Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@daniela1978 trú ho so soľou do fľašky , vydrží dlho, ale mne to moc neberie . Ja ho mám pekne očistený, nechaný na dlhšej stonke a daný ako kytičku na ľadnečke v džbáne a vydrži mi to celú zimu až do jari si ho priebežne spotrebuvávam. V bulharsku som ho videla zaváraný celé hlavy do nálevu a tak to používali do varenia , len si už nepamätám , či to bol slaný nálev,alebo sladkokyslý
ahojte kucharocky, my mame dneska na obed s malym pstruha masle so zemiackami s vnatkou, polievka nam ostala este z nedele tak dopapame 🙂 a na veceru idem hladat inspiraciu u vas par stran dozadu 😉
@danielaj ale však aj ja :(..neviem prečo to vytieklo...ja aj šišky robím nutelové a stále sú ok, nevytekajú ...no aspoň som si umyla rúru :D
@daniela1978 ja si cesnak zomeliem, zmiešam so soľou, dám do pohárikov, nesterilizujem, vydrží veľmi dlho, alebo ešte robievam aj túto pastu, výborná na pizzu, pod mäso, do gulášu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6816
@womankc myslíš ten džús, takto nejako, len ja od oka všetko dávam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5099 a jablkový som robila tak isto, len som pridala aj jablká, tiež od oka 🙂
Polievka z tekvice Hokaido, ryža,pečené kuracie stehná,ryža,kompotik. 🙂
caute dievcata,
pocujte nemate nejaky napad co urobit na chate ako hlavne jedlo?
mam vymyslene, bryndzove a nugatove pirohy (nesiem si ich namrazene z domu)
a este kuracie kusky, parene zemiaky a zeleninku
ale este zo dve jedla by som potrebovala hm?
dakujem za nieco rychle a nech nemusim brat celu spajzku so sebou.
@danielaj počúvaj ty ako to všetko stíhaš????? Buďa máš rúk ako chobotnica chapadiel alebo nadprirodzené schopnosti 😀 Ja mám pocit že niekedy totálne nič nestíham a ešte večer ľahnem upachtená do postele 😀 😅 😕 A ten džús ako robíš???? To ako fresh že vyšťavíš, či ako? dakujem.
zo vcera mam este bryndzove halusky a dnes mame sviekovu a knedle,musela som uz na zajtra,lebo idem do roboty,potom sa mi uz nechce varit
@michaelamilan 😀 😀 😀 ale čoby, len vrtulu v zadku mám 😅 ja som tiež, keď boli deti malé nestíhala, ale teraz už v pohode a zvlášť, keď som sama doma a deti v škole, v škôlke, tak sa vybláznim v kuchyni 😉 a ten džús, pozri vyššie, som dávala link, len ja všetko od oka robím 😉
My sme dnes mali kuracie cili pre tatina : http://www.laco.lead1.eu/index.php?include=kris... a pre mna verzia so sojovym masom 🙂 mnaaamm 🙂 Milujeme toto jedlo, mozem len odporucit 😉
šošovicový prívarok s opečenou klobáskou 🙂
@danielaj 😀 som vedela že za tým niečo Bude!!! Ale že vrtulu v riti 😀 hííííííí
A inak ty ten džús pasíruješ alebo tam nechávaš všetko????
Baby, idem si k vam pre radu. Ktora ste robili polievku Hokaido? poradte.....dakujem 🙂
Vcera zemiakovy privarok na kyslo a fasirka, dnes kapustnica,zem.placky,zapekane cestoviny a pudingovo ovocny kolacik,zajtra sote s ryzou.

@irsina83 som si aj myslela , ďakujem