icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

megika1
7. okt 2013

ešte víkendová kolienková huspenina pre drahého 😅 ako inak,s domácim chlebom

levandullka
7. okt 2013

@zarabono Kysla smotana, mäkky syr a cesnak 🙂

luciok
7. okt 2013

@megika1 Mňam, tlačenku môžem kedykoľvek a v akomkoľvek množstve 😀 Samozrejme že bez cibule, tú zas nemusím v nijakom "skupenstve" 😖

irsina83
7. okt 2013

@trudka4 no susila som len 3 poschodia a nakrajala somasi 4-5 jablk a keby si chcela v trube susit tak si myslim, ze na papieri na pecenie na 60 stupnov. ja som ich v susicke susila na 58.

titkovamiriam
7. okt 2013

@pami2 páči sa receptík na chlieb:

700g hladkej múky T 650, 3 menšie uvarené zemiaky, 450ml - 500ml vlažnejj vody(záleží od savosti zemiakov), 1/2 kocky droždia alebo 2 KL sušeného, 2 PL olivového alebo obyčajného oleja, 1 PL octu, 1 a 1/2 KL morskej alebo jedlej soli, 1 KL mletej rasce, 1 KL cukru

zklimekova
7. okt 2013

dnes som nevarila, dojedli sme zo soboty 😉 ..ani zajtra nevarím ...dojeme z nedele :D...ale na večeru už niečo pripravím také čerstvejšie...dnes som spravila akurát nutelové briošky , odkukala som ich od @danielaj 🙂 ...boli supeeeer, len nutela mi z niektorých vytiekla, tak som neplánovane rúru umývala 😠

titkovamiriam
7. okt 2013

tak zasa nestíhačky,kým nebudem robiť znovu osmičky sa na net ani nestihnem dostat,tak zopar fotečiek z víkendu a dnes sme dojedali:lososova pomazanka,karfiolova polievka,zapečene mäsko so zemiakmi,perníček a včera mletý rezen s pyre a s cviklou.
Zajtra robím dennú tak bude kupovana pizza 😲

titkovamiriam
7. okt 2013

@megika1 huspenina-super nápad 😀

luciok
7. okt 2013

@zklimekova Však boli výborné tie briošky... Nevedela som sa ich dojesť

titkovamiriam
7. okt 2013

inak žienky nemate niaky receptík na kapustový šalát-z klasika hlavkovej kapusty,čalamady mame už dost ale chcela by som niaky taky čerstvý na víkend

megika1
7. okt 2013

z pol kila lídlackej zmesi chlebovej,keď nemám čas a potrebujem dať hladnej šelme 😀

irsina83
7. okt 2013

@titkovamiriam ja si nastruham kapustu, mrkvu - dve , zalezi od mnozstva kapusty, nasekam si cibulku na drobno, premiesam, osolim, pridam rascu a slnecnicovy olej a trochu cukru a dam odstat. ale keby si chcela s nalevom tak klasika sladkokysly nalej podla chuti a ingrediencie tie iste, kapusta, mrkva, cibula a rasca + nalev.

zklimekova
7. okt 2013

@luciok super boli, moja mamka chválila, že aké super cesto 🙂

seraa
7. okt 2013

@trudka4

dakujem !
vysiel suuper na prvy raz, este som ho nenatrela aby sa leskol ale to by som uz nestihla ho odfotit cely.
moj muz sa po nom hned hodil 😀
ja az zajtra rano ku kavicke na vecer nechcem ale zevraj je super
dik este raz za recept

trudka4
7. okt 2013

@seraa krásný ho máš. Jsem ráda, že se ti povedl.

trudka4
7. okt 2013

@irsina83 děkuju. Určitě to vyzkoušíme. A na jak silné plátky jsi je krájela ?

briketa
7. okt 2013

@megika1 tak to by som si strasne dala. mnam. teraz si mi narobila hrozne chute. MNAM!!

m_ij_ka
8. okt 2013

naše raňajky bábovka (od babky) a jahodový čaj 🙂

audiova
8. okt 2013

@irsina83 ahoj.ako robíš ten špaldový celozrnný chlebík? vyzerá mňam 🙂

luciferova
8. okt 2013

@titkovamiriam hod do googlu coleslaw a la KFC na mmb je recept (nejde mi vlozit link) a ten je najlepsi, iny ani nerobim 😉 skus

irsina83
8. okt 2013

@trudka4 na 2-3mm, na tenko som krajala.

audiova
8. okt 2013

@irsina83 ďakujem.skopírované -uložené.určite vyskúšam 🙂

vivusika
8. okt 2013

u nás dnes 6l kastról držkovej polievky 😉 cestovinový šalát s kuracím mäsom a kukuricou 🙂

lucinkab
8. okt 2013

zeleninová polievka s krupicovými haluškami , a pečené zemiačiky so zeleninovými karbonátkami (zeleninova polievkova zmes s parkom zomliet) a k tomu domáca tatárka 🙂

danielaj
8. okt 2013

@anos18 nie nemávam ich v tme, mám ich na svetlej chodbe 😉
@lululka555 tento koláč lenivej ženy miluje môj muž úplne najviac, mňam ako ten mak chrumká pod zubami 😉

danielaj
8. okt 2013

@zklimekova ja som tú nutelu riadne uzavrela v tých polmesiačikoch, tiež som sa bála aby netiekla 😉

janinka84
8. okt 2013

Karfiolove placky. Uvareny karfiol popucim, pridam vajcia, sol, korenie, struhanku a trochu mlieka (struhanku a mlieko davam podla toho, aby bola dostatocne husta konzistencia) Uz len oprazit a mnam-mnam 🙂

libka1
8. okt 2013

hovadzi gulas so zemlovou knedlou, sosovicova polievka so zeleninou

danielaj
8. okt 2013

ahojte, včera som nevarila, dojedali sme z nedele, ako každý pondelok, ale nenudila som sa, urobila som si domácu vegetu do pohárikov, mrkvovo-pomarančový a mrkvovo-jablkový džús, v nedeľu sme boli na gaštanoch, tak som ich uvarila a čo moji traja nezjedli (ja to nemám rada), tak som si dala do mrazáka, bude na zákusok, namrazila som si aj posledný špenát a mangold zo záhradky, petržlenovú vňaťku, aj hríby-václavky a ani som nestihla sledovať a už bol obed, na večeru som robila hríbovú praženicu a ešte som pridala aj foto sobotného nepečeného jablkovo-piškótového koláčika, dnes som uvarila krémovú špenátovú polievku so syrom a opaženými kockami chlebíka, a halušky na slano s tvarohom, kyslou smotanou a cesnakom+slaninka - falošné bryndzové a aj na sladko pre deti s tvarohom a kyslou smotanou 😉