icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siska53
2. okt 2013

My zajtra zeleninova polievka a zeleninove krokety pecene v trube ( muka ovsenna) a k tomu zemiakova kasa a cviklovo-mrkvovy salat.

audiova
3. okt 2013

@irsina83 ahoj .tá fritata vyzerá super čo si do toho všetko dala.normálne si to asi dnes večer spravím .mňam 😀

womankc
3. okt 2013

@hasleerka úplne v pohode

womankc
3. okt 2013

ahjte, Ja som včera robila kura na smotanovo dubákovej omáčke, k tomu tarhoňa a aj kysnutá knedľa, a polievočku kalerábovú - z kuracieho vývaru zapravenú detskou krupicou - pridala som aj kuracie mäsko a zelerovú vňať

na dnes plánujem len šalátik z čínskej kapusty v jogurtovom dresingu, deťom dvojfarebný puding s ovocím a idem robiť pečený čaj a zrejme urobím domáci kečup

libka1
3. okt 2013

vývar z králika, králik v nivovo brokolicovej omáčke so zemiakmi na cibuľke, kukuricovo kapustovy salat

rosannar
3. okt 2013

kedže zajtra odchádzame tak dneska bude asi len pizza 😀

drobec89
3. okt 2013

Slaký obed - domáce rezance s tvarohom 🙂 http://najrecept.sk/2013/10/domace-rezance-s-tv...

tretulka
3. okt 2013

aj u nas dnes bude sladky obed, zemiakova polievka a jablkova zemlovka

vivusika
3. okt 2013

francúzske zemiaky 😉

lydia22
3. okt 2013

Zapekane cestoviny

katkas1
3. okt 2013

zienky rychlo potrebujem recept na pernikovu piskotu s jablkami, dakujem

pami2
3. okt 2013

@titkovamiriam prosim recept na ten chlebik, dakujem

raszuz
3. okt 2013

ahojte, dlho som vás nečítala a nepísala, nie že by som nevarila, ale akosi nevychádzal čas, takže dnes to bude zeleninová polievka, karfiol ako mozoček so zemiakmi 🙂

pami2
3. okt 2013

u nas dnes paradajkovo kapustova polievka so slovenskou salamou, kapustne fliacky na sladko a jablkove pite

daniz
3. okt 2013

Včera bola hríbová polievka mm bol na hríby a doniesol móóóóóóóc, tak som dusila, sušila, dnes pokračujem a dnes urobím plnené malé hlávky bedlí a asi ich vypražím + zemiačky.

marlenka75
3. okt 2013

Cibuľová polievka, varené zemiaky, špenát, vajíčko.

stellamaris
3. okt 2013

karfiolova kremova polievka,pecena svinacina s kyslou kapustou a zemiakmi,manzel sa uz nevie dockat 😀 maly dostane mixovanu zeleninku( zemiacik,karfiol,mrkvicka a tekvica)

aadulik2110
3. okt 2013

dnes som varila pórkovú polievku, pre drobca cestovinu s kuriatkom a dusenou zeleninou a pre nás bryndzové halušky (už som aj zabudla aké to je pre malého variť zvlášť 🙂

luciaq
3. okt 2013

dnes cestoviny bez ofiny /penne/ s paradajkovo-cuketovou omackou /domaca vyroba/ a zeleninva polievka zo vcera . vecer pridu kamosky na vinko tak budem robit salat capresse a uz chladim vinko 😉 . ked kocur nie je doma....

aadulik2110
3. okt 2013

@stellamaris a malý papá len mixované?

stellamaris
3. okt 2013

@aadulik2110 zatial ano, aj velmi male kusky jedla vybera z ust a vyhadzuje.Mam pohodlne dieta 😉 Ale skusam mu davam male kusky jedla nadalej......

lululka555
3. okt 2013

Ahojky, dnes som varila zeleninovú, trochu premixovanú polievku s liatym hráškom, cuketový prívarok s vajkom na hniličku a chlebíkom, poobede bude ešte nastrúhaná mrkva s pomarančom 😉

aadulik2110
3. okt 2013

@stellamaris wow..... tak to je fakt pohodlné.... lebo ja som asi tak od 10 mesiaca tlačila už len vidličkou a mäsko na kúsočky a teraz pekne papá aj našu stravu.... málokedy mu varím zvlášť

firstbaby
3. okt 2013

U nas dnes brokolicova kremova s oprazenymi chlebovymi krutonmi, hrachova kasa a pre tatina na veceru vyprazany syr so zemiakmi a tatarskou ako si prial 🙂

miruska73
3. okt 2013

ahojte babuky ja som vcera varila fazulovu polievku s udenym na kyslo a cinu s ryzou trosku to nepasuje lebo k takejto hustej polievke robim nieco sladke alebo langose....nevarim ani dnes ani zajtra 😵 😵 dopijem kavu a idem si porobit piskotove korpusy na sobotnu tortu cokoladovo cokoladova s malinami okolo coko trubicky a na vrch asi velke holinky s cokolady...pre moju dceru ideme po mesiaci oslavovat jej dvadsiatku a idem piect rannu rosu zakusok varit sa bude hovadzi gulas a tatarak a grilovacka a vinecko a pivecko a domovinka......

stellamaris
3. okt 2013

@aadulik2110 no to je 😀 zmixujem zeleninku a mam stastne dieta 😉 davam mu aj z nasho jedla,zatial odmieta kusky a mäso tiez,mozno mame vegetariana doma...............

zklimekova
3. okt 2013

dnes sme boli doobeda s deťmi pri zubárke na kontrolu so strojčekom, ale aj tak to dnes bolo rýchle SL-PP-SL..,lebo dedko išiel poobede do práce...a auto nám niečo štrajkuje tak som sa sama neodvážila .... tak polievka od včera a dnes len rýchlovka, hahušky s vajcom 😉

jachin
3. okt 2013

krémová hrášková polievka, palacinky s tvarohom a černicami.

leanax
3. okt 2013

Brokolicová krémová polievka a maďarský guláš knedle... včera paradajková polievka a palacinky 🙂

hyta
3. okt 2013

U nás bola hubová polievka, domáce jaternice so zemiakmi a uhorkou. Včera čoby dezert som skúsila obrátený hruškový koláč, na vrch som ešte dala pochúťkovú smotanu zmiešanú s vanilkovým cukrom a škoricou.Bolo to výborné, došla návšteva, skoro sa vyparil.