pridávame ostatné suroviny. Nakoniec pridáme sneh z bielkov. Kakao - pokial ich chcete dvojfarebné. Ja ich robievam aj s mrazeným ovocím.
Môj malý ich strašne lúbi.

slniecko77
3. okt 2013

@lucianka01 jeeej velmi pekne dakujem za recept a rychlu reakciu 😵 odpisuje a zajtra vyskusame..aj ja by som chcela spravit ovocne - maliny, cucoriedky a asi aj cokoladove.

slimstar
3. okt 2013

tento tvarohový koláč s kysnutého cesta robievam a je výborný
Starodávny tvarožník výborný koláč 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/947-star...

zarabono
3. okt 2013

@charaka mozem poprosit o recept na syrove muffiny?dakujem

charaka
3. okt 2013

@levandullka Ahoj 🙂 Neviem ci ti poradim, pretoze ja varim a peciem vzdy tak od oka, ale pokojne sa mozes drzat tohto receptu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4913 Len ja som namiesto marina keksov pouzila piskoty (asi 1 velke balenie), rum som nedavala - len aromu, pridala som namiesto toho este trosku mliecka a do cesta som dala aj kusok masla - asi tak 1/5 z velkeho masla... viem, ze sa cesto robieva aj z BB pudingu (to je namiesto piskot). Je tazke davat presne mnozstvo surovin...treba pridavat napr. kavu/mliecko podla toho ci je cesto velmi huste/mrvive alebo zase pridat pisktoty, ak je velmi riedke. No a do plnky som dala cele balenie kokosu, plus este stavu z jedneho citrona na osviezenie a pridala som baban, aby to tiez osviezil, ale nemusi byt. Inak som cesto valkala pomocou praskoveho cukru 🙂 Nech sa vydari 🙂

janinna11
3. okt 2013

@daniela1978 wau to vyzera super :O hned by som si dala..

levandullka
3. okt 2013

@charaka Dakujem pekne 🙂. Urcite vyskusam 🙂

charaka
3. okt 2013

@zarabono Ahoj 🙂 Cerpala som z tohoto receptu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26183 Len som vynechala sol, lebo syr je slany a tiez cukor. Nedavala som ani cesnak, lebo ho neznasam, ale kto ma rad, nemam nic proti 🙂 Do cesta som este pridala olivy, posekane susene paradajky a koreniny ako bazalka, oregano, provensalske bylinky... ale to zalezi od toho, kto ma co rad. Tak dobru chut 🙂

sofiadurovic
3. okt 2013

@daniela1978 ahoj môžem tá poprosiť o recept na tú frittatu vypadá super ďakujem

hasleerka
3. okt 2013

@jarka721 neviem či ti už niekto hodil recept ... nech sa páči

http://bonvivani.sk/recepty/lupacky

elfka.elfka
3. okt 2013

Baby, poradte prosim, co uvarit z bielej kapusty? Fliacky a plnenu kapustu sme uz robili a dalej neviem nic vymysliet.. :( alebo len podusim a zamrazim na inokedy?

daniela1978
3. okt 2013

@sofiadurovic orestuješ jarnú cibulku, šupneš na ňu na minutku paradajky, dáš dole zo šporáka a dáš k paradajkám baby špenát, vysypeš na plech, dáš kopčeky ricoty a obleješ vajíčkami a zapečieš na 180 cca 20 minut 🙂