Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
cez vikend kuraci paprikas s cestovinami a cesnakova polievka. vcera vecer som upiekla chlieb a bagety a dnes urobim fasirky so zeleninou a zemiakovu kasu
dnes idem na rodičko deťom, tak niečo také rýchle - chlebová polievka
kocky poradte,mam doma 500g jemneho tvarohu,ktoremu zajtra konci spotreba.co snim,nieco rychle a chutne
dnes dojedame zo vcera,vyvar z kosti a bravcovy perkelt,cestovina
@veroni87 prosím posunula by si recept na ten malinovník? ďakujeeeem 🙂
@diabambulka http://varecha.pravda.sk/recepty/svedsky-rezen-... toto sú tie rezne a prekvapenie od maminky to je to že v nedelu obedujeme u našich a skoro nikdy neviem čo to bude takže prekvapenie 😀 😀 😝
dnes cviklovy salat a s Irskym chlebom ( nemieseny, nekysnuty)
@daniela1978 Ahoj jasné, tu je link http://varecha.pravda.sk/recepty/malinovnik-fot... 🙂
Ahojte, ja som dnes robila placko/palacinky podľa @zklimekova a pochutili sme si.......najprv som sa bála že aké to bude ale konečný výsledok ma prekvapil a mm si pochvaľoval!!!!!
Zajtra bude mäso na šťave s cestovinou, pozajtra špagety so syrom.
no a koláč je hotový. Piškótové cesto, opražené jablká na škoricovom cukre dané na cesto a šup do rúry, krásna vôňa, už sa mi doma kobylky zbiehajú 😀
@m_ij_ka mmmm to znie perfektne!!! Bude aj foto?????
@lululka555 toto je moj najoblubenejsi kolac na svete. Len mak meliem a polevu robim citronovu, tvoja ma aku prichut? Mnam mnam
@marthuska je citrónová,aj som to napísala nad fotku 😉
@michaelamilan uf, nestihla som odfotiť, foto bude nabudúce,moje kobylky zjedli celý koláč, to je obľúbený koláč mojich dcér 😖
@m_ij_ka 🙂 som rada, že chutilo 🙂 aj nám to chutilo, určite ešte spravím ..nebude to recept, ,že raz a už nikdy viac ,, 😉
dnes karé na šampionoch a ryža 🙂
Kocky dnes som nevarila, dojedali sme zo vcera. Ale piekla som zemiaky a tekvicu len tak na sucho a spaldovo-razny celozrnny chlieb, susila som jablcka a spravila som zdravy puding pre deti z avokada, bananu, mandloveho mlieka, agave pre maleho bez kakaa a pre dcerku s kakaom lebo inak by to nezjedla 😅
@levandullka ako robis cesnakovu
ja dnes klopsy, omačku a knedlu a pre chlapov do prácu bude ryžový šalat a maso v cestíčku

@mami.sk ahoj máš prosím ťa máš recept aj na karamelovú polevu? náš malý ma budúci týždeň meniny a tatino vymyslel veterníčky upiecť 🙂