icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
8. okt 2013

@irsina83 som si aj myslela , ďakujem

womankc
8. okt 2013

@irsina83 mandlové mliečko si si robila , či si mala kúpené hotové ? 🙂

womankc
8. okt 2013

@daniela1978 trú ho so soľou do fľašky , vydrží dlho, ale mne to moc neberie . Ja ho mám pekne očistený, nechaný na dlhšej stonke a daný ako kytičku na ľadnečke v džbáne a vydrži mi to celú zimu až do jari si ho priebežne spotrebuvávam. V bulharsku som ho videla zaváraný celé hlavy do nálevu a tak to používali do varenia , len si už nepamätám , či to bol slaný nálev,alebo sladkokyslý

zuzzuli
8. okt 2013

ahojte kucharocky, my mame dneska na obed s malym pstruha masle so zemiackami s vnatkou, polievka nam ostala este z nedele tak dopapame 🙂 a na veceru idem hladat inspiraciu u vas par stran dozadu 😉

womankc
8. okt 2013

@danielaj no po mne to chcel minule muž, že im to mama robila, tak sa musím posnažiť, máš aj recept niekde u seba ? alebo pridaj sem , ďakujem

irsina83
8. okt 2013

@womankc mala som kupene z DMka.

irsina83
8. okt 2013

@womankc ale mozes dat aj ine, ja davam vzdy take ake mam 😉

womankc
8. okt 2013

@irsina83 ja som si ho minule vyrobila, ale chutilo len mne , bolo mi aj trošku ťažšie , možno skúsim ryžové , ďakujem

zklimekova
8. okt 2013

@danielaj ale však aj ja :(..neviem prečo to vytieklo...ja aj šišky robím nutelové a stále sú ok, nevytekajú ...no aspoň som si umyla rúru :D

danielaj
8. okt 2013

@daniela1978 ja si cesnak zomeliem, zmiešam so soľou, dám do pohárikov, nesterilizujem, vydrží veľmi dlho, alebo ešte robievam aj túto pastu, výborná na pizzu, pod mäso, do gulášu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6816

danielaj
8. okt 2013

@womankc myslíš ten džús, takto nejako, len ja od oka všetko dávam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5099 a jablkový som robila tak isto, len som pridala aj jablká, tiež od oka 🙂

womankc
8. okt 2013

@danielaj Ďakujem

pami2
8. okt 2013

@danielaj prosim ta tu vegetu si mlela na mlynceku na maso? kde potom drzis tie pohare: v chladnicke alebo spajzi?
dik

danielaj
8. okt 2013

@pami2 nie ja som si ju nasekala v kuchynskom robote, ale aj na mlynčeku môžeš a mám ju v pivnici, tam mám takú špajzu, kde mám zaváraniny 🙂

anos18
8. okt 2013

@danielaj Dakujem.

anos18
8. okt 2013

Varila som hribovu polievku so zemiakmi a halustickami a franczuzsky quiche s hribovokarfiolovou plnkou a plesn.syrom.

marlenka75
8. okt 2013

Polievka z tekvice Hokaido, ryža,pečené kuracie stehná,ryža,kompotik. 🙂

geenna
8. okt 2013

@jachin robila som lekvarnicky a su super dakujeeeem

zuul
8. okt 2013

caute dievcata,
pocujte nemate nejaky napad co urobit na chate ako hlavne jedlo?
mam vymyslene, bryndzove a nugatove pirohy (nesiem si ich namrazene z domu)
a este kuracie kusky, parene zemiaky a zeleninku

ale este zo dve jedla by som potrebovala hm?
dakujem za nieco rychle a nech nemusim brat celu spajzku so sebou.

michaelamilan
8. okt 2013

Ahojte, tak dnes zmena, nevarila som, zostalo mi zo včera cesto na kelové placky a dnes som spravila hokkaido polievku. Veľmi sme si pochutili! prikladám aj foto.

michaelamilan
8. okt 2013

@danielaj počúvaj ty ako to všetko stíhaš????? Buďa máš rúk ako chobotnica chapadiel alebo nadprirodzené schopnosti 😀 Ja mám pocit že niekedy totálne nič nestíham a ešte večer ľahnem upachtená do postele 😀 😅 😕 A ten džús ako robíš???? To ako fresh že vyšťavíš, či ako? dakujem.

mariavasik
8. okt 2013

zo vcera mam este bryndzove halusky a dnes mame sviekovu a knedle,musela som uz na zajtra,lebo idem do roboty,potom sa mi uz nechce varit

danielaj
8. okt 2013

@michaelamilan 😀 😀 😀 ale čoby, len vrtulu v zadku mám 😅 ja som tiež, keď boli deti malé nestíhala, ale teraz už v pohode a zvlášť, keď som sama doma a deti v škole, v škôlke, tak sa vybláznim v kuchyni 😉 a ten džús, pozri vyššie, som dávala link, len ja všetko od oka robím 😉

irsina83
8. okt 2013

My sme dnes mali kuracie cili pre tatina : http://www.laco.lead1.eu/index.php?include=kris... a pre mna verzia so sojovym masom 🙂 mnaaamm 🙂 Milujeme toto jedlo, mozem len odporucit 😉

eva7780
8. okt 2013

šošovicový prívarok s opečenou klobáskou 🙂

michaelamilan
8. okt 2013

@danielaj 😀 som vedela že za tým niečo Bude!!! Ale že vrtulu v riti 😀 hííííííí
A inak ty ten džús pasíruješ alebo tam nechávaš všetko????

jja
8. okt 2013

Baby, idem si k vam pre radu. Ktora ste robili polievku Hokaido? poradte.....dakujem 🙂

mima2778
8. okt 2013

Vcera zemiakovy privarok na kyslo a fasirka, dnes kapustnica,zem.placky,zapekane cestoviny a pudingovo ovocny kolacik,zajtra sote s ryzou.

mima2778
8. okt 2013
gucz
8. okt 2013

od včera nám zostali dinstované zemiaky. A upiekla som škoricovo - orechové osie hniezda